Ingento > Produse IT > Vizualizatoare EPSON > Camera de documente – EPSON ELPDC13

Camera de documente Full HD EPSON ELPDC13

Afişare în format Full HD

Camera de documente Full HD simplu de utilizat conţine o serie de caracteristici pentru sălile de curs, ceea ce o face partenerul ideal pentru proiectoarele Epson destinate mediului educaţional.

Afişaţi imagini şi obiecte 3D în format Full HD cu detalii incredibile, care pot fi văzute din toată sala de curs. Datorită suprafeţei de captare A3, pot fi afişate două pagini complete dintr-un manual.

Redarea video în flux are o claritate impresionantă şi nu prezintă neclarităţi produse de mişcare, datorită celor 30 de cadre pe secundă.

Datorită unui zoom digital de 16 x şi luminii LED integrate, pot fi vizualizate chiar şi detaliile complexe. Ideală pentru cursuri de ştiinţă, obiectele de dimensiuni mici pot fi afişate pe un ecran mare, datorită unui dispozitiv microscopic auxiliar.

Flexibilitate suplimentară

Conţinutul video şi imaginile în timp real, inclusiv cele stocate pe un card SD, pot fi redate pe afişaje multiple, datorită ieşirii video paralele. Datorită funcţiei de ecran împărţit, profesorii pot prezenta două imagini alăturate pentru a scoate în evidenţă anumite idei, precum creşterea plantelor şi animalelor. 

Profesorii pot capta interesul studenţilor operând camera pentru documente direct de pe imaginea proiectată în faţa sălii de curs, putând inclusiv să pornească şi să oprească înregistrările video.

Portabilă şi uşoară

Daţi viaţă cursurilor prin intermediul acestei camere pentru documente uşor de utilizat şi partajaţi imagini şi obiecte în format Full HD pe un ecran mare pentru ca toţi participanţii la cursuri să beneficieze de informaţiile prezentate. 

Beneficiind de o serie de caracteristici şi funcţii inteligente, profesorii pot crea un mediu dinamic pentru a îmbunătăţi calitatea cursurilor. Datorită greutăţii mici şi design-ului portabil, este uşor de transportat dintr-o sală de curs în alta.

Dorești o ofertă pentru acest produs?

Contactează-ne!

    PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
    URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA
    PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
    URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA