Imprimanta DTG Epson SC-F3000

Epson SC-F3000 este o imprimantă DTG (direct-to-garment) special creată pentru productivitate mare.
Imprimanta textile Epson SC-F3000

Imprimantă direct-to-garment

Această soluţie DTG versatilă vă permite să onorați rapid comenzile primite. Imprimanta oferă un nivel înalt de acurateţe pentru a permite livrarea unor timpi de execuție rapizi, reproducând designuri complexe pe o varietate mare de materiale textile din bumbac, deschise sau închise la culoare.

Aceasta oferă şi un cost total de exploatare redus (TCO) pentru companiile medii şi mari care produc textile şi tricouri. Pentru a completa design-ul intuitiv şi fiabil, Epson a implementat caracteristici care vă ajută să vă desfăşurați activitatea mai eficient.

Sporiți productivitatea

Epson SC-F3000 facilitează încărcarea rapidă și ușoară a tricourilor. Imprimanta utilizează senzori pentru a detecta automat grosimea materialului şi pentru a ajusta printul corespunzător, reducând atât eroarea operatorului, cât şi deşeurile. Reglarea automata a platanului face ca SC-F3000 să permită o grosime a materialului de până la 29,5 mm și adăugarea unui al doilea cap de printare ajută la livrarea unor viteze mari de imprimare.

De asemenea, am introdus o soluție de cerneală bulk (rezerve de cerneală de 1,5 litri), astfel încât reîncărcarea să fie o sarcină simplă și rapidă. Pentru a îmbunătăți suplimentar timpul de funcționare al imprimantei, această imprimantă DTG include software-ul de monitorizare a producției Epson care furnizează informații actualizate despre starea imprimantei pe dispozitivele smart și pe PC.

 

Uşor de utilizat

Ecranul tactil sofisticat și ușor de utilizat de 4,3 inci facilitează verificarea informaţiilor importante, cum ar fi nivelurile de cerneală, timpul rămas până la următoarea setare programată pentru curățare și reglarea distanţelor dintre platane. Acesta include toate setările de tipărire pe un singur ecran, astfel încât să puteţi verifica setările curente chiar şi în timpul imprimării.

Pentru a avea controlul complet al calității printului, noul software Epson Garment Creator oferă numeroase setări integrate pentru a satisface nevoile dvs. de imprimare, atât pentru articolele de îmbrăcăminte de culoare deschisă, cât și închisă. De asemenea, o alarmă de avertizare este inclusă pentru a asigura faptul că şi în medii zgomotoase veţi fi notificat cu privire la orice erori.

 

Calitate imprimare ridicată

Toate caracteristicile Epson SC-F3000 au fost concepute pentru a îmbunătăţi calitatea produsului final. Tehnologia de verificare a duzelor imprimantei (NVT) verifică automat dacă acestea funcţionează corespunzător; dacă există o problemă, tehnologia Micro Piezo a Epson va compensa în mod intuitiv și va asigura menținerea printării de înaltă calitate.

În plus, noua tehnologie de plasare a picăturilor de cerneală permite alinierea precisă a punctelor la viteze mari de imprimare. Chiar şi densitatea cernelii albe este menţinută, ceea ce ajută la producerea unor culori mai luminoase pe hainele mai întunecate.

 

Tehnologia Epson de încredere pentru reducerea timpului de nefuncționare

Această imprimantă DTG este creată pentru a fi mereu în funcțiune. Împreună cu capetele de printare care pot fi înlocuite de utilizator, acesta are şi diverse caracteristici integrate de întreţinere automată, cum ar fi captatorul mare de praf şi curăţarea capacului automat – toate proiectate pentru a reduce intervenţia manuală.

Carcasele late şi luminile LED-urilor asigură accesul facil la zona de mentenanţă, iar consumabilele pot fi înlocuite rapid. Costurile mici de producție sunt, de asemenea, susținute de rezervele de cerneală de mare capacitate, dar şi de capacitatea de a tipări numai cu jumătate din capul de printare, dacă apar probleme cu cealaltă jumătate.

 

Printare ecologică

Bucurați-vă de liniște știind că, deși Epson SC-F3000 are o capacitate de producție ridicată, respectă standardele de mediu mai stricte din prezent.

Cernelurile respectă Standardul mondial de prelucrare a textilelor pentru fibre organice (GOTS) și vă asigură faptul că puteți respecta Standardul Oeko-Tex 100 pentru textile ecologice de înaltă calitate.

 

CARACTERISTICI
 • Soluţie de printare cu cerneală bulk: Rezerve de cerneală compacte, de 1,5 litri
 • Reglare automată a distanţei dintre platan şi cap: Senzori pentru detectarea automată a grosimii materialului textil, pentru o înlocuire uşoară
 • Software Garment Creator: Pentru o instalare simplă şi producerea rapidă a design-urilor personalizate
 • Uşor de utilizat: Design uşor de utilizat, cu ecran tactil de 4,3 inci intuitiv
 • Soluţie completă: Include imprimanta, capul de printare, software-ul şi cerneala
SPECIFICAȚII
 • Metodă de imprimare: PrecisionCore™ Micro TFP printhead
 • Tehnologie cerneală: Ultrachrome® DG
 • Culori: Negru, Cyan, Galben, Magenta, Alb
 • Capacitate rezervor cerneală: 1.500 ml
 • Mărime minimă a picăturilor: 12,1 pl
 • Rezoluţie imprimare: 1.200 x 1.200 DPI
 • Consum de energie: 168 Waţi, 0,94 Waţi (opriţi)
 • Tensiune de alimentare: AC 100 V - 240 V, 50 Hz - 60 Hz
 • Greutate 330 kg
 • Dimensiuni produs 1.712‎ x 1.809 x 1.336 mm (Lăţime x Lungime x Înălţime)
 • Putere sonoră Funcţionare: 7 B (A)
 • Nivel de zgomot Funcţionare: 51 dB (A)
 • Conexiuni USB 2.0 tip A (2x)
 • Sisteme operative compatibile Mac OS X 10.12, Mac OS X 10.12.x, Mac OS X 10.13.x, Windows 10, Windows 10 (32/64 bit), Windows 8.1, Windows 8.1 (32/64 bit), Windows 8.1 x64 Edition
 • Display LCD Tip: Color, Ecran senzitiv, Diagonală: 10,9 cm

Dorești o ofertă pentru acest produs?

Contactează-ne!

  PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
  URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA
  PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
  URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA