Imprimante UV

Epson SC-V7000 Imprimanta Uv Large Format Flatbed

Epson SC-V7000

SureColor SC-V7000 este prima imprimantă Epson flatbed UV LED pentru formate mari și permite producătorilor de semnalistică și afișaje să își extindă portofoliul de produse.

Mimaki UJF-6042MkII Imprimanta Uv Flatbed

Mimaki UJF-6042MkII

Suportă dimensiunea A2 și înălțimea de 153 mm. Viteză de imprimare cu aproximativ 20% mai mare decât la modelele convenționale. Cea mai bună productivitate, oferă o producție eficientă de imprimare.

Microtec APEX UV4060

Poate printa imagini pe foarte multe tipuri de materiale cum ar fi: geam, acryl, plăci din PVC, material ceramic, aluminiu, metal, lemn, MDF, hârtie, canvas, piele, tapet, autocolant, plastic, etc.

Microtec APEX UV6090

Viteză mare de imprimare direct pe aproape orice tip de material. Sistemul performant de imprimare UV, face ca imaginile de pe suprafața obiectului să fie uscate rapid şi să aibă o rezistență mare la zgârieturi.

Microtec APEX N4060

Poate printa imagini pe foarte multe tipuri de materiale cum ar fi: geam, acryl, placi din PVC, material ceramic, aluminiu, metal, lemn, MDF, hârtie, canvas, piele, tapet, autocolant, plastic etc.

Imprimanta UV A3 Precolored 3360

Precolored 3360

Imprimanta UV A3+ Precolored 3360, cu 2 capete XP600, CMYKW, dimensiuni de imprimare 330x600m, cu 2 capete de printare Epson XP600, recunoscut pentru printurile de mare precizie pe care le obtine.

Focus Alpha Jet Imprimanta Uv A2

Focus Alpha-Jet

Este construit cu o configuratie industriala, precum carcasa din profile de aluminiu, sistemul de circulare a apei pentru racire si sistemul UV pentru uscare de 100W cu detectie automata. Focus Alpha-Jet poate printa imagini cu efect texturat 3D.

TODOJET TD-UV3050

Sistemul performant si imbunatatit de imprimare UV, face ca imaginile de pe suprafata obiectului sa fie uscate rapid si sa aiba o rezistenta mare la zgârieturi. Sursa de lumina UV LED LIGHT ajustabila, cu putere de 110W pentru uscarea cernelii UV.

Jetrix LX3 imprimanta UV Flatbed

Jetrix LX3

Jetrix LX3 LED UV este compact dar este robust si bine proiectat pentru imprimare stabila la calitate superioara. Suprafata de lucru: 1,22×1,22 m, vacumare pe doua zone, sistem de protectie si curatare cap de imprimare.

Jetrix LXi8 Imprimanta UV LED Flatbed

Jetrix LXi8

Jetrix LXi8 LED UV cu o suprafata de imprimare de 3,200 x 2,000m flatbed, pentru materiale rigide, este conceput pentru a oferi viteze de lucru ridicate (peste 180 mp/h) si rezultate de imprimare optime.

Jetrix KX5 imprimanta Uv flatbed

Jetrix KX5 Roll-to-Roll

KX5 utilizează capul de imprimare de vârf Konica Minolta 1024, care este capabil să imprime până la caractere de 2 puncte și imagini la calitate fotografica. Capete de imprimare foarte durabile, în medie, pana la 3-5 ani.

XENONS X2513

Imprimanta large format de tip flatbed, cu cerneala UV, cu o masa de printare cu vacuum cu dimensiuni maxime de printare de 2,5 x1,3 metri. Reglare automata a inaltimii capetelor de printare, intre 0-100mm.

PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA
PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA