EPSON – Videoproiectoare


EPSON EB-FH52 - Cel mai avansat proiector wireless

Indiferent dacă susţineţi prezentări precise şi clare sau vizionaţi conţinut video, proiectorul EB-FH52 cu design stilat este ideal pentru birou sau pentru orice alt mediu de lucru. Bucuraţi-vă de imagini Full HD cu o luminozitate mare, pentru o vizibilitate ridicată a oricărui tip de conţinut. Tehnologia fiabilă oferă siguranţă, cu intervenţii reduse asupra produsului şi întreţinere minimă.

Afla mai multe

EPSON EB-E20 - Solutie de afisare accesibila

Putând fi montat aproape oriunde şi oferind imagini luminoase şi clare, precum şi întreţinere redusă, proiectorul EB-E20 este o soluţie universală excelentă pentru afaceri.

Bucuraţi-vă de prezentări de dimensiuni mari, cu text precis şi clar, şi de imagini şi conţinut video captivante, pe ecrane de până la 350 de inci.

 

Afla mai multe

EPSON EB-2255U - Videoproiector Full HD wireless

 EB-2255U este conceput pentru a proiecta imagini cu dimensiuni scalabile, de până la 300 de inci, şi oferă o gamă de opţiuni de conectivitate, inclusiv duplicarea ecranului şi LAN wireless.

Afla mai multe

EPSON EB - G7905U - Videoproiector instalabil WUXG

Fiind ideal pentru prezentări cu aspect profesional în diferite spaţii mari, EB-G7905U creează imagini cu culori bogate şi vibrante, datorită tehnologiei 3LCD de la Epson şi luminozităţii pe alb şi pe culoare la acelaşi nivel inalt.

Afla mai multe

EPSON EB - L510U - Videoproiector cu laser WUXGA

EB-L510U este un proiector cu laser entry-level, ideal pentru înlocuirea modelelor cu lămpi existente din sălile de şedinţe şi sălile de curs. Oferă o luminozitate extraordinară de 5.000 de lumeni, rezoluţie Full HD WUXGA şi o gamă de funcţii extraordinare, inclusiv conectivitate HDBaseT şi HDMI şi deplasarea lentilei.

Afla mai multe

EPSON EB-W49 - Proiector WXGA HD-Ready flexibil

Prin designul compact şi stilat, proiectorul EB-W49 este alegerea ideală pentru prezentări precise şi lizibile şi pentru conţinut video vibrant, în special atunci când portabilitatea este esenţială. Durata lungă de viaţă a lămpii şi durabilitatea Epson recunoscută oferă siguranţă şi întreţinere minimă.

Afla mai multe

EPSON EB-W70 - Proiector portabil pentru semnalistica

EB-W70 a fost dezvoltat pentru proprietarii de afaceri mici care doresc să folosească în cel mai eficient mod un buget modest. Acest proiector pentru semnalistică uşor de utilizat şi cu un design superb este dotat cu o gamă impresionantă de opţiuni de conectivitate. Este uşor de instalat şi nu necesită cunoştinţe tehnice pentru a fi pus în funcţiune.

Afla mai multe

EPSON EF-100W ediția Android TV

Acest proiector este elegant și sofisticat, are numeroase caracteristici și include un stick Android TV, este compact și ușor, putând fi mutat cu ușurință dintr-o încăpere în alta sau în afara casei. Proiectează aproape instantaneu – la lumina zilei – și în orice direcție. Afișați conținut de pe telefon, de pe dispozitive de redare, de pe laptop, de pe console de jocuri etc.

Afla mai multe

EPSON EF-100B ediția Android TV

Proiector laser elegant și portabil, cu Android TV. Supradimensionați conținutul cu ușurință, folosind dispozitivele de redare și portul HDMI. Este ușor de instalat și îl puteți folosi mulți ani de acum înainte. Afișare cu o dimensiune de 150 de inci, pe perete sau pe tavan.

Afla mai multe

EPSON EB-1480fi - Proiector laser interactiv

Această soluție de afișare laser Full HD îmbunătățește eficiența lucrului agil și reprezintă o modalitate economică de a actualiza un model Epson existent pentru distanțe ultrascurte.

Afla mai multe

EPSON EH-TW7000 - Proiector 4K

Creaţi acasă o experienţă cinematografică pentru filme, sporturi şi jocuri, cu acest proiector PRO-UHD1 4K accesibil şi uşor de folosit. Acest proiector PRO-UHD 4K oferă funcţii avansate, la un preţ accesibil. Vă puteţi bucura de cel mai recent conţinut 4K, la o calitate superioară a imaginii şi cu o imagine de până la 500".

Afla mai multe

EPSON EH-TW7100 - Proiector PRO-UHD 4K

Un proiector PRO-UHD 4K accesibil şi uşor de folosit, pentru experienţe cinematografice cu un raport mare de contrast. Beneficiaţi de funcţii avansate, de ultimă generaţie şi la un preţ accesibil, cu acest proiector PRO-UHD 4K. Cu o imagine de până la 500", vă puteţi bucura de cel mai recent conţinut 4K, la o calitate superioară a imaginii şi un raport mare de contrast. 

Afla mai multe

EPSON LightScene EV-100 - Proiector digital pentru semnalistica

Adăugați mișcare și vitalitate vitrinelor de retail sau expozițiilor cu ajutorul unui proiector cu nivel redus de zgomot vizual, care se armonizează minunat cu orice mediu și estompează linia dintre iluminare și proiecție datorită luminozității de 2.000 de lumeni și clarității WXGA.

Afla mai multe

EPSON EB-1780W - Proiector business ultramobil

Proiector HD-ready ultramobil, pentru utilizatorii din mediul de afaceri care se deplasează mult, combinând caracteristicile inteligente, calitatea superbă a imaginilor, configurarea uşoară şi portabilitatea.

Afla mai multe
Design