Ingento > Echipamente Personalizare > Imprimante alimentare > Aparat de Termoformare 3D pentru Cofetărie
Aparat de termoformare 3D Imago ARS

Aparat de termoformare 3D pentru cofetărie

Aparat de termoformare 3D IMAGO ARS (Advance Rapid Shaper) este un dispozitiv care permite crearea rapidă și extrem de ușoară a matrițelor personalizate. In acestea se toarnă materia primă de modelat, cum ar fi ciocolata, pasta de zahăr, marțipan, izomalț, înghețată, bezea sau jeleuri, pentru a crea figurine 3D. 

De acum puteți crea simplu și rapid figurine 3D cu noul IMAGO ARS

Cum decurge procesul de creare a decorațiilor tridimensionale?

1

Creați Model de Referință:

Dacă doriți să creați o formă interesantă, care va fi baza decorației dvs, puteți folosi orice obiect sau puteți realiza propriul model, de exemplu din pastă de zahăr.

2

Utilizați IMAGO ARS:

IMAGO ARS este un instrument care permite crearea de matrițe 3D personalizate și flexibile. Cu ajutorul său, veți putea reproduce cu exactitate modelul de referință. Procesul de modelare al matrițelor este foarte intuitiv și durează doar câteva minute.

3

Creați Decorații 3D:

Din matrița modelată puteți crea figurine 3D din diferite produse de cofetarie, materiale precum ciocolata, isomalt, pasta de zahar, jeleu sau aluat de biscuiți. O singură matriță poate fi folosită pentru producerea întregii serii de produse finite de cofetărie.

4

Folositi VULPES Pro pentru a colora figurinele:

Pentru un efect suplimentar, puteți utiliza VULPES Pro pentru a colora figurinele 3D. Acest aparat vă permite să adaugați detalii și culori unice pentru a vă face decorațiunile și mai atractive (Opțiune suplimentară, pentru anumite tipuri de substraturi).

Aparat de termoformare 3D Imago-ARS-2

De unde să obțineți idei pentru modelele de referință?

Modelele de referință pentru crearea formelor pot fi realizate dintr-o varietate de materiale disponibile – de la obiecte de uz zilnic din casă sau de la locul de muncă, până la opere de artă realizate manual. Poți crea modele singur, folosind diferite tehnici (de exemplu, imprimare 3D, modelare în ipsos sau sculptură în lemn). În cazul cofetăriei, materialul ideal este pasta de zahăr, care permite crearea formelor precise și unice, apoi replicarea lor în producție în serie.

Ce materiale pot fi alese pentru crearea formelor?

Formele pot fi realizate din materiale speciale – IMAGO FLUO. În oferta noastră vei găsi trei tipuri de suporturi pentru formare, care oferă diverse proprietăți și posibilități pentru a satisface fiecare aplicație. Aparatul de termoformare 3D de la IMAGO permite crearea de forme care conțin mai mult de un model de referință, ceea ce permite o utilizare maximă a materialului și economisirea costurilor.

1

IMAGO BASIC

Foi subțiri care oferă o rigiditate mare, ideale pentru teste și învățarea procesului de creare. Pot fi sensibile la crăpare în cazul îndoirii excesive.

2

IMAGO SOLID

Foi subțiri cu o rezistență mai mare la acțiunea mașinii de spălat vase, asigurând o rigiditate și rezistență mare. Materialul este certificat pentru industria alimentară.

3

IMAGO FLEX

Foi speciale care se aseamănă cu siliconul. Forma rezultată din acest material este subțire și elastică. Materialul ideal pentru crearea unor forme mai complexe. Materialul este certificat pentru industria alimentară.

Ce suporturi se pot folosi pentru producția de figurine personalizate?

Figurinele pot fi create dintr-o varietate de materiale de cofetărie, care se caracterizează prin elasticitate sau plasticitate ridicată. Printre produsele populare se numără ciocolata, pasta de zahăr, marțipanul, izomalțul, înghețata,  bezelele și caramelul. În plus, se pot folosi și materiale neobișnuite, cum ar fi nugatul sau bomboanele marshmallow. Această diversitate permite experimentarea creativă și crearea de decorații de cofetărie unice, adaptate preferințelor și necesităților individuale.

Cum îmbogățește IMAGO ARS atelierul de cofetărie?

Acest sistem inovator nu doar permite crearea de matrițe cu ușurință pentru figurine realizabile la calitate înaltă dar reduce și optimizează costurile de producție. Cu ajutorul aparatului de termoformare IMAGO ARS, puteți crea opere de artă tridimensionale din ciocolată, jeleu, pastă de zahăr și alte materiale de cofetărie, deschizând ușa către o nesfârșită varietate de idei și proiecte.

IMAGO ARS vă îmbogățește atelierul de cofetărie prin facilitarea creării decorațiilor personalizate economisind timp, bani și resurse umane. În plus, acest instrument extinde capacitățile de producție și îmbunătățește eficiența lucrului cu figurinele de cofetărie. Transformă-ți ideile în realitate și descoperă noi posibilități în lumea cofetăriei cu ajutorul IMAGO ARS!

Aparat de termoformare 3D Imago-ARS

Lasă-te inspirat!

CARACTERISTICI
 • Sistem de operare semiautomat
 • Interfață tactilă cu afișaj color
 • Senzor de temperatură al materialului modelat
 • Capacitatea de a salva setările personalizate
 • Structură din aluminiu și oțel
 • Utilizare intuitivă și exploatare simplă
 • Element încorporat de încălzire
 • Pompă de vid încorporată
 • Software dedicat
VIDEO
SPECIFICAȚII
IMAGO ARS

Modelul dispozitivului: Imago ARS (Advance Rapid Shaper) 

Produs in UE – calitate exceptionala

Tensiune alimentare: 230V

Putere maximă: 2540W

Temperatură maximă: 19 C

Materiale de modelare acceptate: IMAGO FLUO: Basic, Solid, Flex

Dimensiuni media: A4

Grosime maximă a materialului: 3 mm

Dimensiune maximă a modelului convex: 155x240x100mm

Dimensiune maximă a modelului concav: 170x260x100 mm

Dorești o ofertă pentru acest produs?

Contactează-ne!

  PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
  URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA
  PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
  URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA