Ingento > Distributie Unibind Romania

Distributie exclusiva PELEMAN (UNIBIND) in Romania

Soluții de prezentare Peleman

Producție ușoară și rapidă de prezentări tipărite cu o gamă largă de coperți pentru a vă ajuta să vă prezentați compania și serviciile într-o manieră profesională. Soluții de rășină, clemă și capse completate cu sisteme de legare prietenoase pentru organizații și companii de orice dimensiune și industrie.

Concepute pentru documente de până la 340 de coli, mașinile inovatoare de legare Unibinder simplifică procesul de legare în trei pași simpli în doar 90 de secunde, eliminând riscul de eșec și asigurând rezultate perfecte în orice moment. O serie de accesorii și sisteme inteligente de completare completează gama de produse Peleman ( Unibind). Adăugați valoare documentelor dvs. tipărite, sporiți implicarea clienților și impresionați-vă clienții și perspectivele, beneficiind de soluțiile de prezentare și legare rapide și ușor de utilizat de Peleman ( Unibind ).

Soluții foto Peleman

Soluții gata de utilizare, atât pentru uz profesional, cât și personal, cu o gamă extinsă de aplicații care adaugă valoare afișajelor de orice fel. De la panouri din carton, lemn și plastic, albume foto, până la magneți, calendare de diferite dimensiuni și formate, artă de perete și multe altele, gama Photomore de la Peleman vă permite să creați suveniruri unice, să distingeți compania de concurență și să vă dezvoltați activitatea de vânzare cu amănuntul. cu o mare varietate de produse personalizabile.

Sisteme de personalizare Peleman

Sisteme de personalizare prietenoase și eficiente din punct de vedere al costurilor, care adaugă valoare oricărui document tipărit. De la coperți personalizate până la imprimare cu folio, produsele Peleman permit producția internă a prezentărilor individuale dintr-o singură piesă. Fiți creativi și ridicati-vă brandul la înălțimi noi cu sistemele Peleman inovatoare. 

PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA
PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA