Construct Ambient Expo 2024

Ingento > Expo > Construct Ambient Expo 2024
Construct Ambient 2024

Construct Ambient Expo 2024

Descoperă inovația în domeniul construcțiilor și design-ului

Explorează gama Epson de echipamente dedicate arhitecților și proiectanților

Ne bucurăm să anunțăm participarea noastră la expoziția Construct Ambient 2024, desfășurată la Romexpo în perioada 14-17 Martie. În colaborare cu partenerul nostru, Epson Romania, vom prezenta cele mai recente tehnologii și soluții inovatoare pentru industria construcțiilor și arhitecturii.

La standul nostru, vei avea oportunitatea de a descoperi gama completă de echipamente de ultimă generație oferite de Epson, special concepute pentru a satisface nevoile arhitecților și proiectanților.

Printre cele mai captivante tehnologii pe care le vom avea în prim-plan se numără:

1

Plottere CAD/GIS

Un punct de atracție major la standul nostru va fi gama de plottere Epson de ultimă generație CAD/GIS.

Proiectate pentru a răspunde exigențelor profesioniștilor din domeniul arhitecturii și proiectării, aceste echipamente asigură o gamă largă de aplicații de calitate superioară pentru grafică, CAD și GIS. Cu nuanțe intense de negru și linii precise și cerneală de tip pigment rezistentă la apă și pete, plotterele Epson seria T sunt partenerul ideal pentru printurile tehnice de înaltă calitate.

Epson WorkForce WF-C879R
2

Eficiență Energetică și Performanță Office

Pe lângă soluțiile dedicate profesioniștilor din domeniul designului, la standul nostru veți găsi și echipamente de printare office care aduc un plus de eficiență și economie. Multifuncționalele business A3 Epson consumă cu până la 85% mai puțină energie,fără a compromite calitatea imaginii sau ușurința de utilizare, fiind soluția perfectă pentru medii de lucru care pun accent pe sustenabilitate și performanță.

Tehnologia cu jet de cerneală și cernelurile tip pigment rezistente la apă asigură rezultate impecabile și durabile (calitatea imprimării va dura mai mult de 400 de ani).

3

Simplificare și Eficiență în Gestionarea Documentelor

Pentru soluții de prezentare și arhivare de excepție, vă invităm să descoperiți aparatul termic de îndosariat Unibinder 8.2, echipat cu cea mai nouă tehnologie pentru o legare ușoară, rapidă și curată a documentelor. Metoda de legare este ecologică și fără emisii toxice, garantând un rezultat perfect și profesionist. Mai mult decât atât, veți fi impresionați de calitatea superioară a coperților Peleman, care completează soluțiile noastre premium de arhivare și prezentare.

Cu această soluție, procesul de prezentare și organizare a documentelor devine mai eficient și mai ecologic.

Aparat termic de indosariat Peleman

Vă invităm să ne vizitați la standul nostru în cadrul Construct Ambient Expo 2024 pentru a descoperi cele mai noi inovații și soluții în domeniul arhitecturii, proiectării și gestionării documentelor. Echipa noastră va fi disponibilă pentru a răspunde întrebărilor și pentru a vă oferi demonstrații practice ale produselor noastre. Nu ratați șansa de a descoperi cum tehnologia poate transforma și îmbunătăți activitatea dumneavoastră profesională!

Program de vizitare:

14 – 16 martie 2024 (joi-sambata): intre 10.00-18.00

17 martie 2024 (duminica): intre 10.00-16.00

Acces pietonal: Porțile A si B

Bilet intrare: 20 lei/zi

Acces auto: Parcarea B

 

Pentru mai multe detalii vizitați pagina oficiala a expozitiei: https://construct-ambientexpo.ro/ro/ 

PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA
PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA