Ingento > Expoziții > All2 Print Show
All2 print Show 2023

All2 Print Show - Un pas în viitorul tiparului digital

Participarea de excepție la târgul All2 Print Show

Un nou concept expoziţional pentru industria de PRINT din România

În perioada 4-7 octombrie, pasionații industriei de print din întreaga Românie vor avea ocazia să se conecteze cu viitorul tiparului digital la evenimentul de referință al anului: All2Print Show. Devenită succesoarea prestigioasei expoziții PRINT&SIGN, această ediție aduce o nouă perspectivă asupra tehnologiilor de tipar, reușind să adune sub același acoperiș toate tipurile de tehnologii de tipar digital, inclusiv cele pentru ambalaje și etichete, tipar comercial, editorial și industrial.

Gazda acestei experiențe inovatoare este Romexpo București, iar pavilionul B1 va găzdui o serie de prezentări și demonstrații impresionante. Suntem mândri să participăm la acest eveniment și să împărtășim cu publicul larg soluții personalizate care pot schimba modul în care afacerile abordează tiparul și producția de materiale grafice.

Printre cele mai captivante tehnologii pe care le vom avea în prim-plan se numără:

1

Imprimarea Digitală Folio

Imprimarea digitală folio este doar unul dintre punctele de atracție ale standului nostru. Această tehnologie îmbină precizia digitală cu efectul deosebit al tiparului folio, creând materiale grafice cu o eleganță aparte. 

2

Cașerarea la Cald fără Emisii Toxice și Deșeuri

Prin prezentarea Casemaker 650, vă arătăm că se poate obține o calitate superioară a cașerării, fără să afecteze mediul înconjurător. Această soluție nu doar că îmbunătățește sustenabilitatea, ci și calitatea produsului finit.

3

Legarea Termică cu Aparatele de Indosariat Peleman

Cu o tehnologie patentată, aceste aparate redefinesc modul în care vă prezentați documentele. Legarea termică oferă o rezistență și o eleganță de neegalat.

4

Imprimarea UV LED și Nanosolvent

Aceste tehnici permit imprimarea pe o gamă variată de suprafețe și materiale, deschizând noi orizonturi pentru creativitate și versatilitate fiind ideale și pentru linii mici de producție.

5

Laminarea la Cald și la Rece

Pentru o protecție și o finisare superioară a documentelor sau produselor tipărite, laminarea este esențială. Vom prezenta variante atât pentru laminarea la cald, cât și pentru cea la rece, adaptate nevoilor dumneavoastră.

6

Producția Modernă de Ștampile

Ștampilele evoluează odată cu tehnologia. Vom demonstra cum puteți obține stampile personalizate, cu detalii fine și durabile în timp.

Vă așteptăm cu drag să ne vizitați la standul nostru în perioada 4-7 octombrie la Romexpo București, pavilion B1, și să descoperiți cum aceste tehnologii inovatoare pot revoluționa modul în care priviți tiparul și producția de materiale grafice. Aici, veți putea afla cum soluțiile noastre personalizate pot optimiza afacerea dumneavoastră și vă pot conduce către un viitor mai luminos în lumea tiparului digital.

Intrarea este libera, pe baza de invitație online primită în urma completării formularului online (de la 1 septembrie, pe site-ul oficial https://all2printshow.ro/acces-vizitatori/) sau fizic, la fața locului.

PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA
PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA