Ingento > Echipamente Personalizare > Imprimante textile > Imprimanta textile Epson Monna Lisa 8000
Imprimanta textile Epson Monna Lisa-8000

Imprimanta textile Epson Monna Lisa-8000

Imprimanta textile Epson Monna Lisa-8000 este noul model de intrare din seria Monna Lisa cu cele mai recente 8 capete de imprimare PrecisionCore.

Epson Monna Lisa-8000 reunește puterea și performanța celor mai noi tehnologii de tipărire și fabricare cu jet de cerneală Epson de clasă mondială într-un singur pachet.

Monna Lisa-8000 combină performanța și capacitatea de utilizare pentru a răspunde nevoilor pieței textile digitale de flexibilitate și durabilitate și atinge viteza tipică de imprimare de 155 de metri pătrați pe oră (600×600 dpi – 2 treceri*1).

Calitate ridicată a imprimării și productivitate

Calitatea superioară a imaginii a Epson Monna Lisa-8000 este activată de capetele de imprimare de înaltă calitate Epson. Tehnologiile Epson exclusive Microweave și Lookup Table (LUT) reduc benzile și granularea, iar noua tehnologie avansată Multi-Layer Halftone (MLHT), care randomizează modelul de puncte semitonuri pe fiecare strat, reduce degradarea imaginii cauzată de nealinierea punctelor.

Tehnologia Dynamic Alignment Stabilizer (DAS) asigură, de asemenea, o calitate stabilă a imprimării prin controlul formelor de undă pe fiecare cip pentru cap de imprimare pentru o precizie mai mare de plasare a punctelor și o densitate mai uniformă a punctelor la fiecare trecere. Imprimanta textile Epson Monna Lisa-8000 dispune, de asemenea, de alinierea simetrică a culorilor pentru o ordine uniformă de suprapunere a culorilor în timpul tipăririi bidirecționale cu trecere joasă, iar tehnologia Accurate Belt Position Control (ABPC) detectează automat distanța de alimentare a benzii pentru a asigura o alimentare foarte precisă a materialului. Rezultatul este calitate și viteză optime, cu reproducere superbă a gradațiilor de culoare, detalii fine și modele geometrice complexe.

Imprimanta textile Epson Monna Lisa-8000

Funcționare stabilă

Funcționarea stabilă cu o utilizare fără precedent este realizată cu mecanismele avansate de curățare și funcțiile de reglare automată. Un sistem de suflare a pufului îndepărtează puful de pe suprafața țesăturii înainte de a pătrunde în zona de imprimare, iar un sistem de extracție a pulverizației de cerneală ajută la prevenirea aderenței aburilor de cerneală pe suprafața duzei.

Tehnologia de verificare a duzelor (NVT) detectează punctele lipsă care indică înfundarea duzelor și ajustează livrarea cernelii pentru a menține calitatea imaginii și a reduce erorile de imprimare. O rolă de ștergător de material ușor de înlocuit șterge continuu duzele capului de imprimare curăță automat, reducând munca zilnică de întreținere manuală. Precizia ridicată a tehnologiei de aliniere a capului de imprimare permite utilizatorului să înlocuiască rapid capul. Datorită unei funcții de calibrare automată a unei camere RGB, operatorii pot efectua înlocuirea capului de imprimare, inclusiv ajustări, în doar 30 de minute. Sistemul de monitorizare la distanță Epson (monitorizare 24/7) permite un răspuns rapid la probleme potențiale, reducând timpul de nefuncționare și apelurile de service.

Operare ușoară

Ușurința în utilizare este îmbunătățită de un panou tactil LCD de 9 inchi care afișează starea curentă a imprimantei, instrucțiunile de operare și procedurile regulate de întreținere și de cartușe de cerneală duble de 10 litri sau 3 litri, de mare capacitate, care permit producția neîntreruptă. .

Monna Lisa inima unei soluții totale de înaltă tehnologie

Monna Lisa se află în centrul unei soluții totale de înaltă tehnologie – un sistem complet și integrat care oferă asistență maximă pe tot parcursul ciclului de producție. Există un singur furnizor pentru toate componentele: cap de imprimare, cerneluri, înainte și după tratament chimic și suport de inginerie.

Cerneală GENESTA ecologică

Cernelurile Epson GENESTA sunt disponibile în formulări acide, reactive, disperse și pigmentare într-un ambalaj sub vid. Sunt certificate ECO PASSPORT pentru a îndeplini standardele recunoscute la nivel global pentru imprimarea textilelor ecologice. În plus, cerneala Acid este aprobată bluesign®, iar cernelurile Reactive și Pigment sunt aprobate GOTS de ECOCERT.

Imprimanta textile Epson Monna Lisa-8000
CARACTERISTICI
 • Capete de imprimare: 8 capete de imprimare Epson PrecisionCore. Cipul de imprimare MicroTFP de ultimă generație combină calitatea, acuratețea și viteza.
 • Productivitate: Viteza tipică de imprimare de 155 mp/h (600x600 dpi – 2 treceri*1)
 • Viteza maximă de imprimare: până la 250 mp/h (300x600 dpi; 1 trecere*2)
 • Rezoluție: până la 1200 dpi
 • Latime maximă: 180 cm
 • Tipuri de cerneluri: Genesta Acid, Reactive, Disperse și Pigment. Cernelurile pe bază de apă Genesta permit precizie și rezistență a culorii în imprimeurile pe țesături. Cernelurile Genesta obțin cea mai înaltă calitate pe orice tip de țesătură.
 • Capacitate cerneală: 10 sau 3 litri

Dorești o ofertă pentru acest produs?

Contactează-ne!

  PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
  URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA
  PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
  URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA