Finanțare proiecte

Finanțare prin fonduri nerambursabile de stat sau fonduri europene

Oferim consultanta tehnica si conditii financiare pentru îndeplinirea conditiilor necesare acestui gen de proiecte. La început vom percepe o taxa de consultanta in valoare de 1% din valoarea proiectului, urmând ca la finalizarea acestuia sa o scadem din factura finala sau sa o returnam. Aceasta taxa nu se va returna in cazul nefinalizarii proiectului din motive ce tin de finantarea sau decizia beneficiarului. Avem in portofoliu peste 20 de proiecte finalizate cu succes, localizate in toata tara. Gama de produse a acestor proiecte a fost acoperita 100% de catre firma noastra : copy center, atelier personalizare, studio foto, minitipografie, etc.

Inchirieri si plata in rate

In functie de marimea si valoarea proiectelor putem inchiria sau oferi plata in rate. Toate acestea se fac prin contract pe un termen de maxim 3 ani, avans dupa caz, rate egale la care se adauga un procent de risc, acoperite de bilete la ordin avalizate emise de beneficiar. Service-ul si consumabilele se vor asigura obligatoriu de catre firma noastra.


Parteneriat GRENKE

GRENKE sprijina afacerea ta cu solutii inteligente si personalizate de finantare a echipamentelor, perfect adaptate nevoilor tale!

De peste 35 ani ofera servicii si produse de finantare pentru IMM-uri, întreprinderi mari și comercianti unici, avand filiale in 31 de tari de pe cinci continente.

Experienta noastra extensiva ne recomanda ca specialisti si parteneri de incredere pentru orice companie doreste sa se dezvolte rapid si fara batai de cap. Iar beneficiile de care te vei bucura sunt multiple, incepand cu documentatia minimala necesara analizei si pana la gama extrem de generoasa de echipamente finantabile pe care o punem la dispozitia ta.

Cu GRENKE beneficiezi de oferte personalizate si conditii preferentiale pentru finantarea echipamentelor de care ai nevoie. Este simplu sa iti dezvolti afacerea cand colaborezi cu o echipa de profesionisti, pregatiti sa fie alaturi de tine cu servicii-suport pentru orice situatie.

BENEFICII SI AVANTAJE
  1. Avans 0%
  2. Răspuns în 24 de ore la cererea de finanțare.
  3. Facturi integral deductibile.
  4. Chirii constante ce simplifică bugetarea pe toată perioada contractuală.
  5. Oferte de finanțare personalizate în funcție de nevoile clientului.
  6. Documentație minimă transmisă pe e-mail.
  7. Consiliere și asistență dedicată la sediul clientului.
  8. Portale online create special pentru a simplifica gestionarea contractelor și a documentelor – pentru parteneri și clienți.

Design