EPSON – Plottere CAD/GIS


Epson SureColor SC - T5200 MFP - Multifunctionala A0+ , 36”

Această imprimantă de format mare, rapidă, cu patru culori este proiectată pentru a produce o gamă largă de aplicaţii de calitate superioară pentru grafică, CAD şi GIS destinate design-ului, imprimării comerciale, centrelor de copiere, arhitecturii, construcţiilor, tehnologiei, retail-ului şi educaţiei.

Afla mai multe

Epson SureColor SC-T5200 - Plotter 36”

SureColor SC-T5200 este una dintre imprimantele din seria SureColor SC-T de format mare, rapide, proiectate pentru a produce o gamă largă de aplicaţii de calitate superioară pentru grafică, CAD şi GIS destinate design-ului, imprimării comerciale, centrelor de copiere, arhitecturii, construcţiilor, tehnologiei, retail-ului şi educaţiei.

Afla mai multe

Epson SureColor SC-T7200 - Plotter 44”

Procesare rapidă:Imprimare la viteze mari pentru grafică, CAD şi GIS.
Cartuşele de cerneală de mare capacitate:Datorită capacităţilor de 110, 350 şi 700 ml, costul total de exploatare este redus.
Cap de imprimare PrecisionCore TFP:Capete de imprimare permanente pe toată durata de viaţă a imprimantei.

Afla mai multe

Epson SureColor SC-T3200 - Plotter 24”

Procesare rapidă:Imprimare la viteze mari pentru grafică, CAD şi GIS.

Cerneluri UltraChrome XD:Produceţi imagini de calitate, vibrante, rezistente la pete şi apă.

Formate hârtie A1, A2, A3, A4, B2, B3, B4, 17 ” (43,2 cm), 24 ” (61,0 cm).

Afla mai multe

Epson SureColor SC-T3100 - Plotter 24”

Este destinată celor care au nevoie de o imprimantă tehnică, de nivel profesional, care are un cost total de exploatare redus. Indiferent dacă sunteţi arhitect, student, inginer sau lucraţi într-o agenţie de publicitate, este esenţial să puteţi imprima cu acurateţe, precizie, fiabil şi cu multe detalii.

Afla mai multe

Epson SureColor SC-T5100 - Plotter 36”

Foloseşte cerneluri UltraChrome XD2 pe bază de pigment, ceea ce înseamnă că printurile sunt rezistente la apă şi pete (în timp ce cernelurile standard pot să curgă). De asemenea, imprimanta SC-T5100 oferă nuanţe intense de negru şi linii dense, precise – ideale pentru printurile tehnice.

Afla mai multe

Epson SureColor SC-T5400 - Plotter Multifunctionala 36”

Imprimanta tehnică de format mare, profesională, entry-level le permite utilizatorilor să imprime rapid, precis şi fiabil, până la 36 de inci.

Afla mai multe

Design