Ingento > Distributie Unibind Romania

Distributie exclusiva UNIBIND - PELEMAN in Romania

Soluții de prezentare

Producție ușoară și rapidă de prezentări tipărite cu o gamă largă de coperți pentru a vă ajuta să vă prezentați compania și serviciile într-o manieră profesională. Soluții de rășină, clemă și capse completate cu sisteme de legare prietenoase pentru organizații și companii de orice dimensiune și industrie.

Concepute pentru documente de până la 340 de coli, mașinile inovatoare de legare Unibinder simplifică procesul de legare în trei pași simpli în doar 90 de secunde, eliminând riscul de eșec și asigurând rezultate perfecte în orice moment. O serie de accesorii și sisteme inteligente de completare completează gama de produse Unibind. Adăugați valoare documentelor dvs. tipărite, sporiți implicarea clienților și impresionați-vă clienții și perspectivele, beneficiind de soluțiile de prezentare și legare rapide și ușor de utilizat de Unibind.

Indosariere termica

Coperti termice

Suport documente cu sertare Peleman

Organizare si arhivare

Video Book

Soluții foto

Soluții gata de utilizare, atât pentru uz profesional, cât și personal, cu o gamă extinsă de aplicații care adaugă valoare afișajelor de orice fel. De la panouri din carton, lemn și plastic, până la magneți, calendare de diferite dimensiuni și formate, artă de perete și multe altele, gama Photomore vă permite să creați suveniruri unice, să distingeți compania de concurență și să vă dezvoltați activitatea de vânzare cu amănuntul. cu o mare varietate de produse personalizabile.

Magneti foto

Magneti foto

Display plexiglas A4

Display

albume foto autoadezive mcoperta material textil

Albume foto

Cutie magnetica textila Peleman

Cutii magnetice

Stickuri USB

Calendare autoadezive

Foto kiosk Peleman

Foto Kiosk

Rame foto

Sisteme de personalizare

Sisteme de personalizare prietenoase și eficiente din punct de vedere al costurilor, care adaugă valoare oricărui document tipărit. De la coperti personalizate până la imprimare cu folio, produsele noastre permit producția internă a prezentărilor individuale dintr-o singură piesă. Fiti creativi și ridicati-va brandul la înălțimi noi cu sistemele noastre inovatoare. 

Masina de caserat Hard Cover MAker 650

Masini de caserat

Masini de biguit

Unifoil printer Peleman

UniFoil Printer

Foil ribbon peleman

Foil Ribbon

PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA
PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA