Sistem de personalizare color

Sistem de personalizare color pentru preluarea de comenzi A3 - A5 AMYDOR 8025 / 360 BSistemul este compus dintr-o serie de echipamente care asigura preluarea de comenzi (modele propuse) de la potentiaii clienti, printarea si copierea acestora color pe suportul necesar (cartoane de diferite grosimi, forme si culori), inobilarea modelului prin imprimarea cu folii de diverse culori speciale metalizate (auriu, argintiu, rosu metalizat, albastru metalizat, negru metalizat).

Sistemul are posibilitati superioare de personalizare a materalelor publicitare, a invitatiilor la evenimente, diplomelor si a altor produse, cu impact major asupra promovarii acestora, suportand dimensiuni mari de tip A3 si pana la dimensiuni non standard, mici sau foarte mici A7, A8.

Dupa finalizarea modelului / mostra acesta se scaneaza si se retrimite clientului in forma finala prin email si fax pentru a se obtine comanda ferma.

Cand in forma finala produsul trebuie prezentat sub forma unei brosuri, in cadrul acestui sistem exista si aparatul de indosariat cu spire de metal/plastic.

PRET: 6.750,00 Euro + TVA

Design