EPSON – Ochelari inteligenti

Epson Moverio BT-35 - Ochelari inteligenti

Extindeti-va domeniul de conectivitate si utilizare cu un afisaj receptiv pentru asistenta medicala, inginerie, pilotare de drone comerciale si multe altele.

Afla mai multe

Epson Moverio BT-300 Drone FPV edition

Ochelarii inteligenti Moverio BT-300 Drone FPV Edition  va permite sa vizualizati cu usurinta fluxul video al dronelor dumneavoastra si statisticile cheie de zbor, mentinand in acelasi timp o linie vizuala cu drona dumneavoastra. 

Afla mai multe

Epson Moverio BT-2200

Proiectati pentru nevoi industriale critice și construiti pentru a fi performanti, au un design confortabil și robust, ceea ce inseamnă că pot fi purtati in medii dificile pentru perioade lungi de timp cu o gamă largă de căști de protecție.

Afla mai multe

Epson Moverio BT-350

Cei mai luminosi ochelari inteligenți binoculari cu funcție Si-OLED1, concepuți pentru uz comercial și in locurile culturale și de divertisment.

Afla mai multe

Epson Moverio BT-300

Afișajul HD (720p) și luminozitatea ridicată asigură o imagine clară și culori vii. Indiferent dacă vizionați un film sau experimentați puterea realității augmentate, Moverio aduce conținutul la viață ca niciodată.

Afla mai multe

Epson Moverio BT-2000

Un mod mai inteligent de a lucra. O cască inteligentă revoluționară care face mai rapidă, mai ușoară și mai intuitivă indeplinirea sarcinilor complexe in medii comerciale solicitante, cu ghidarea vizuala hands-free.

Afla mai multe
Design