EPSON – Imprimante FOTO


Epson Ecotank L805 - Imprimanta FOTO

Imprimantă foto cu Wi-Fi, care oferă o soluţie de imprimare foto cu 6 culori, la un cost redus şi calitate Epson, oferind în acelaşi timp avantajul unui rezervor de cerneală integrat de capacitate foarte mare.

Capabilă să imprime de pe telefoane sau tablete, L805 le permite fotografilor să se conecteze cu uşurinţă şi să-şi printeze fotografiile.

Afla mai multe

Epson Ecotank L850 - Imprimanta FOTO

Cu această imprimantă foto ITS A4 puteţi imprima cu uşurinţă fotografii la calitate Epson şi cu costuri scăzute de pe carduri de memorie sau direct de pe camere prin PictBridge

 Ideală pentru fotografii care utilizează astfel de imprimante la evenimente sau în studio, L850 oferă imprimare foto fiabilă şi de calitate superioară împreună cu funcţii mai avansate, precum scanerul, ecranul LCD şi printarea de CD-uri/DVD-uri.

Afla mai multe

Epson Ecotank L1800 - Imprimanta Foto

Prima imprimantă multifuncţională foto Epson ITS A4 cu 6 culori echipată cu un ecran LCD, oferind costuri scăzute şi imprimare foto fără PC.

Ideala pentru lucrul la domiciuliu si pentru birourile mici care doresc sa imprime volume ridicate de materiale.

Afla mai multe

Epson EcoTank L3150 - Imprimanta Foto

Faceți cunoștință cu noua generație de imprimante Epson fără cartușe. Acest echipament 3-în-1 este compact, ușor de utilizat și dispune de conectivitate Wi-Fi și Wi-Fi Direct.

Afla mai multe
Design