Ingento > Expoziții > Gastropan Expo 2024
GastroPan Expo 2024

Gastropan Expo 2024

Descoperă revoluția imprimării alimentare

În perioada 14-16 martie 2024, vom fi prezenți la Gastropan, cel mai prestigios târg de panificație, cofetărie și alimentație publică din România. Vom aduce în prim plan inovația europeană prin prezentarea în premieră în țară a imprimantei alimentare Vulpes – Imago.

Imago, un brand polonez renumit în Europa, aduce tehnologie de vârf în domeniul imprimării directe pe substraturi de cofetărie, oferind calitatea cea mai înaltă. Cu Imago, creăm posibilități nelimitate în personalizarea produselor alimentare, aducând o estetică superioară și un nivel nou de profesionalism în industrie.

 

Imprimanta alimentara

Te invităm să descoperi arta imprimării culinare!

Imprimanta alimentară Vulpes

Datorita utilizarii unui sistem de cerneala cu 6 culori, imprimanta alimentara VULPES permite imprimarea la cea mai inalta calitate pe aproape orice substrat de cofetarie. Imprimarile se caracterizeaza prin culori vii si reproducerea ideala a detaliilor.

Imprimanta alimentara VULPES este special conceputa pentru a gazdui dimensiuni standard de tavi GN 1/1 si poate decora cu usurinta torturi de orice dimensiune de pana la 32cm in diametru si 15cm in inaltime. In plus, imprimanta alimentara este potrivita si pentru imprimarea de prajituri, praline, macarons, ciocolata, biscuiti sau turta dulce.

Imprimanta alimentara Vulpes Imagoprinter

Exemple de produse alimentare personalizate cu imprimanta alimentara Vulpes

Soluții economice și eficiente pentru personalizare folio

Pe lângă impresionanta imprimantă alimentară Imago, vom introduce și imprimantele digitale folio pentru personalizarea internă a ambalajelor. Vom prezenta trei modele de excepție:

Amydor 320

Personalizare cu folio pe panglici textile satinate, aducând un aspect elegant și rafinat ambalajelor.

Amydor 320 Ribbon Printer

Amydor 360F

Personalizare cu folio pe pungile zip, oferind o soluție practică și atrăgătoare pentru ambalaje sigilate.

Amydor 8025D

Ideală pentru personalizarea cutiilor și pungilor, această imprimantă digitală folio aduce un nivel superior de detaliu și calitate în designul ambalajelor.

Prin prezența noastră la Gastropan 2024 și prin expunerea acestor tehnologii, ne propunem să fim un partener de încredere pentru industria alimentară din România, oferind soluții inovatoare și eficiente pentru nevoile lor de personalizare și branding. Te invităm să descoperi cum aceste tehnologii pot transforma complet modul în care îți prezinți și îți ambalezi produsele.

GASTROPAN 2024

14-16 MARTIE

Brașov, centrul Lux Divina, Sala Parc

Intrarea este libera, pe baza talonului de acces gratuit primit în urma completării formularului online pe site-ul oficial al organizatorilor: https://gastropan.ro/ro/vizitatori/talon-de-acces-gratuit 

PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA
PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA