Ingento > Echipamente Personalizare > Imprimante ambalaje > Imprimanta ambalaje BM300

Imprimanta ambalaje BM300

Imprimanta ambalaje BM300

Imprimanta ambalaje BM300, o solutie digitala usor de utilizat si extrem de versatila pentru imprimarea directa pe ambalaje.

Printer color single-pass pentru imprimarea de ambalaje din hârtie, carton, lemn, plută, textile din bumbac sau nețesute. Nu necesită pregătirea prealabilă de filme sau matrițe.

Aceasta ultima solutie este o evolutie naturala bazata pe succesele vanzarilor, cererile si feedback-ul clientilor, rezultand un sistem de gestionare a fluxului de lucru mai eficient si mai fluid.

Investiție mică, oportunități mari!

Cu o investitie mica, se deschid oportunitati pe piata in continua crestere a personalizarii cutiilor de carton duplex sau carton ondulat, a plicurilor de corespondenta, a pungilor de hartie cu sau fara maner si a plaselor din iuta in tiraje mici si medii. Nu exista limite cu BM300.

Versatilitatea incredibila a modelului BM300 provine din combinatia sa dintre un motor de imprimare ultra-rapid HP-Technology cu cerneluri pigmentate pe baza de apa fara solvent si fara miros. Poate imprima atat pe suporturi de hartie si carton tratate sau netratate, precum si direct pe ambalaje de pana la 15 cm grosime. Cu softwareul BM300 puteti regla cu precizie excursia capului de imprimare fata de substrat.

BM300 dispune de un cap de imprimare de 297mm montat pe o pista mobila, permitandu-i sa se deplaseze de-a lungul unei axe de 1000mm. Acest lucru asigura ca zona de imprimare poate fi centrata pe suporturi de pana la 100cm latime.

Productivitate extremă de imprimare

Cu capul de imprimare HP Singlepass, BM300 garanteaza productivitatea cu o viteza de imprimare de 27 de metri pe minut pentru imprimari in 4 culori la rezolutie maxima de 1200 x 1200dpi. Utilizarea de cerneluri pigmentate pe baza de apa asigura performante excelente pe medii netratate si rezistenta mare la intemperii, frecare si apa.

Datorită productivității extreme de imprimare și eficiența ridicată a consumului de cerneală, soluțiile BM300 permit imprimarea chiar și a celor mai complexe grafice la un cost extrem de scăzut, chiar și pentru producții de loturi foarte mici.

Aceasta imprimanta digitala alimentata de motorul de imprimare HP FI-1000 este perfecta pentru imprimarea pe carton, pungi, plicuri de corespondenta si materiale receptive cu jet de cerneala.

Posibilitatea de a regla oricând viteza de imprimare vă permite să aveți o soluție perfect scalabilă în ceea ce privește capacitatea de producție.

IMPRIMARE LA CALITATE ÎNALTĂ

Acest sistem de supraimprimare de ultimă generație, lasă totul în trecut. BM300 oferă o suprafață de imprimare mai mare, mai multă rezistență la elemente și o durată lungă de viață a capului de imprimare. Permițând imprimarea de înaltă calitate, color, direct pe materiale cu suprafețe receptive de cerneală, cum ar fi carton, cărți poștale, cutii, pungi de hârtie, scânduri de lemn sau obiecte mai groase, cum ar fi plicuri blistere și cutii pliate gata de expediere, BM300 utilizează cerneluri pigmentate care oferă durabilitate superioară și au fost testate pentru rezistență optimizată la lumină, durabilitate la apă și rezistență la zgârieturi.

Imprimarea CMYK cu o singura trecere este alegerea perfecta pentru marcare, codare si imprimare directa.

Detalii fine

Culori vibrante

Cerneluri pigmentate pe bază de apă

CARACTERISTICI
 • Printer single pass cu viteza maximă de 27,4m/minut
 • Utilizează cerneluri pigmentate pe bază de apă CMYK
 • Lățime de imprimare – 297 mm (HP Pagewide)
 • Lățime maximă material de imprimat – 1520 mm
 • Grosime maximă material – 150mm
 • Imprimare direct din PDF
VIDEO
APLICAȚII
SPECIFICAȚII
 • Tehnologia de imprimare: jet de cerneala
 • Tip cerneala: CMYK dye pigment
 • Rezolutie imprimare: 1200 x 1200dpi
 • Viteza de printare: pana la 27,4m/min / 457mm/sec
 • Aria de printare: 297.2 x 1520mm
 • Inaltime printare: pana la 15cm
 • Capacitate ctg: CMY – 16.000 printuri A4 / BK – 35.000 printuri A4
 • Conectivitate: Gigabit Ethernet
 • Alimentare: 100 - 240V / 50/60Hz / 155W
 • Sisteme operare: Microsoft Windows

Dorești o ofertă pentru acest produs?

Contactează-ne!

  PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
  URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA
  PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
  URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA