Imprimante UV

Epson SC-V7000 Imprimanta Uv Large Format Flatbed

Epson SC-V7000

SureColor SC-V7000 este prima imprimantă Epson flatbed UV LED pentru formate mari și permite producătorilor de semnalistică și afișaje să își extindă portofoliul de produse.

Mimaki UJF-6042MkII Imprimanta Uv Flatbed

Mimaki UJF-6042MkII

Suportă dimensiunea A2 și înălțimea de 153 mm. Viteză de imprimare cu aproximativ 20% mai mare decât la modelele convenționale. Cea mai bună productivitate, oferă o producție eficientă de imprimare.

Microtec APEX UV4060

Poate printa imagini pe foarte multe tipuri de materiale cum ar fi: geam, acryl, plăci din PVC, material ceramic, aluminiu, metal, lemn, MDF, hârtie, canvas, piele, tapet, autocolant, plastic, etc.

Microtec APEX UV6090

Viteză mare de imprimare direct pe aproape orice tip de material. Sistemul performant de imprimare UV, face ca imaginile de pe suprafața obiectului să fie uscate rapid şi să aibă o rezistență mare la zgârieturi.

Microtec APEX N4060

Poate printa imagini pe foarte multe tipuri de materiale cum ar fi: geam, acryl, placi din PVC, material ceramic, aluminiu, metal, lemn, MDF, hârtie, canvas, piele, tapet, autocolant, plastic etc.

Imprimanta UV A3 Focus Combo-Jet

Focus Combo-Jet

Imprimanta UV Focus Combo-Jet cu 2 capete de imprimare, poate imprima culoare albă și varnish. Canalul de personalizare cu 12 culori poate obține rezultate de imprimare strălucitoare de înaltă densitate atât pe suporturi întunecate, cât și pe suporturi deschise

Focus Alpha Jet Imprimanta Uv A2

Focus Alpha-Jet

Este construit cu o configuratie industriala, precum carcasa din profile de aluminiu, sistemul de circulare a apei pentru racire si sistemul UV pentru uscare de 100W cu detectie automata. Focus Alpha-Jet poate printa imagini cu efect texturat 3D.

Imprimanta UV Flatbed NOCAI NC-UV0406

NOCAI NC-UV0406V

Nocai NC-UV0604 imprimă la cea mai mare rezoluție din industrie – 2400 dpi de la cea mai mare înălțime față de material – până la 13 mm!  imprimare digitală la calitate fotografică.

Imprimanta UV Nocai Hijet NC-UV0609PEIII

Nocai Hijet NC-UV0609PEIII

Imprimanta UV Nocai Hijet NC-UV0609PEIII cu rezoluție reală dublă (600 npi vs. 300 npi) față de capetele Epson folosite în acest moment pentru imprimarea UV.

Imprimanta digitala LED UV Nocai Hijet NC-UVA3Max

Nocai Hijet NC-UVA3Max

Permite imprimarea pe obiecte de orice culoare deoarece imprimă cu substrat de alb. Permite imprimarea cu alb (sub sau deasupra culorilor), culoare și lac selectiv simultan.

Jetrix LXi8 Imprimanta UV LED Flatbed

Jetrix LXi8

Jetrix LXi8 LED UV cu o suprafata de imprimare de 3,200 x 2,000m flatbed, pentru materiale rigide, este conceput pentru a oferi viteze de lucru ridicate (peste 180 mp/h) si rezultate de imprimare optime.

XENONS X2513

Imprimanta large format de tip flatbed, cu cerneala UV, cu o masa de printare cu vacuum cu dimensiuni maxime de printare de 2,5 x1,3 metri. Reglare automata a inaltimii capetelor de printare, intre 0-100mm.

Maximach HIJET-T1325-ultimate imprimanta UV LED industriala

Nocai HIJET UV - imprimante industriale

 Imprimantele noastre flatbed LED UV pleacă de la 600 x 900 mm și ajung la 2000 x 3000 mm. Detalii incredibile cu picatură mică de la 720×720 dpi

PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA
PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA