Ingento > Echipamente printare > Imprimante 3D > Imprimanta 3D Leapfrog BOLT PRO

Imprimanta 3D profesionala

Imprimanta 3D profesionala Leapfrog Bolt Pro

Imprimanta 3D profesionala - Leapfrog BOLT PRO

Imprimanta 3D profesionala Bolt Pro, este concepută pentru a oferi rezultate de imprimare 3D funcționale precise și fiabile. Imprimanta 3D Bolt Pro poate realiza acest lucru datorită concentrării în oferirea de funcții care oferă control creativ deplin utilizatorilor noștri. Aceste caracteristici includ un sistem dual extruder (IDEX) care poate imprima cu două materiale simultan sau poate clona modele 3D, ceea ce reduce timpul de livrare al unui proiect la jumătate.

În plus, oferind calitatea construcției industriale și hot end-urile E3D, Bolt Pro este o soluție excelentă pentru nevoile dvs. de imprimare 3D. Proiectat pentru organizații, Bolt Pro poate rula constant, poate imprima cu orice filament de imprimare 3D de pe piață și oferă funcții de gestionare de la distanță pentru a asigura ca proiectele să se desfășoare eficient în orice moment. 

CARACTERISTICI
Imprimanta 3D profesionala Leapfrog Bolt Pro

Construită pentru birouri și fabrici

Echipată cu un filtru de carbon HEPA care filtrează 99,9% din fumurile care sunt produse la utilizarea anumitor filamente. Acest lucru face ca Bolt Pro să fie perfect pentru birou, educație și orice mediu profesional.

Imprimanta 3D profesionala Leapfrog Bolt Pro

Construită pentru imprimare 3D industrială

Bolt Pro are un cadru din aluminiu de înaltă calitate, care o diferențiază de multe alte imprimante de pe piață. Cadrul îi oferă o mare stabilitate la imprimare, asigurând probleme de imprimare mai mici care pot apărea în timpul proiectelor solicitante. În plus, toate componentele noastre sunt construite cu precizie în minte, folosind piese tăiate cu laser de înaltă rezistență, teste extinse pentru a crea o mașină care excelează în scenarii de imprimare solicitante, ceea ce oferă imprimantei o longevitate mai bună.

Imprimanta 3D profesionala Leapfrog Bolt Pro

Opțiuni extensive de filament

Depunând eforturi pentru a oferi clienților noștri cea mai bună versatilitate în nevoile lor de imprimare 3D, Bolt Pro vine cu cele mai bune hotend-uri de imprimare 3D de pe piață. Aceasta înseamnă că Bolt Pro poate imprima cu majoritatea filamentelor majore de pe piață. Dacă utilizatorii trebuie să producă prototipuri vizuale sau piese de inginerie funcțională, imprimanta 3D profesionala Bolt Pro poate realiza acest lucru cu ușurință.

Imprimanta 3D profesionala Leapfrog Bolt Pro

Configurare minimă

Operarea Bolt Pro este ușoară și se poate face folosind ecranul tactil de 7 inchi sau dispozitivul personal preferat folosind wifi. Orice dispozitiv cu conectivitate la rețea și un browser se poate conecta la Bolt Pro și vă va oferi control și vizibilitate prin camera web încorporată.

Imprimanta 3D profesionala Leapfrog Bolt Pro

Placă flexibilă Buildtak

Bolt Pro vine cu un pat încălzit din aluminiu care este ușor de detașat și poate încălzi imprimările până la 90°C. Acest lucru asigură o distribuție mai bună a căldurii pentru materialele greu de imprimat care necesită o mai bună aderență a stratului. În plus, Bolt Pro include o placă Buildtak Flexplate care face îndepărtarea pieselor foarte rapidă și ușoară, fără a duce la deteriorarea pieselor imprimate din cauza aderenței necorespunzătoare la pat.

Imprimanta 3D profesionala Leapfrog Bolt Pro

Extruder dublu independent

Imprimanta 3D Bolt Pro este echipată cu extrudere duble independente cu acționare directă unice. Aceasta înseamnă că ambele extrudere se pot mișca independent una de cealaltă pentru imprimări duale curate. Duzele unice oferă, de asemenea, beneficii unice, cum ar fi modul sincronizare sau oglindă, precum și duze interschimbabile pentru o selecție mai mare de filamente.

CARACTERISTICI
 • Imprimare pe o multitudine de materiale
 • 3D HOTENDS permite imprimarea cu majoritatea filamentelor de pe piață
 • Cadru de construcție de clasă industrială pentru stabilitate
 • Interfață inteligentă pentru utilizator cu control wireless ușor
SPECIFICAȚII
 • Înălțimea stratului (micron): 50 - 350
 • Precizie de poziționare: DW/H: 8/10 micron
 • Diametrul duze: 0.4 mm
 • Număr de extrudere 2
 • Temperatura de imprimare: 90°C
 • Viteza de imprimare: 100 mm/s
 • Debit maxim: 6 mm3/s
 • Viteza de deplasare: 250 mm/s
 • Temperatura duzei: 270/360°C
 • Greutate: 64kg
 • Cadrul corpului: Aluminiu
 • Dimensiuni imprimanta: 723 x 831 x 801 mm
 • Volumul de construcție al unui singur extruder: 330 x 320 x 205 mm
 • Volumul de construcție al extruderului dublu: 300 x 320 x 205 mm

Dorești o ofertă pentru acest produs?

Contactează-ne!

  PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
  URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA
  PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
  URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA