Ingento > Echipamente Personalizare > Imprimante UV > Nocai HIJET UV imprimante industriale UV

Nocai HIJET UV - imprimante industriale plane LED UV de format mare cu imprimare cu ALB

MESE MARI – imprimantele noastre flatbed LED UV pleacă de la 600 x 900 mm și ajung la 2000 x 3000 mm (imprimare efectivă cu 15-20 mm pe fiecare axă).

IEFTINE – o puteți avea cu mai puțin de 26.990 euro. Adică prețul celei mai ieftine imprimante japoneze LED UV cu masă A3.

CALITATE LA CEL MAI ÎNALT NIVEL – detalii incredibile cu picatură mică de la 720×720 dpi.

EMBOSARE fara concurenta (exceptand DCS – USA)

O SINGURA CERNEALA PERFECT ADAPTATA IMPRIMARII PE MATERIALE RIGIDE SI FLEXIBILE – Nu se rupe, nu se exfoliază.

VERSATILĂ – perfect adaptată nevoilor dvs. Ajunge până la 2000×3000 mm. 

Maximach HIJET-T1325-ultimate imprimanta UV LED industriala

1. Maximach HIJET T1325 ULTIMATE - Imprimanta digitala plana cu alb LED UV

Imprimantele plane deschid calea către aplicații noi, din industrii noi și vor fi cele mai căutate soluții în următorii ani. Dar acum nu mai sunt inaccesibile. Nu mai e nevoie de o investiție de sute de mii de euro.
Puteți să vă dezvoltați pe o nișă investind mult mai putin.

Capetele Toshiba oferă o calitate aproape fotografică și viteza excelentă pentru majoritatea utilizatorilor.

Dacă optați pentru soluția cu șașe capete de imprimare puteți atinge peste 25 mp/oră pentru anumite aplicații. Peste 4400 mp pe luna. Pentru mulți dintre dumneavoastră este deja mai mult decât aveți nevoie în acest moment. Și se încadrează în bugetul dvs.

AVANTAJE
 • Suprafață foarte mare de imprimare: 1300 mm x 2500 mm (98 inch x 51 inch);
 • Posibilitate de imprimare cu ALB sau VARNIS;
 • De la trei capete de imprimare Toshiba - 318 de duze pe canal x 2 canale de imprimare pentru fiecare cap de imprimare;
 • Imprimare SIMULTANĂ cu alb și culoare;
 • Versatilă - poate folosi cerneala polimerizabilă UV flexibila sau rigidă, în funcție de aplicațiile dvs.
APLICAȚII

Imprimare fotografică full color pe o largă varietate de substraturi:

 • Plastic
 • Metal
 • Sticlă
 • Ceară
 • Lemn
 • Piatră
 • Ceramică
 • Piele
 • Piele ecologică
 • Film
 • Autocoloant

Inegalabile pentru aplicațiile cu iluminare din spate (backlit) sau efecte speciale datorită stratului mult mai dens de cerneală comparat cu alt tip de imprimare.

2. Nocai HIJET LED UV 1015T

Imprimanta digitală plană direct pe obiecte cu cerneală cu polimerizare UV – HIJET UV 1015T este o soluție extrem de accesibilă pentru orice atelier, indiferent de mărimea acestuia.

În orice domeniu ați lucra, de la semnalistică la industria aeronautică, imprimarea digitală directă la rece cu cerneală cu polimerizare UV vă va permite să realizați obiectul dorit la cea mai bună calitate, indiferent dacă este vorba despre obiecte promoționale, tablouri, ceasuri, panouri de control sau etichete de produs.

CARACTERISTICI PRINCIPALE
 • Masa de imprimare de mari dimensiuni: 1000 mm x 1500 mm (suprafata imprimanta efectiv este mai mica cu 15 mm pe fiecare latura).
 • Capete de imprimare drop-on-demand micro piezoelectric Toshiba, 636 duze de imprimare/cap (3 - 6 capete).
 • Rezolutie maxima 1440 dpi x 1440 dpi (selectabila de catre operator)
 • Panou de control cu butoane touch, display LCD
 • Sistemul de control: control PLC, programabil si upgradabil
 • Interfata: USB 2.0 Full Speed, Ethernet optional
 • Control automat al miscarii pe 4 directii
 • Sistem de detectie a inaltimii cu senzori cu infrarosu
 • Necesita UPS incorporat pentru lucru neintrerupt de caderile de tensiune
 • Lampa UV LED cu durata foarte mare de viata (30.000 ore)
 • Sistem de amestecare continua a cernelei albe pentru reducerea precipitarii
 • Intretinere usoara: cutie separata cu acces facil pentru o mentenanta simpla
 • Ideale pentru productie de serie datorita cu vitezei ridicate de imprimare
 • Ideale pentru imprimarea pe o larga varietate de materiale

Imprimantele plane LED UV HIJET 1015 pot imprima pe cele mai populare suprafete (lemn, metal, sticla, piele, piele ecologica, piatra, plastic, film, ceara sau diverse obiecte 3D).

Imprimantele plane LED UV HIJET deschid calea producatorilor medii catre imprimarea UV de inalta calitate la costuri de productie extrem de competitive.

Costul de achizitie mic in comparatie cu solutiile consacrate de dimensiuni mult mai mici, masa de lucru cu dimensiuni foarte generoase si dimensiuni de imprimare efective de 1000 mm x 1500 mm, versatilitatea ridicata va permite si atelierelor mici sau firmelor cu volume medii de lucru sa realizeze lucrari calitative la fel ca detinatorii de echipamente extrem de scumpe.

Constructia metalica extrem de robusta reduce vibratiile si asigura o imprimare de calitate. Latimea mare a mesei de lucru de 1000 mm permite incarcarea placilor sau obiectelor foarte mari. Designul cu trecere al portalului face posibila imprimarea placilor de lungimi mari decat lungimea imprimantei, acestea putand fi imprimate pe lungimea de 1500 mm (lungimea maxima de imprimare fiind cu 15 mm mai mica) si apoi translatate.

Inaltimea obiectelor 3D ce pot fi imprimate nu ridica deasemenea probleme, imprimantele plane digitale LED UV HIJET 1015 putand face fara cu succes obiectelor de pana la 138 mm inaltime si cu o greutate de pana la 60 kg. Masa cu vacuum metalica, groasa, asigura o foarte buna planeitate si, in acelasi timp poate fi foarte usor curatata.

Panoul de control sau software-ul permite pozitionarea precisa a portalului deasupra mesei pe lungime si inaltime si lucrul cu obiecte din cele mai diverse.

Interfata USB 2.0 Full Speed va permite sa instalati imprimantele plane digitale LED UV HIJET pe orice calculator personal. Nu in ultimul rand, ofera libertate totala de miscare pentru lucrarile repetitive. Interfata permite transmiterea informatiei de imprimare precum si transimiterea sigura de date cu mare capacitate de informatie inclusa (fisiere foarte mari pentru lucrari mari de calitate).

EMBOSAREA DIGITALA - NOUA SENZATIE

EMBOSAREA DIGITALA este un proces revolutionar, nou, care adaugă un strat ridicat, mat sau lucios in zonele selectate ale imprimarii. Ofera o varietate de efecte digitale de inalta calitate de imprimare cu cerneala mata sau varnis (transparenta). Efectele sunt absolut geniale.

 Cel de-al doilea mare avantaj este acela ca, spre deosebire de imprimantele hibride care accepta si materiale in rola, pe imprimantele flatbed (plane) materilul sta fix putand fi exceutate lucrari de foarte mare precizie cu imprimari multiple care va permit sa realizati efectul exceptional imprimare 3D sau de embosare de mai sus sau imprimari speciale de tip zi/noapte (day and night) printand CMYK apoi alb si apoi din nou CMYK iar astfel calitatea si stralucirea culorior nu este influentata de iluminarea din spate.

Detalii incredibile cu o imprimare in relief extrem de vizibila. Spre deosebire de celelalte solutii de pe piata (chiar si cele mult mai scumpe) imprimarea in relief a seriei HiJet LED UV este extrem de pronuntata chiar si o singura trecere.

CAT DE BUNA ESTE CALITATEA IMPRIMARII?

Un test mult mai edificator – caractere de 4 puncte perfect lizibile, IMPECABIL, cu un relief pronuntat, la o singura imprimare.

Marea majoritate a industriilor actuale necesita imprimarea diferitelor componente cu informatii sau imagini. Tehnologiile clasice sunt de multe ori depasite pentru marea majoritate a aplicatiilor fiind cunoscute limitarile serigrafiei sau tampografiei.

Imprimarea digitala directa cu cerneluri cu uscare (polimerizare) UV fara compuşi organici volatili (VOC) necesita doar ventilatie normala pentru spatii mici. Nemai fiind necesare spatiile mari si echipamentele sofisticate de filtrare, costurile de pornire ale unei asemenea afaceri sunt reduse substatial. Reducerea consumului de energie datorata lampilor UV cu polimerizare la rece (200 – 300 W in loc de catva kilowati) precum si a volumului de aer ce trebuie incălzit/racit din incaperea de lucru are ca rezultat economii de energie substantiale.

De la formatul (600 mm x 900 mm) pana la 1300 mm x 2500 mm sau 2000×3000 mm, imprimantele plane LED UV (LED UV flatbed printers) de la HiJet, prezente pe piata mondiala de peste 9 ani si imbunatatite continuu, va permit sa realizati orice lucrari, la cea mai buna calitate posibila in industrie si CU CEA MAI MICA INVESTITIE.

Dorești o ofertă pentru acest produs?

Contactează-ne!

  PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
  URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA
  PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
  URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA