Software


 WINDOWS 10 PRO

Cerinte de sistem:
• Platforma: Windows
• Cerinte sistem de operare: Windows 10
• Procesor: Procesor sau SoC de 1GHz sau mai rapid
• Memorie: 1GB pentru 32-Bit sau 2GB pentru 64-Bit
• Hard disk: 16 GB pentru versiunea 32-Bit- sau 20 GB pentru versiunea 64-Bit
• Placa Video: DirectX 9 sau mai nou cu driver WDDM 1.0
Mai multe detalii
Windows 10 Pro este noul sistem de operare Microsoft, dezvoltat special pentru utilizatorii profesionisti si pentru companii. MS Windows 10 Pro poate fi rulat si pe tablete sau telefoane, pe langa PC-urile si laptopurile clasice. Astfel Microsoft Windows 10 Pro va ofera impreuna cu functiile sale suportul optim pe toate platformele compatibile, necesare profesionistiilor.

Caracteristici noi in sistemul de operare Windows 10 Pro:
Sistemul de operare Windows 10 Professional ofera utilizatorilor sai diferite functii business precum Domain Join, Group Policy Management, BitLocker, Enterprise Mode pentru Internet Explorer EMIE, Remote Desktop, Assigned Access 8.1 si Hyper-V Client. In afara acestor functii profesionale, sistemul de operare Win 10 Pro contine si caracteristici sau programe universale:
• Cortana: un asistent personal inteligent care se va dovedii un ajutor valoros in activitatile zilnice si pe care va fii o placere sa il cunoasteti
• Microsoft Edge: noul browser pentru internet care inlocuieste vechiul Internet Explorer
• Recunoastere faciala si acces biometric: scanarea amprentei degetului sau a fetei, daca echipamentul necesar este disponibil
• Continuum: modul dedicat pentru tableta si dispozitive touch
• Windows Holographic: platforma pentru ochelarii HoloLens(realitate agumentata)

Sistemul de operare Win 10 Professional include si aplicatii pentru calendar, e-mail, muzica, fotografii sau video. O alta inovatie pe care acest sistem de operare o introduce in materie de grafica este noul DirectX 12, ca va ofera suportul grafic necesar pentru rularea celor mai noi jocuri si aplicatii care necesita procesare grafica de ultima generatie. Cu sistemul de operare Microsoft Windows 10 Pro aveti posibilitatea de a va alatura Azure Active Directory, un director bazat cloud si un serviciu pentru gestionarea identitatii. Inregistrarea rapida ofera utilizatorilor acces la numeroase aplicatii Cloud-SaaS precum DropBox, Office 365 sau Concur.

Functii actualizate in cadrul sistemului de operare Windows 10 Pro:
La fel ca si in editia Home, acest sistem de operare Microsoft Windows 10 Pro a beneficiat de un meniu Start modificat. Acum va ofera in afara de meniul Start clasic si o portiune cu ferestre care poate fi personalizata in functie de preferinte. Dekstopul are si el functii noi care permit plasarea mai multor dekstopuri virtuale pentru diferite aplicatii. Vi se mai ofera in acest sistem de operare MS Windows 10 Pro si acces la magazinul Windows Business Store.

Suport profesionist pentru calculatoare cu Microsoft Windows 10 Pro:
Pe viitor, Windows va functiona sub forma de serviciu, astfel ca Windows 10 nu va mai fi urmat de alte versiuni. Din cauza acestui motiv, Microsoft nu s-a axat numai pe optimizarea sistemului si corectarea greselilor. Prinicipiul Windows ca si serviciu include noi caracteristici care nu vor fi disponibile la momentul achizitionarii produslui, ci vor fi puse la dispozitia clientilor treptat. In consecinta Windows 10 va fi imbunatatit si v-a primi actualizari permanente.

Pretul actual al acestui produs va fi comunicat telefonic sau prin mail de catre un reprezentant de vanzari.
[email protected] / 0773 823 822 / 0755 041 080


 Microsoft Office Professional 2019

Cerinte sistem de operare:
• Sistem de operare: Windows 10
• Memorie: minimum 2 GB RAM
• Hard disk: spațiu de stocare disponibil de minimum 3 GB
• Ecran: rezoluția de minimum 1 024 * 768 pixeli
• Placă grafică: asistență DirectX 10 necesară pentru interfață accelerată GPU
• Browser: versiunile actuale de Internet Explorer, Chrome, Firefox, Microsoft Edge sau Safari
• Versiune .NET: minimum versiunea .NET 3.5
Mai multe detalii
Lucrați mai productiv cu Office 2019 Professional:

Redactarea documentelor, întocmirea planurilor financiare, crearea prezentărilor, efectuarea notițelor și menținerea contactului cu colegii prin e-mail: Office 2019 Professional oferă toate aplicațiile importante necesare pentru realizarea tuturor sarcinilor acasă și la serviciu. Și în versiunea 2019 pachetul de programe este alcătuit din diferite aplicații. Ediția Office 2019 Professional nu necesită conexiune în cloud precum Office 365. Dimpotrivă, întregul pachet funcționează complet offline. Conexiunea la internet este necesară numai pentru realizarea periodică a actualizărilor de securitate și funcționale. Din acest motiv, pachetul de programe se adresează și companiilor sau utilizatorilor privați care încă nu sunt pregătiți pentru cloud sau care nu au acces la acesta.

În anul 2019 Microsoft Word se prezintă într-un nou veșmânt și permite, între altele, o recunoaștere îmbunătățită a comenzilor scrise și verbale. Nu mai este obligatoriu ca textul să fie introdus cu ajutorul tastaturii: instrumentele de scris precum Microsoft Pencil în conexiune cu dispozitivele Surface permit scrierea naturală în Word care ulterior este convertită automat în format dactilografiat. De asemenea, comenzile verbale au beneficiat de îmbunătățire prin introducerea în această caracteristică a rezultatelor asistentei Cortana. Prin urmare, utilizatorii au la dispoziție o nouă paletă de posibilități pentru utilizarea Microsoft Word și pentru a deveni creativi într-un mod cu totul nou. Firește, Word poate fi folosit și cu alte tipuri de documente decât cu formatul DOCX propriu.

Programul Excel a fost integrat și în ediția Office 2019 în vederea creării tabelelor pentru date financiare, seturi de date, cheltuieli, nume de produse și alte informații. În această ediție, aplicația este prezentă cu funcții și diagrame noi, extinzând în mod considerabil analiza datelor în cadrul Excel. De această măsură beneficiază mai ales companiile, deoarece acum datele vor putea fi prelucrate și gestionate într-un mod mai atrăgător din punct de vedere vizual. Totodată, PowerPoint a fost extins, permițând acum utilizatorilor includerea panoramărilor în prezentări sau deformarea și deplasarea completă a diapozitivelor. Rezultatul se poate reflecta în prezentări interactive mai atractive care oferă mai mult decât prezentările PowerPoint tipice de până acum.

Outlook reprezintă o aplicație de bază în Office 2019 Professional. Alături de gestionarea tuturor adreselor de e-mail ale utilizatorilor, programul oferă și o vedere de ansamblu asupra tuturor contactelor cunoscute și un calendar. Fiecare contact cunoscut poate fi completat cu adresă de e-mail, numere de telefon, site-uri web și numeroase alte date importante. Sincronizarea cu Outlook pe smartphone face posibil accesul de pretutindeni la date. Avantaje în special pentru companii: prin intermediul Exchange Server este posibilă menținerea la zi a datelor de contact și a termenelor pentru toți angajații. Astfel, acest pachet Office constituie atât un instrument pentru sarcinile tipice de birou, cât și un instrument de organizare.

De asemenea, Microsoft a recunoscut semnele vremurilor și oferă asistență pentru noile tehnologii, cum ar fi videoclipurile 4K, în vederea includerii acestora în prezentări în PowerPoint. În prezent, Word deține controlul prin fișierele SVG scalabile liber, ceea ce, pe de o parte contribuie la economisirea spațiului de stocare, iar pe de altă parte conferă flexibilitate în utilizarea de zi cu zi. Alături de Windows, varianta Office 2019 Professional poate fi utilizată și cu versiunile actuale de macOS, cât și ca variantă de server pentru Windows Server 2016. Pentru toate aplicațiile Microsoft a îmbunătățit caracteristicile de securitate, uzabilitate și gestionare în privința tuturor programelor. Rezultatul se concretizează într-un pachet cuprinzător alcătuit din cele mai importante aplicații la care utilizatorii profesioniști nu pot renunța.

Pretul actual al acestui produs va fi comunicat telefonic sau prin mail de catre un reprezentant de vanzari.
[email protected] / 0773 823 822 / 0755 041 080


Corel Draw Graphics Suite 2019

Instrumente de design grafic apreciate in industrie:
Cele mai bune lucruri s-au imbunatatit – CorelDRAW Graphics Suite 2019 este cel mai recent si cel mai inovator program de design grafic! Obtineti toate instrumentele noastre recunoscute in industrie gasite in CorelDRAW Graphics Suite 2019, plus multe altele. Deplasati schita si mergeti direct la noul nostru instrument LiveSketch ™ uimitor pentru a va capta ideile imediat ce creativitatea loveste. Suita noastra vine cu functii de ultima ora pentru a va ajuta sa creati desene, imagini grafice, fotografii si site-uri frumoase, atat cu usurinta, cat si cu incredere.
Mai multe detalii
Deschideti un set de instrumente cu aplicatii versatile:
Oricare ar fi pasiunea, talentele sau interesele dvs., CorelDRAW Graphics Suite 2019 ofera o colectie de sapte aplicatii puternice pentru a satisface toate tipurile de creativitate. Veti fi uimiti de cate tipuri diferite de proiecte originale puteti crea!
Personalizati:
Simtiti-va ca acasa cu toate instrumentele preferate! Adaptati spatiul de proiectare la nevoile dvs. cu dimensiunea personalizata a pictogramei, culoarea frontala a desktopului si a ferestrei. Explorati si organizati fonturile pentru proiectele dvs. cu ajutorul popularului Corel Font Manager ™ 2019. Extindeti-va colectia de instrumente si continut creativ, descarcand aplicatii gratuite si premium, pluginuri, extensii, pachete de fonturi si multe altele, direct din aplicatii.

Desenati:
Profitati la maximum de aptitudinile dvs. de design cu ajutorul functiilor intuitive, de mare calibru ale acestui software de design grafic. Gasiti rapid fonturi pentru orice proiect cu functia de cautare si filtrare a fonturilor. Economisiti timp util de design cu ajutorul noului instrument LiveSketch, care va permite sa surprindeti orice idee originala pe un dispozitiv cu stilou in momentul in care creativitatea va loveste. Lucrati mai repede cu editarea noului nod si perfectionati fotografiile cu ajutorul instrumentului Healing Clone in Corel® PHOTO-PAINT® 2019.

Oferiti rezultate de calitate profesionala, care vor face o impresie de durata pe orice mediu: de la logo-uri distincte si semne la materiale de marketing izbitoare, grafica web si social media, panouri publicitare si multe altele. Cu compatibilitatea sa in format de fisiere de varf si cu instrumente avansate de gestionare a culorilor, CorelDRAW Graphics Suite 2019 ofera flexibilitatea si precizia de culoare de care aveti nevoie pentru toate tipurile de proiecte. Descoperiti o comunitate vibranta si inspirata de utilizatori CorelDRAW pentru a influenta pozitiv calatoria dvs. creativa.

Pretul actual al acestui produs va fi comunicat telefonic sau prin mail de catre un reprezentant de vanzari.
[email protected] / 0773 823 822 / 0755 041 080


Adobe Photoshop CC 2019

Cerinte de sistem:
• Intel Pentium 4 or AMD Athlon 64 processor (2 GHz sau mai rapid)
• Microsoft Windows 7 with Service Pack 1, Windows 8, or Windows 8.1
• 2 GB of RAM (8 GB recomandat)
• 2 GB disponibil
• DirectX 10-capable or later video adapter
Mai multe detalii
Dacă vă puteți forma imaginea în minte, puteți să o transformați în realitate cu Photoshop, cel mai bun software pentru imagistică și design grafic din lume. Creați și îmbunătățiți fotografiile, ilustrațiile și lucrările artistice 3D. Proiectați site-uri web și aplicații mobile. Editați videoclipuri, simulați picturile din viața reală și multe altele. Este tot ce aveți nevoie pentru a transforma o idee în realitate.

Proiectat pentru orice gen de proiect
De la postere la ambalare, de la bannere obișnuite la site-uri web extraordinare, de la sigle de neuitat la pictograme atrăgătoare, Photoshop păstrează în mișcare lumea creației. Cu ajutorul instrumentelor intuitive și al șabloanelor ușor de utilizat, chiar și începătorii pot face lucruri uimitoare.

Nu doar fotografiere
Fie că sunteți în căutarea editărilor zilnice sau a transformărilor totale, software-ul nostru pentru design grafic vă oferă un set complet de instrumente profesionale pentru fotografie pentru a vă transforma instantaneele în opere de artă. Ajustați, decupați, îndepărtați obiectele, retușați și reparați fotografiile vechi. Jucați-vă folosind culori, efecte și multe altele pentru a transforma obișnuitul în ceva extraordinar.

Puterea stă în pensulă
Desenați și pictați orice lucru pe care vi-l imaginați cu instrumentele special concepute pentru ilustratori. Pictați în modele perfect simetrice. Obțineți aspectul finisat cu opțiunea de netezire a trasărilor cu pensula. Și creați cu creioane, stilouri, markere și pensule care par reale — inclusiv încă alte 1.000 de instrumente de la celebrul ilustrator Kyle T. Webster.

Pretul actual al acestui produs va fi comunicat telefonic sau prin mail de catre un reprezentant de vanzari.
[email protected] / 0773 823 822 / 0755 041 080


Adobe illustrator CC 2019

Software-ul cu grafică vectorială de standard industrial vă permite să creați sigle, pictograme, desene, tipografie și ilustrații pentru imprimare, web, videoclipuri și mobil.
Milioane de designeri și artiști utilizează Illustrator pentru a crea totul, de la pictograme web și ambalajele produselor până la ilustrații pentru cărți și panouri publicitare.
Obțineți toate instrumentele de desenat de care aveți nevoie pentru a transforma forme și culori simple în logo-uri sofisticate, pictograme și grafică. Lucrările artistice Illustrator sunt bazate pe software-ul cu grafică vectorială, deci pot fi reduse pentru ecranele dispozitivelor mobile sau pot fi extinse până la dimensiunea panourilor — și vor arăta mereu clare și frumoase.
Mai multe detalii
O tipografie superbă care spune totul
Încorporați numele unei companii într-o siglă, creați o broșură sau simulați un design de site web cu cele mai bune instrumente de scriere de pe piață. Adăugați efecte, gestionați stiluri și editați caractere individuale pentru a crea modele tipografice care exprimă perfect mesajele dvs.

Atrageți atenția oriunde ați fi
Creați desene libere sau trasați și recolorați fotografiile importate pentru a le transforma în opere de artă. Utilizați ilustrațiile dvs. oriunde, inclusiv în articolele imprimate, în prezentări, pe site-uri web, bloguri și rețele de socializare.

Pretul actual al acestui produs va fi comunicat telefonic sau prin mail de catre un reprezentant de vanzari.
[email protected] / 0773 823 822 / 0755 041 080


Design