Ingento > Echipamente Personalizare > Imprimante alimentare > Imprimanta alimentara Vulpes Pro
Imprimanta alimentara Vulpes Pro

Imprimanta alimentara Vulpes Pro

Imprimanta alimentara VULPES Pro de la IMAGO oferă imprimare directă de cea mai înaltă calitate pe aproape orice substrat de cofetărie sau patiserie. 

Imprimanta alimentara se va dovedi utila pentru decorarea prăjiturilor mari, fursecuri, praline, macarons, torturi în producția de masă, produselor de patiserie si brutarie.

Imprimanta alimentara VULPES Pro vă permite să creați decorațiuni originale și să personalizați produse, care să distingă oferta cofetăriei, patiseriei sau brutăriei dumneavoastră.

Pregatirea automata a substratului pentru imprimare

VULPES PRO nu numai ca decoreaza ci si pregateste substraturi pentru imprimare. Cu un sistem incorporat pentru activarea substraturilor de cofetarie, Vulpes Pro pregateste automat suprafata produselor de cofetarie dificile inainte de decorare.

Nu mai trebuie sa va faceti griji cu privire la calitatea imprimarii activata pe ciocolata, izomalt, caramel sau jeleu. Activarea suprafetei produselor de cofetarie permite o mai buna patrundere a cernelurilor, marind nivelul durabilitatii si calitatea decoratiilor.

In plus, functia implementata de ajustare a sistemului va permite sa ajustati parametrii la tipul substratului, care va ofera si mai multe optiuni pentru prepararea produsului. Nu mai trebuie sa pregatiti singur ciocolata inainte de imprimare – o adevarata inovatie!

Imprimanta alimentara Vulpes Imagoprinter

Ajustare precisa a culorii si a calitatii imprimarii

VULPES PRO foloseste un software avansat care va permite sa modoficati cantitatea de coloranti utilizati, rezolutia graficii imprimate si sa schimbati intensitatea culorii graficii selectate. Datorita utilizarii tehnologiei inovatoare, produsele dumneavoastra vor fi saturate in culori.

Efectele asupra ciocolatei negre sau a macaronsurilor verzi sunt acum si mai bune, iar reproducearea culorilor este perfecta, permitandu-va sa produceti dulciuri B2B personalizate pentru cei mai exigenti clienti.

Accelereaza productia pana la 8mp de decor/ora

Tehnologiile inovatoare implementate in VULPES PRO va permit sa decorati intreaga masa a masinii in doar 1 minut si 30 de secunde, in functie de rezolutia de imprimare. Aceasta este de 3 ori mai rapida decat clasicul Vulpes!

Acest lucru accelereaza procesul de productie a produselor de cofetarie chiar mai mult. Aparatul iti permite sa decorezi intr-o ora pana la: 3200 de macarons, 1500 de wafe pentru inghetata sau 19000 de praline!

Imprimanta alimentara Vulpes Imagoprinter

Noua modalitate de pozitionare

Masa VULPES PRO a fost special pregatita pentru a face munca de cofetarie mai usoara si mai rapida. Imago a adaugat cercuri la rigla pentru a permite pozitionarea rapida a tortului pentru imprimare.

Toleranta ridicata a distantei de decorare

Pentru a veni in intampinarea asteptarilor clientilor nostri din domeniul cofetariei, inginerii de la Imago au perfectionat tehnologia de imprimare prin introducerea posibilitatii de a decora suprafete neuniforme. Acest lucru permite marcarea logoului ciocolatelor sferice sau acadelelor care sunt foarte la moda in prezent.

O toleranta mai mare a distantei de print la produse fata de sistemul de decorare va permite sa mentineti o precizie si o calitate exceptionala a imprimarii, in ciuda diferentelor de inaltime a produselor pe masa masinii de pana la 10mm!

DURABILITATE LA FUNCTIONARE CONTINUA IN SERIE

Datorita constructiei sale durabile, a capului de imprimare de lunga durata si a rezervoarelor de 200ml/culoare de cerneala, dispozitivul este ideal pentru functionare continua. Nu are nevoie de timp de functionare, ceea ce creste si mai mult productivitatea.

Rezervorul de 200ml aditional cu lichid de curatare face ca intretinerea imprimantei sa fie deosebit de facila. Toate rezervoarele de cerneala si de lichid de curatare sunt prevazute cu senzori acustici si luminosi (LED-uri) care ne avertizeaza din timp asupra nivelului lichidului din interior, putand astfel evita golirea unui recipient si astfel printarea de calitate mai slaba.

In plus, decorarea automata reduce semnificativ timpul de productie. Imprimarea a 25 de torturi cu diametrul de 30cm dureaza doar 1 ora! Numarul de pasi din intregul proces este redus la minimum: este suficient sa setati cantitatea de imprimare pentru o anumita grafica, sa puneti produsele pe masa si sa porniti masina cu un singur buton.

Intreaga suprafata de imprimare poate fi acoperita cu viteze de la 1,5min la 6 min datorita usurintei cu care se poate modifica rezolutia printarii in functie de grafica dorita.

Software avansat, pastrand in acelasi timp usurinta in utilizare

VULPES PRO foloseste un software avansat care controleaza procesul de decorare. Acest lucru permite reproducerea perfecta a culorilor si modificari ale saturatiei decorului fara a afecta usurinta de utilizare a imprimantei. Programul este foarte intuitiv si parametrii setati o singura data pot fi multiplicati pe fiecare produs.

Imprimanta alimentara Falco

Functii suplimentare care va fac munca mai usoara

 • Sectiune de imprimare iluminata din spate pentru o utilizare confortabila chiar si in conditii de lumina scazuta
 • Senzorii de cerneala si rezervoarele de cerneala mai mari permit un control mai bun al consumului de cerneala. Nu veti ramane niciodata fara cerneluri in timp ce imprimati din nou!
 • Semnalarea erorilor si a imprimarii terminate va face munca mai usoara si va permite sa aveti mai multa grija de dispozitiv.

Rezervoare suplimentare cu apa pentru curatare

In VULPES PRO, sistemul de cerneala este imbunatatit cu 2 rezervoare cu apa de curatare care furnizeaza continuu si automat lichid de curatare a capului de imprimare. Acest lucru previne uscarea cernelurilor si prelungeste durata de viata a capului de imprimare. In acelasi timp, aparatul foloseste doar 4 culori de cerneluri, CMYK, ceea ce va permite sa reduceti costurile de operare si, in consecinta, sa reduceti costul producerii decoratiunilor de cofetarie in laboratorul dumneavoastra!

Utilizarea a 4 culori nu afecteaza calitatea imprimarii deoarece culorile depind de setarile din software-ul care controleaza procesul decorarii.

Exemple de produse alimentare personalizate cu imprimanta alimentara Vulpes

Puteti printa pe: Macaroons, masa de zahar, ciocolata, praline, prajituri mici, bomboane jeleu, prajituri din turta dulce, caramel, glazura, spuma de lapte – cafea, acadele, bezele, izomalt, napolitana, glazura oglinda, glazura de ciocolata, crema instant, masa de unt, ganache, martipan, gel alimentar, jeleu, crema de russel si multe altele.
De asemenea se pot printa produse de patiserie sau brutarie, inainte sau dupa introducerea in cuptor, calitatea culorilor printului ramanand nemodificata!

VIDEO
SPECIFICAȚII
VULPES PRO

Modelul dispozitivului: VULPES Pro

Produs in UE – calitate exceptionala

Format de imprimare: 32 cm x 65 cm

Viteza de imprimare: 1,5 – 6,0 min / 32 cm x 65 cm

Inaltimea de printare: până la 15 cm

Tehnologia de imprimare: imprimare digitală cu cerneluri comestibile

Lampa preincalzire ciocolata 31-32grC: DA

Culori cerneală: Negru, Cyan, Magenta, Galben, Cleaner liquid

Număr de capete: 1x Epson micro Piezo

Rezoluţie: 5760 x 1440 dpi

Consumul de energie: 200 W

Conectivitate: USB

Sistem de operare: Windows 11/10/8/7

Mediu de lucru: 18-28 grade, 35-65%

Dimensiunea exterioara: 62,5 cm x 65 cm x 115 cm

Greutate: 60 kg

Software: DTG RIP V10

Garantie: 12 luni

Dorești o ofertă pentru acest produs?

Contactează-ne!

  PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
  URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA
  PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
  URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA