EPSON – Multifunctionale A3 monocrom


Epson WorkForce Enterprise WF-M20590 D4TW - Multifunctionala monocrom, rapid, de 100 ppm

 

• Imprimare monocromă extrem de rapidă: Până la 100 ppm și imprimare față-verso de mare viteză

• Fiabilitate ridicată: Mecanism simplu pentru mediile în care nu pot exista întreruperi

• Capacitate mare: Imprimați până la 120.0003 de pagini alb-negru fără a reumple cartușele

• Reduce impactul asupra mediului: Utilizează cu până la 82% mai puțină energie decât multifuncționalele laser

• Conceput pentru afaceri: Permite utilizarea unei game largi de soluții software

• Garanție: 12 – 36 luni

Caracteristici

• Imprimați documente alb-negru de înaltă calitate, la viteze foarte mari de 100 ppm, cu ajutorul acestui multifuncțional business A3 departamental, fiabil și ecologic, ideal pentru mediile specializate care necesită volume mari, cum ar fi departamentele de logistică și de reproducere centralizată a imaginilor.

VITEZĂ ȘI FIABILITATE RIDICATE

• Bucurați-vă de o calitate superbă și consecventă a imaginilor la 600 x 2400 dpi, la viteze de până la 100 de imagini pe minut la imprimarea pe o singură față sau față-verso. În plus, dispune de o viteză de scanare din ADF de 60 ipm simplex/110 ipm duplex. Procesul său simplu de imprimare, cu mai puține piese în mișcare decât un multifuncțional laser, oferă o fiabilitate ridicată, iar mecanismul inteligent de alimentare cu hârtie reduce la minimum blocajele de hârtie, alimentarea dublă și alimentările în gol – chiar și la viteze mari.

CALITATE FĂRĂ COMPROMISURI

• Combinația dintre tehnologia PrecisionCore cu jet de cerneală și cap de printare în linie de la Epson, cernelurile tip pigment pe bază de apă și mecanismul eficient de transport al hârtiei vă asigură o imprimantă constantă. Imprimați pe o gamă largă de medii de tipărire, inclusiv pe hârtie reciclată, pe plicuri și pe etichete.

REDUCE IMPACTUL ASUPRA MEDIULUI INCONJURATOR

• Utilizează cu până la 82% mai puțină energie decât multifuncționalele laser. Datorită nivelului redus de deșeuri și mecanismului simplu de funcționare, reduce impactul imprimării asupra mediului înconjurător, oferind o soluție cu consum scăzut de energie și cu mai puține consumabile necesare. Beneficiați de o capacitate mare de stocare a hârtiei, de 5.350 de coli, și imprimați până la 120.000 de pagini alb-negru fără a reumple cartușele.

INTEGRARE AVANSATĂ

• De la gestionare de la distanță până la contabilitate și imprimare la cerere, o gamă largă de soluții software poate fi integrată în infrastructura IT existentă pentru a îmbunătăți productivitatea și a spori eficiența. Epson Open Platform asigură compatibilitatea cu soluțiile ISV de top.

Pretul actual al acestui produs va fi comunicat telefonic sau prin mail de catre un reprezentant de vanzari.


Video


Design