Epson Document Capture Pro

Ingento > Epson > Epson Document Capture Pro

Epson Document Capture Pro

Capturare simplificata a documentelor

Capturare

Suita Epson Document Capture Pro reprezintă o gamă de soluții de scanare ușor de utilizat pentru capturarea, stocarea și direcționarea documentelor în cadrul și în afara afacerii dvs.

Funcția Epson Document Capture Pro (DCP) permite persoanelor să scaneze, să salveze și să partajeze informațiile cu ușurință în cadrul companiei. Funcțiile complexe pentru denumire, separare și direcționare a documentelor transformă scanarea într-o activitate ușoară – și logică. Salvați și trimiteți fișiere în formate obișnuite, cum ar fi PDF, PDF/A, Word, Excel, PPT, jpeg, tiff și altele. Creați profiluri simple de lucru pentru scanare cu o singură apăsare de buton.

Epson Document Capture Pro Server (DCPS) este un software capabil, bazat pe server, destinat scanerelor noastre în rețea și dispozitivelor multifuncționale. Software-ul DCPS permite administratorilor să gestioneze profilurile de lucru și dispozitivele la nivel central. Monitorizați performanțele flotei fără a fi necesară instalarea individuală a software-ului pe computere. Utilizați funcții simple pentru a scana documente în mod intuitiv și în siguranță.

Epson Document Capture Pro Server Authentication Edition (DCPS-AE) permite managerilor de infrastructură IT să controleze de la nivel central lucrări de scanare, inclusiv drepturile de acces ale utilizatorilor și numele de conectare, profilurile de lucru și chiar gestionarea echipamentului.

Îmbunătățire

Suita de software-uri Epson Document Capture Pro include funcții create pentru îmbunătățirea unui document original. Astfel se asigură obținerea unei calități superioare pentru o integritate viitoare a datelor.

Rotirea automată reduce timpul de pregătire al documentelor prin ajustarea automată a materialului de
scanat, astfel încât acesta să fie cu partea potrivită în sus.

Corectarea poziției îndreaptă documentele, astfel încât acestea să fie consecvente și ușor de citit.

Textul îmbunătățit face textul mai clar, pentru o lizibilitate mai bună.

Rezoluția poate fi ajustată cu ajutorul setărilor de DPI ale scanerului, pentru a îmbunătăți sau reduce detaliile imaginii, după cum este necesar.

Urmele de perforator pot fi îndepărtate din document în mod automat.

Scanarea duală creează două fișiere digitale cu o singură scanare. Stabiliți diferite formate de fișiere și destinații, chiar și setări de scanare, în parametrii setați de utilizator.

Controlați fiecare pas cu suita Epson Document Capture Pro

  • Coduri de bare 1D și 2D
  • Corectarea poziției documentului
  • OCR zonal
  • Ignorarea paginilor albe
Document-Capture-Pro
  • Claritatea textului
  • Rotire automată
  • Cod de corecție

Separare

Separați și sortați automat loturi de documente imprimate.

Recunoașterea optică a caracterelor (OCR) Cu capacitatea de a detecta 29 de limbi, funcția OCR integrată poate separa documentele prin intermediul șabloanelor predefinite și poate utiliza acele date pentru a denumi fișiere și foldere în mod automat. În plus, creați fișiere în care se poate căuta pentru a găsi cu ușurință informațiile din documentele scanate.

Pagina fixă separă fiecare pagină specificată în fișiere separate.

Pagina albă permite ca detecția sensibilității să poată fi setată la un nivel redus, mediu sau ridicat pentru separarea documentelor.

Capacitatea de scanare a codurilor de bare capturează și utilizează o varietate mare de coduri de bare, inclusiv 1D și 2D, pentru a separa documente.

Codul de corecție inserează coduri în lotul de fișiere, ceea ce permite separarea ușoară a documentelor.

Șabloanele predefinite permit înregistrarea în prealabil a formularelor des utilizate, astfel încât un teanc de documente poate fi salvat automat în folderele alocate.

Dimensiunea fișierului permite utilizatorilor să seteze o dimensiune maximă a fișierelor.

Gestionare

Trimiteți și partajați datele stocate local sau în cloud.

Scanați către destinații standard, cum ar fi e-mail, folder, imprimantă, FTP și SFTP.

Din ce în ce mai multe companii optează să-și păstreze documentele în siguranță și accesibile online. Ca urmare, există un număr crescător de furnizori de servicii cloud din care puteți alege.

DCP sprijină furnizorii de pe piață deja stabiliți, cum ar fi OneDrive, OneNote, SharePoint Online, Google Drive și Dropbox.

Produceți fișiere de date de indexare detaliate pentru fiecare document scanat sau pagină scanată.

Selectați dintr-o varietate mare de câmpuri disponibile sau alegeți până la 10 zone dintr-un document pentru recunoaștere.

PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA
PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA