Ingento > Echipamente printare > Imprimante > Imprimanta laser color Xerox VersaLink C600
Xerox VersaLink C600 imprimanta laser color

Imprimanta laser color Xerox VersaLink C600

Contați pe VersaLink® C600 pentru a vă efectua sarcinile de serviciu întotdeauna ireproșabil, ceea ce va face ca firma dvs. să evolueze mai eficient. De la asistenții de instalare care nu necesită intervenția specialiștilor IT la opțiunile de configurare pas cu pas, veți putea începe să lucrați fără bătaie de cap.

Fiabilitatea superioară este dată de noul design al hardware-ului cu mai puține piese în mișcare și cu un cap de imprimare Hi-Q LED, mai avansat.

Simplă și eficientă

De la ecranul tactil color de 5 inchi , personalizabil și capacitiv, puteți selecta sarcini și funcții prin atingere, tragere cu degetul și apropierea degetelor la fel de ușor ca pe un telefon mobil. Realizați mai mult în timp mai scurt, creând aplicații personalizate, cu o singură atingere, pentru a automatiza fluxurile de lucru cu mai mulți pași pentru utilizatorii individuali și grupuri.

Lucrarea configurată se va putea executa rapid cu o simplă atingere a noii aplicații. Iar funcția Simple ID permite utilizatorilor individuali și grupurilor să introducă ID-ul de utilizator și parola o singură dată, apoi să beneficieze de acces rapid și securizat la presetările specifice sarcinii, la contactele favorite individualizate și la aplicațiile utilizate frecvent, de pe un ecran inițial personalizat.

Xerox VersaLink C600 imprimanta laser color
CARACTERISTICI
 • Imprimantă color cu suport pentru format Letter-Legal/A4
 • Ideală pentru echipe de lucru de la 10 până la 20 de utilizatori
 • Noua definiție a performanței excepționale, a fiabilității imbatabile și a calității impresionante de imprimare
 • Conectată în cloud, pregătită pentru mobil și aplicații și ușor de personalizat
SPECIFICAȚII
Specificații dispozitiv
Manevrarea hârtiei
SECURITATE

Viteză: Până la 53 ppm

Volum lunar: Până la 120.000 pagini/lună

Procesor/memorie/unitate de hard disc: 1,05 GHz ARM Dual Core/2 GB/HDD opțional de 320 GB

Caracteristici imprimare: Imprimare de pe dispozitive USB, imprimare securizată, set de probă, imprimare personală, lucrare salvată, setări driver Xerox® Earth Smart, identificarea lucrărilor, creare de broșuri, salvarea și reapelarea setărilor de driver, stare lucru bidirecțional în timp real, scalare, monitorizarea lucrărilor, valori implicite în funcție de aplicație, imprimare pe 2 fețe (implicit), ignorarea paginilor goale, mod schiță

Imprimare de pe dispozitiv mobil: Apple® AirPrint®4, certificate Mopria®, plugin Mopria® Print Service pentru Android™, aplicația Xerox® @printbyXerox, plugin Xerox® Print Services
pentru Android™

 

Tavă manuală: Până la 150 de foi; formate personalizate: de la 76 x 127 mm până la 216 x 356 mm

Tava 1: Până la 550 de foi; formate personalizate: de la 76 x 190 mm până la 216 x 356 mm

Opţional:

 • Până la 4 tăvi suplimentare: până la 550 de coli; formate personalizate: de la 76 x 190 mm până la 216 x 356 mm
 • Alimentator de mare capacitate: până la 2.000 de coli; de la 216 x 356 mm până la 210 x 297 mm

Ieșirea hârtiei: Standard 500 de coli

Ieșire automată pe 2 fețe: Standard

Rezoluție de imprimare: Până la 1200 x 2400 dpi

Ieșirea primei pagini (viteză minimă): Imprimare: Rapiditate 5,1 secunde color/4,8 secunde alb-negru

Limbaje descriere pagină: PCL® 5e/PCL 6/PDF/XPS/TIFF/JPEG/HP-GL/Adobe® PostScript® 3™

Securitate rețea: IPsec, HTTPS, e-mail încriptat. Autentificare în rețea, SNMPv3, SSL/TLS, certificate de securitate, certificate auto-semnate preinstalate, integrare Cisco® Identity Services Engine (ISE)

Acces dispozitiv: Verificare firmware, accesul utilizatorilor și firewall intern, filtrare de porturi/adrese IP/domenii, jurnal de audit, controale de acces, permisiuni de utilizator, posibilitate de utilizare Smart Card (CAC/PIV/.NET), cititor de carduri RFID Xerox® integrat, Trusted Platform Module (TPM).

Protecția datelor: Asistenți de configurare/securitate, criptare la nivel de lucrare prin transmitere folosind HTTPS/IPPS, hard disc criptat (AES pe 256 de biți, FIPS 140-2) și suprascrierea imaginii, certificare Common Criteria (ISO 15408) (în curs de evaluare).

 

Dorești o ofertă pentru acest produs?

Contactează-ne!

  PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
  URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA
  PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
  URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA