TAG : epson

Minilaboratoare foto

Minilaboratoare foto

Epson SureLab laboratoare digitale foto pentru productie comerciala concepute pentru laboratoarele foto și fotografii profesioniști care doresc să imprime fotografii de calitate superioară și să ofere o gamă mai largă de servicii.

EPSON Plottere CAD/GIS

EPSON Plottere CAD/GIS

Imprimante de format mare, rapide, cu patru culori sunt proiectate pentru a produce o gamă largă de aplicaţii de calitate superioară pentru grafică, CAD şi GIS destinate design-ului, imprimării comerciale, centrelor de copiere, arhitecturii, construcţiilor, tehnologiei, retail-ului şi educaţiei.

Epson Ecotank Imprimante foto

Epson Ecotank Imprimante foto

Imprimante foto cu Wi-Fi, care oferă o soluţie de imprimare foto cu 6 culori, la un cost redus şi calitate Epson, oferind în acelaşi timp avantajul unui rezervor de cerneală integrat de capacitate foarte mare.

Epson Multifunctionale A3 color

Epson Multifunctionale A3 color

Multifuncţionale cu jet de cerneală şi extrem de fiabile, încorporează tehnologia revoluţionară cu rezerve de cerneală de mare capacitate (RIPS), promovând intervenţia redusă a utilizatorului, mai puţină risipă şi un consum mai redus de energie.

Scannere EPSON

Scannere EPSON

Scanner Perfection V800 Photo Epson Scanner A4 Perfection V600 Photo EPSON WF ES-60W – Scaner mobil wireless EPSON DS-780N – Scaner business cu placa de retea integrata

EPSON Ochelari inteligenti

EPSON Ochelari inteligenti

Extindeti-va domeniul de conectivitate si utilizare cu un afisaj receptiv pentru asistenta medicala, inginerie, pilotare de drone comerciale si multe altele.

Epson Imprimante DTG

Epson Imprimante DTG

Oferă un pachet DTG complet pentru conceperea și imprimarea bluzelor, tricourilor polo, puloverelor, hainelor pentru nou-născuți, sacoșelor textile mari sau a altor articole din bumbac.

Pentru mai multe detalii și alte produse va rugăm a ne contacta
Design