Ingento > Produse Retail > Cutii magnetice > Cutii magnetice piele vegana

Cutii magnetice piele vegana

Cutii magnetice piele vegana - Peleman Box

Cutii magnetice piele vegana, de calitate premium, cu dimensiunea A4 și A5, cu înălțimea de 90mm sau de 45mm, fabricate din carton rigid cu finisaje premium ce pot fi folosite într-o varietate de moduri speciale ca un suvenir prețios:

 • cadouri corporate
 • cadou zile de naștere
 • cadouri ocazii speciale
 • lansarea unui produs
CULORI

Cutii magnetice piele vegana PELEMAN BOX

Cutia magnetică Peleman îți ridică marca la cel mai înalt nivel. Este o soluție nou-nouță creată pentru a lăsa o impresie de durată și de neuitat.

Puteți atrage noi clienți și puteți crea venituri suplimentare cu aceste cutii magnetice realizate din piele vegana premium.

Horeca

O surpriză neașteptată pentru oaspeții tăi cu o cutie de bun venit.

Sectorul Funerar

Când oamenii pierd o persoană dragă, vor să păstreze amintirile. Cutiile cu amintiri sunt o solutie foarte apreciata pentru a colecta suveniruri, precum o verigheta, o carte de amintiri sau orice va aduce aminte de persoana iubita.

Evenimente Speciale

Felicitări într-o cutie! Bebelușii merită asta. Această cutie este perfectă pentru a fi personalizată cu un nume sau o dată. De ce să nu includeți un panou foto acrilic frumos din bambus ca și cadou suplimentar?

Marketing

Faceți din introducerea unui nou produs sau serviciu o experiență captivantă.

Imobiliare

Cumpărarea unei case este un pas mare în viața cuiva. În calitate de agenție imobiliară puteți face acest moment tangibil, cu o experiență tangibilă și memorabilă pe care clienții dvs sa o păstreze.

Retail

Momentele vesele din viață sunt cunoscute de toți și pentru a le prețui pentru totdeauna, trebuie să le faci tangibile. O cutie personalizata pentru a intampina un nou nascut, pentru a sarbatori un cuplu tanar sau o prietenie de lunga durata! Completați cutia cu cadouri foto prețioase!

CARACTERISTICI
 • Cutii magnetice A4: 233mm x 340mm cu înalțimea de 45mm sau de 90mm | Dimensiuni interioare: 325mm x 248mm x 35mm / 325mm x 248mm x 80mm
 • Cutii magnetice A5: 167mm x 235mm cu înățimea de 45mm | Dimensiuni interioare: 238mm x 200mm x 30mm
 • Piele vegana, materiale de calitate superioară
 • Concept nou, patentat PELEMAN
 • Culoari: Red, RedWood, Sunrise Yellow, Basil Green, Aqua Blue, Charme Nero
VIDEO
Masina de caserat Hard Cover MAker 650
HARD COVER MAKER 650
MASINA DE CASERAT

Hard Cover Maker 650 de la Peleman este soluția perfectă pentru producerea de cutii complet personalizate, prin caserare, pornind de la o singură bucată.

Vă oferim și materiale pentru cașerarea cutiilor cum ar fi piele vegană, catifea sau material textil Kashmir Touch. Sau puteti imbraca cutiile in hârtii laminate imprimate digital in prealabil.

Ești retailer și dorești să iți diversifici gama de produse care să atragă un nou target de clienți, sau pur și simplu dorești să iți fidelizezi clienții cu produse de top?
Contactează-ne!
Avem pentru tine preturi de reseller speciale!

  PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
  URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA
  PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
  URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA