EPSON – Imprimante Color De Etichete

Epson WC-C6000Ae - 4 inci

Această imprimantă color de etichete de 4 inci (cu sistem de tăiere automată) oferă etichete personalizate, flexibile, color și acceptă o gamă largă de dimensiuni de etichete.

Afla mai multe

Epson ColorWorks CW-C6000Pe - 4 inci

Această imprimantă digitală de etichete, cu volume variabile, cu patru culori, deschide noi oportunități pentru companiile cu numeroase coduri SKU și fără prea mult timp. ColorWorks CW-C6000Pe extinde gama Epson pentru a satisface necesitățile clienților cu volume de lucru mici și mijlocii din numeroase sectoare (alimente, substanțe chimice, băuturi, producție etc.). 

Afla mai multe

Epson ColorWorks CW-C6500Ae - 8 inci

Această imprimantă color de etichete de 8 inci (cu sistem de tăiere automată) oferă etichete personalizate, flexibile, color și acceptă o gamă largă de dimensiuni de etichete.

Afla mai multe

Epson ColorWorks CW-C6500Pe - 8 inci

ColorWorks CW-C6500Pe extinde gama Epson pentru a satisface necesitățile clienților cu volume de lucru mici și mijlocii din numeroase sectoare (alimente, substanțe chimice, băuturi, producție etc.). Această imprimantă de etichete cu jet de cerneală, echipată cu dispozitiv de dezlipire, este, de asemenea, capabilă să imprime și să dezlipească etichetele una câte una.

Afla mai multe

Epson ColorWorks CW-C7500

C7500 poate ajuta producătorii să realizeze intern şi la cerere etichete de calitate superioară în mod constant. Imprimanta este echipată cu noul cap de imprimare PrecisionCore pentru a asigura rezultate fiabile, de calitate superioară.

Afla mai multe

Epson ColorWorks CW-C7500G

Produceţi rapid o serie de etichete de calitate superioară pentru alimente şi băuturi, ambalaje şi cutii, precum şi etichete cu siglele energetice UE şi cu siglele GHS. Datorită vitezelor de imprimare de până la 300 mm/s, puteţi să imprimaţi etichete complet color, la aceeaşi viteză cu imprimantele termice monocrom din prezent.

Afla mai multe

Epson ColorWorks CW-C3500

Imprimanta color pentru etichete de mare viteză şi de calitate superioară, proiectată pentru a imprima intern o gamă largă de etichete la un cost redus per etichetă.

Afla mai multe

Epson ColorWorks CW-C831 - Imprimantă pentru etichete GHS

Imprimanta ColorWorks C831 (GP-C831) de la Epson este o imprimantă industrială cu jet de cerneală Micro Piezo, ideală pentru etichete pe tambur de format mare şi pentru substanţe chimice GHS.

Afla mai multe
Design