Multifunctionale A4 color


 Epson Work Force Pro WF 579R - Multifuntionala A4 color

Cernelurile cu volum ridicat, de până la 50.000 de pagini negru şi 20.000 color, viteza de scanare faţă-verso rapidă şi gama variată de soluţii pentru fluxurile de lucru de afaceri le fac să fie incredibil de eficiente pentru birouri.

Afla mai multe

 Epson EcoTank L6580 - Multifuntionala A4 color cerneala

Imprimati, scanati, copiati si transmiteti prin fax prin intermediul acestui multifunctional EcoTank Wi-Fi L6580 usr de utilizat, care ofera un cost per pagina extrem de scazut si reduce consumul de energie datorita tehnologiei Heat-Free PrecisionCore.

Afla mai multe

Epson Ecotank L6160 - Multifunctionala  A4 color

Este conceput pentru birouri, beneficiind de cap de printare PrecisionCore, viteze de imprimare de 15 ppm, imprimare faţă-verso şi tavă frontală de 150 de coli.

Afla mai multe

Epson Ecotank L 6170 - Multifunctionala A4 color

Conceput pentru afaceri, acest multifuncţional cu jet de cerneală 3-in-1 beneficiază de viteze de imprimare de 15 ppm, imprimare faţă-verso, o tavă frontală de 150 de coli şi un compartiment pentru alimentare automată de 30 de coli.

Afla mai multe

Epson Ecotank L 6190 - Multifunctionala  A4 color

Poate imprima pană la 14.000 de pagini alb-negru şi 11.200 de pagini color. Este echipat cu o serie de caracteristici, inclusiv Wi-Fi, imprimare faţă-verso, o tavă frontală de 250 de coli, compartiment pentru alimentare automată de 30 de pagini şi viteze mari de imprimare de 15 ppm.

Afla mai multe

Xerox VersaLink C405DN - Multifunctionala  A4 color

Dispozitivele VersaLink sunt dotate cu functii concepute pentru a reduce ineficienta. Managementul dispozitivului si instruirea utilizatorilor se pot face oriunde cu ajutorul Panoului de control de la distanta.

Afla mai multe

Ricoh MP C307SPF - Multifunctionala  A4 color MFP

Trimiteti rapid si sigur documente pentru a imprima de pe dispozitive inteligente mobile, partajati fisiere cu contacte din agenda de adrese si profitati de optiunile de conectare care accepta IOS si Android. 

Afla mai multe

Ricoh MP C407SPF - Multifunctionala  A4 color MFP

Lucrati mai eficient si mai flexibil cu un MFP A4 color, care se potriveste aproape oricarui spatiu convenabil in orice birou de dimensiuni mici si mijlocii, si permite imprimarea documentelor de pe dispozitive inteligente mobile prin numeroase optiuni de conectare.

Afla mai multe

Konica Minolta BIZHUB C3310 - Multifunctionala  A4 color

VitezaA4: 31 ppm color si alb-negru, formate hartie: A6 - A4 si formate customizate, economiseste timp datorita modului duplex standard cu productivitate 100%, tehnologie laser color, functii principale: Copiere/ Scanare / Printare.

Afla mai multe

Konica Minolta BIZHUB C3320i - Multifunctionala  A4 color

Printaţi de oriunde, oricand cu tehnologiile mobile inovatoare de la Konica Minolta. Integrare securizată in rețea, criptarea datelor, suprascriere hard drive și autentificare avansată a utilizatorilor.

Afla mai multe

Konica Minolta BIZHUB C3350i - Multifunctionala  A4 color

VitezaA4: 33 ppm color si alb-negru, formate hartie: A4 - A6, dimensiuni hartie particularizate, tehnologie: laser color, functii principale: Copiere/ Scanare / Printare / Fax, timp de incalzire:30 sec.

Afla mai multe

Konica Minolta BIZHUB C4050i - Multifunctionala  A4 color

Viteza copiere/printare A4: 40 ppm alb-negru / color, display: Touch-screen color 10.1", conexiune: cu fir,  format hartie: A6 - A4, greutate hartie: 60-210 g/m², rezolutie copiere  600 dpi.

Afla mai multe

Design