Multifunctionale A3 color

Imprimantă color Xerox® VersaLink® C8000W cu toner alb

Explorați noile oportunități din lumea imprimării color pe suporturi de imprimare intunecate! Imprimanta color VersaLink® C8000W cu toner alb vă ajută să oferiți imprimări diferențiate pentru clienții dvs. pentru a ii departaja de competiția lor.

Afla mai multe

 Xerox  DocuCentre SC2020 - Multifunctionala laser A3 color

DocuCentre SC2020 este o soluție cu preț accesibil, care vă pune la dispoziție tot ce poate oferi un echipament multifuncțional A3, cu avantajul suplimentar al unor culori vii, cu care puteți ieși în evidență.

Afla mai multe

Xerox AltaLink C8045 - Multifunctionala Laser A3 color

Dispozitivele Xerox® AltaLink® ridică ștacheta în ceea ce privește capacitățile și conectivitatea în grupurile de lucru medii și mari, precum și în birourile cu activitate intensă.

Afla mai multe

Ricoh MP C2011SP - Multifunctionala Laser A3 color

Ricoh MP C2011SP - Multifunctionala Laser A3 color ofera o functionalitate versatila si calitate exceptionala la un pret accesibil.

Afla mai multe

Ricoh IM C2000A - Multifunctionala laser A3 color

Este activat pentru retea, este activat pentru scanare-copiere si are un server de documente integral.

Este echipat cu un ARDF de mare capacitate si un duplex cu viteza maxima.

Afla mai multe

Ricoh MP IM C3000 - Multifunctionala laser A3 color

Selectati din gama Ricoh de aplicatii si solutii software pentru a va adapta cu adevarat dispozitivul inteligent pentru a oferi solutii de flux de lucru care satisfac nevoile afacerii dumneavoastra.

Afla mai multe

Konica Minolta BIZHUB C360i - Multifunctionala laser A3 color

Cel mai ridicat nivel de securitate a datelor cu diverse funcţii de securitate, inclusiv motorul anti-virus Bitdefender, reduce riscul de pierdere a datelor şi păstrează în siguranţă datele confidenţiale.

Afla mai multe

Design