Ingento > Produse IT > Ochelari Inteligenti EPSON > Ochelari inteligenti Epson MOVERIO BT-40S

Ochelari inteligenti comerciali multifunctionali Epson MOVERIO BT-40S

Epson Moverio BT 40S ochelari inteligenti comerciali

Epson MOVERIO BT-40S - Îmbunătățiți experiențele vizitatorilor, clienților și publicului

Acești ochelari inteligenti comerciali multifunctionali includ un controler inteligent personalizat şi oferă o tehnologie optică avansată cu o rezoluţie Full HD 1080p, un câmp vizual larg şi o reproducere intensă a culorilor.

Ochelarii inteligenti multifunctionali Epson Moverio BT-40S pot produce experiențe captivante în timp ce utilizatorul menține conștientizarea situației. Culorile bogate și contrastul mare permit redarea realistă 2D și 3D, cu spațiu de afișare transparent neutilizat pentru suprapuneri de conținut îmbunătățite.

Acești ochelari inteligenti comerciali multifunctionali includ Controlerul inteligent Moverio, care rulează Android pentru integrarea software-ului personalizat și acceptă o serie de aplicații comerciale, inclusiv: experiențe pentru vizitatori în muzee, parcuri tematice și situri de patrimoniu; subtitrare în teatre și cinematografe; divertisment pentru pacienți sau scanare intraorală în cabinetele stomatologice. De asemenea, aceștia au instalată aplicația Magazin Google Play.

Teatrele devin mai accesibile

Extindeți nivelul de acces al publicului, oferind spectatorilor o experiență îmbunătățită de subtitrare în teatre și cinematografe, datorită afișajului binocular transparent avansat al modelului Epson Moverio BT-40S.

Transformați orice spectacol într-un spectacol subtitrat cu posibilitatea de vizionare în mai multe limbi, în confort, de oriunde din auditoriu, fără a afecta ambianța și arhitectura. Utilizatorii pot beneficia de o experiență personalizată și se pot concentra asupra spectacolului cu subtitrările suprapuse în câmpul lor vizual.

Creați experiențe de neuitat pentru vizitatori

Epson Moverio BT-40S este o soluție de afișare versatilă și confortabilă, care creează o experiență cu adevărat captivantă pentru vizitatori, permițându-le în același timp să rămână conștienți de ce se întâmplă în jurul lor.

Excursiile la muzee, parcuri tematice, site-uri de patrimoniu şi alte atracții pentru vizitatori pot fi mult îmbunătăţite prin adăugarea de conţinut digital amplificat 2D şi 3D suprapus pentru a crea reconstrucţii la 360 de grade şi pentru a oferi informaţii îmbogăţite fără a modifica fizic mediul.

Transformarea practicilor dentare

Aceşti ochelari inteligenţi comerciali multifunctionali pot îmbunătăţi procedura de scanare intraorală dentară pentru medicii stomatologi prin introducerea camerei de alimentare în câmpul vizual al dentistului, permițând o focalizare completă asupra pacientului și a activității întreprinse.

Pacienţii cu afecţiuni dentare pot beneficia, de asemenea, de o soluţie de divertisment confortabilă şi personalizată.

Vedeți fiecare detaliu

Tehnologia Epson Si-OLED oferă o reproducere excelentă a culorilor și o experiență de vizualizare clară și bine definită. Afișajul Full HD 1080p îmbunătățește și mai mult fiecare detaliu, iar suprafața mare de afișare este echivalentul vizualizării unui ecran de 120 inci de la cinci metri distanță.

Purtare confortabilă

Cu ajutorul afișajului binocular transparent, veți fi în permanență la curent cu ceea ce vă înconjoară și vă veți bucura de o experiență de vizionare heads-up și hands-free.

Ochelarii inteligenți Epson Moverio BT-40S au fost concepuți pentru a reda caracterul confortabil și familiar al ochelarilor cu dioptrii convenționali.

Designul ergonomic al căștilor prezintă o distribuție avansată a greutății, brațe flexibile și pernițe opționale pentru puntea nazală pentru a îmbunătăți confortul la utilizarea pe termen lung. Acești ochelari inteligenți pot fi purtați chiar și peste ochelarii cu dioptrii.

Rămâneți în control

Controlerul inteligent Moverio a fost conceput pentru aplicații comerciale, cu o interfață cu utilizatorul îmbunătățită și personalizată, datorită ecranului tactil integrat.

Metoda bazată pe intrări destinată utilizatorului poate fi adaptată în funcție de aplicație și de preferințele acestuia. Controlerul oferă platforma perfectă pentru o serie de aplicații.

Acesta include conectivitate flexibilă cu Wi-Fi, Bluetooth, USB-C și spațiu de stocare extensibil de 2TB, plus GPS și senzori de mișcare pentru soluții bazate pe localizare. Utilizatorii pot beneficia, de asemenea, de o cameră și de o lanternă integrate.

Ochelari inteligenti comerciali multifunctionali Epson MOVERIO BT-40S

.
CARACTERISTICI
 • Afișaj binocular transparent: Menținerea conștientizării situaționale în timpul experimentării de conținut digital
 • Calitatea imaginii: Tehnologie Si-OLED și afișaj Full HD 1080p
 • Ergonomic: Design ușor cu brațe flexibile pentru diferite dimensiuni ale capului
 • Controler inteligent Moverio: Ecran tactil integrat pentru mai multe interfețe de utilizator
 • Conectivitate și senzori: Proiectat pentru viitor pentru dezvoltarea de aplicații personalizate
VIDEO
SPECIFICAȚII
 • Tip model: Tip OTG (Over The Glasses) prin care se poate vedea şi care poate fi purtat peste ochelarii de vedere
 • Tip dispozitiv de afișare: Si-OLED (Silicon - Organic Light-Emitting Diode)
 • Mărime display: 0,45 inchi panou lat (16:9)
 • Număr de pixeli 2.073.600 pixels ( 1.920x 1.080) x RGB
 • Câmp de vizualizare aprox. 34 °
 • Dimensiune ecran (distanţa de proiecţie) 120 inci at 5 m
 • Reproducere culori Culori pe 24 de biţi (16,77 milioane de culori)
 • Frecvenţa de generare a imaginii 60 Hz
 • Compas: Da
 • Microfon: Da
 • Senzor iluminare: Da
 • Porturi conector: Slot card microSD
 • RAM 4 GB
 • Memorie internă 64 GB
 • Memorie externă microSD (max. 2 GB), microSDHC(max. 32 GB)
 • Temperatură de operare 5 ° C - 35 ° C, 20 % - 80 % Umiditate

Dorești o ofertă pentru acest produs?

Contactează-ne!

  PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
  URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA
  PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
  URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA