Ingento > Produse IT > Vizualizatoare EPSON > Camera de documente – EPSON ELPDC21

Camera de documente avansata EPSON ELPDC21

Flexibilitate suplimentară

Camera de documente avansata destinată utilizării cu proiectoare Epson pentru mediul educaţional, echipată atât cu zoom optic, cât şi cu zoom digital, pentru a imagini mărite clare care îmbunătăţesc calitatea cursurilor

Conţinutul video şi imaginile în timp real, inclusiv cele stocate pe un card SD, pot fi redate pe afişaje multiple, datorită ieşirii video paralele.

Datorită funcţiei de ecran împărţit, profesorii pot prezenta două imagini alăturate pentru a scoate în evidenţă anumite idei, precum creşterea plantelor şi animalelor.

Profesorii pot capta interesul studenţilor operând camera pentru documente direct de pe imaginea proiectată în faţa sălii de curs, putând inclusiv să pornească şi să oprească înregistrările video.

Scoateţi în evidenţă cele mai fine detalii

Această cameră pentru documente este ideală atunci când sunt necesare imagini mărite clare, cum ar fi în cazurile în care se studiază texte istorice. Zoom-ul optic de 12x combinat cu zoom-ul digital de 10x şi lumina LED integrată vor asigura vizualizarea celor mai complexe detalii. Ideală pentru cursuri de ştiinţă, obiectele de dimensiuni mici pot fi afişate pe un ecran mare, datorită unui dispozitiv microscopic auxiliar.

Afişaţi imagini şi obiecte 3D în format Full HD cu detalii incredibile, care pot fi văzute din toată sala de curs. Datorită suprafeţei de captare A3, pot fi afişate două pagini complete dintr-un manual. Redarea video în flux are o claritate impresionantă şi nu prezintă neclarităţi produse de mişcare, datorită celor 30 de cadre pe secundă.

Portabilă şi uşoară

Datorită greutăţii mici şi design-ului portabil, precum şi genţii de transport din material textil, este uşor de mutat dintr-o sală de curs în alta. Datorită încuietorii Kensington şi barei de securitate, şcolile şi instituţiile de învăţământ pot beneficia de o siguranţă suplimentară atunci când camera rămâne nesupravegheată sau nu este utilizată.

Dorești o ofertă pentru acest produs?

Contactează-ne!

    PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
    URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA
    PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
    URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA