Multifunctionale A3 monocrom


 Xerox  B1025  - Multifuntionala laser A3 Monocrom

Imprimanta multifuncționala (MFP) monocrom Xerox® B1022/B1025 are un impact mic asupra bugetului si, in acelasi timp, nu implica sacrificii de conectivitate si de functii necesare pentru a va atinge potentialul deplin de productivitate.

Afla mai multe

 Xerox VersaLink  B7025  - Multifuntionala laser A3 Monocrom

Imprimantele VersaLink sunt prevazute cu numeroase functii si tehnologii Xerox® care economisesc timp si sunt concepute pentru a accelera schimbul de informatii si a reduce fluxurile de lucru ineficiente. Asigurati corectitudinea informatiilor cu previzualizarea la scanare si fax. 

Afla mai multe

Xerox AltaLink B8045 - Multifunctionala A3 Monocrom

AltaLink B8000 Series asigura o experiența de utilizare de ultima ora, accesibila si prin dispozitive mobile. A fost creata pentru utilizare ușoara, pentru securitate si pentru flexibilitatea fluxurilor de lucru viitoare, prin aplicații mobile. Intai va transformati dotarea tehnica, apoi activitatea.

Afla mai multe

Ricoh MP 2014AD - Multifunctionala Laser A3 Monocrom

Format: A3, tehnologie laser, functii disponibile: imprimare / copiere / scanare, memorie 250MB, procesor Primax DC1650-360 MHz, duplex automat, dimensiuni medii printare: standard paper tray(s): A3, A4, A5, B4, B5.

Afla mai multe

Ricoh MP 2501SP - Multifunctionala laser A3 Monocrom

Alegeti RICOH MP 2501SP pentru performante multifunctionale rapide, fiabile si accesibile. Eficientizeaza fluxul de lucru legat de documente si scade costul total de proprietate. Aceasta economie de spatiu si MFP inovativ combina imprimarea si copierea de calitate pe media de pana la 11" x 17".

Afla mai multe

Ricoh MP 2555SP - Multifunctionala laser A3 Monocrom

Panoul de operare inteligent Ricoh MP 2555SP cu ecran tactil intuitiv si usor de vizualizat de 10,1 inchi, va ajuta sa imbunatatiti productivitatea si fluxul de lucru, iar procesorul puternic Intel va ofera mai rapid rezultatele dorite.

Afla mai multe

Ricoh MP 3555SP - Multifunctionala laser A3 Monocrom

Cand rezultatele si fluxul de lucru conteaza zilnic intr-un spatiu de lucru solicitant, favorizati in mod inteligent eficienta, fiabilitatea si calitatea procesarii documentelor.

Afla mai multe

Konica Minolta BIZHUB 308e - Multifunctionala A3 monocrom

Opţiunile de finisare versatile includ capsarea, perforarea, plierea in formă de scrisoare de pană la 3 coli şi broşuri de pană la 20 de coli (80 de pagini) pentru îmbunătăţirea productivităţii biroului şi a documentelor profesionale.

Afla mai multe

Design