Ingento > Echipamente printare > Minilaboratoare foto > Imprimanta foto Epson SureLab SL-D1000A

Imprimanta foto Epson SureLab SL-D1000A

Epson SureLab SL-D1000A - Imprimantă foto compactă, cu capacitate duplex pentru producție comercială flexibilă.

Seria a fost dezvoltată pentru centre foto, fotografi profesioniști și companii care trebuie să imprime fotografii de calitate superioară de diferite dimensiuni și să ofere clienților o gamă largă de produse, inclusiv albume foto, cărți de vizită și calendare personalizate.

Printre companiile care ar putea beneficia de această imprimantă se numără: centrele foto, organizatorii de evenimente și cabinele foto, producătorii de papetărie, hoteluri, cafenele, baruri și restaurante.

SKU: C11CJ33301AX

Productivitate

Seria SL-D1000 dispune de viteze impresionante de imprimare de până la 385 pph, fără compromisuri în ceea ce privește calitatea. Cartușele au fost înlocuite de recipientele de cerneală Epson Integrated Ink Pack System (Sistem cu seturi de cerneală înlocuibile), oferind cu 25 % mai multă cerneală decât modelul predecesor, ceea ce duce la mai puține schimburi de cerneală, reducerea timpilor pierduți și a deșeurilor. Productivitatea este, de asemenea, îmbunătățită atunci când se utilizează împreună cu compartimentul pentru alimentare duplex opțional (inclus în SL-D1000A).

 

Flexibilitate

Sunt ușoare, cu dimensiuni reduse și sunt dotate cu conectivitate Wi-Fi/LAN. Utilizatorul poate folosi la cel mai înalt nivel spațiul disponibil și poate plasa imprimantele din seria SL-D1000 aproape oriunde și le poate integra într-o infrastructură existentă. Datorită noului sistem de încălzire, nivelul de zgomot și consumul de energie sunt reduse, menținând imprimarea atât facilă pentru clienți, cât și ecologică. De asemenea, pot să imprime pe o gamă largă de medii de tipărire.

 

Calitate

Sistemul de cerneală UltraChrome D6r-S oferă o calitate superioară a imaginii. Gama cromatică largă oferă imagini detaliate și tonuri naturale ale pielii, cu gradații fine ale nuanțelor și tonuri intense și naturale de negru, cu nivelul superior de luciu al unei imprimante cu cerneluri pe bază de apă.

 

Fiabilitate

Seria SL-D1000 a fost dezvoltată pentru a permite utilizatorilor să o folosească un timp mai îndelungat, cu o durată de viață a produsului de 400.000 de materiale imprimate (15×10 cm). De asemenea, prin noua tehnologie de detecție a duzelor acestea sunt capabile să identifice duzele lipsă și pe cele aliniate greșit.

 

CARACTERISTICI
 • Imprimare foto duplex Tavă de alimentare duplex (până la 100 de coli A4) pentru producția automată de coli
 • Viteze impresionante de imprimare Până la 385 pph1 fără compromisuri în ceea ce privește calitatea
 • Design compact Dimensiuni reduse, greutate mică și ușor de transportat
 • Conectivitate îmbunătățită Wi-Fi, LAN și USB
 • Rezultate de calitate superioară Sistem de cerneală UltraChrome D6r-S și gamă cromatică largă

Dorești o ofertă pentru acest produs?

Contactează-ne!

  PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
  URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA
  PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
  URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA