Prese Digitale de Productie


Xerox D95 - Presa Digitala Monocrom

Special creat pentru medii de lucru cu volume de imprimare mari, precum centrele de imprimare şi departamentele reprografice centralizate, dar şi domenii precum educaţia, sănătatea, echipamentul Xerox ® D95A a fost proiectat luand in calcul trei aspecte fundamentale: cresterea productivitatii, reducerea costurilor si depasirea asteptarilor clientilor.

Afla mai multe

Xerox PrimeLink C9065 / C9070 - Imprimanta Color

O serie de opțiuni DFE pentru a corespunde mediului dvs. de imprimare; Fiabilitate și calitate a imaginii excepționale; Finisare și alimentare flexibilă, gata de producție; Securitate încorporată; aplicație pregătită pentru fluxul de lucru.

Afla mai multe

Xerox Versant 180 Press - Presa Digitala Color

Imprimaţi la cele mai mari viteze pe greutăţile de la 52- 350 gsm şi maximizaţi tipurile de ac tivităţi cu capacitatea de a executa plicuri, afișe (660 mm) pe media cretată poliester/sintetic, hârtie colorată, medii personalizate sau diferite tipuri de media în aceeaşi lucrare.

Afla mai multe

Xerox Versant 3100 Press - Presa Digitala Color

Viteza, alinierea optimizata, tehnologiile de calibrare a culorilor si optiunile de finisare robuste va permit sa raspundeti cu incredere la piata de imprimare in continua schimbare.

Afla mai multe

Xerox Iridesse - Presa digitala de productie Color

Presa digitala de productie Xerox Iridesse duce calitatea si productivitatea tiparirii digitale la un nivel cu totul nou, cu o automatizare avansata, care ofera rezultate uimitoare.

Afla mai multe

Konika Minolta Accurio Press C3070 - Presa Digitala Color

Compatibil pentru imprimare plicuri; Compatibil cu o gamă vastă de tipuri de hârtie embosată; Pentru produse de imprimare extrem de flexibile; Imprimare duplex de bannere pe formate de până la 330 x 762 mm.

Afla mai multe

Design