Scanere


Xerox Duplex Combo - Scaner A4

Scannerul XEROX DUPLEX COMBO, are cel mai mic pret, si cu toate acestea este dotat cu tehnologie de ultimă generație. Cu viteze de scanare de 25 de pagini pe minut (50 de imagini pe minut), acest mic scaner care economisește spațiu vă va economisi timp și bani.

Afla mai multe

Xerox DocuMate 6710 - Scaner A3

Tehnologie de îmbunătățire a imaginii: Visioneer OneTouch cu Acuity, simplex sau duplex: duplex (scanare față – verso), interfață: USB 3.0 de mare viteză, rezolutie optica: 600 dpi, capacitate ADF: 300 coli.

Afla mai multe

EPSON Perfection V600 Photo - Scaner A4

Scanaţi rapid şi eficient toate printurile, negativele şi diapozitivele. Echipat cu suporturi de film, acest scaner poate lucra cu aproape orice dimensiune şi format, inclusiv cu peliculele de film de 35 mm, cu diapozitivele montate şi cu peliculele de film panoramic de format mediu.

Afla mai multe

EPSON Perfection V800 Photo - Scaner pentru film si fotografii

Convertiţi toate amintirile preţioase în format digital cu acest scaner profesional de 6.400 dpi. V800 nu are nevoie de timp de încălzire şi include suporturi de calitate superioară pentru filme, pentru a furniza rezultate rapide, de calitate. Pentru o claritate îmbunătăţită, praful şi zgârieturile sunt îndepărtate automat de pe filme şi fotografii.

 

Afla mai multe

EPSON FastFoto FF-680W  - Scaner Foto

Scanați, îmbunătățiți și partajați rapid un număr mare de fotografii cu doar câteva click-uri, cu ajutorul acestui scaner Wi-Fi ușor de utilizat, cu alimentator automat și software inclus.

Afla mai multe

EPSON WorkForce DS-30000 - Scaner A3

Scanner A3 compact cu alimentare automată, de mare volum, cu viteză de 70 ppm, cu funcţie de protejare avansată a hârtiei şi cu tehnologie de îmbunătăţire a imaginilor.  Fiind special conceput pentru mediile de birou cu activitate intensă, acesta oferă un alimentator de mare capacitate, cu funcţii de scanare a unor medii de tipărire variate şi un panou frontal cu ecran tactil care permite utilizatorilor să scaneze zilnic aproximativ 30.000 de pagini

 
Afla mai multe

EPSON WorkForce DS-60000N - Scaner A3

Acest scaner oferă o scanare rapidă şi fără probleme datorită compartimentului de alimentare automată (ADF) cu o capacitate de 200 de coli A3, scanării duplex cu o singură trecere a colii şi detectării alimentării duble.

Afla mai multe

EPSON WorkForce DS-870N - Scaner A3

Scanare de mare viteză cu posibilităţi de procesare avansate, uşor de folosit, pentru o gestionare eficientă şi fără efort a documentelor.  Atunci când este necesară scanarea unui volum mare de documente cu un nivel ridicat de integritate a acestora, WorkForce DS-870 oferă performanţă de vârf, cu funcţii uşor de folosit, care vă asigură controlul asupra documentelor.

Afla mai multe

EPSON WorkForce DS-970 - Scaner de mare volum, nivel de productie

Scanare de mare viteză, de nivel de producţie, cu posibilităţi de procesare avansate, uşor de folosit, pentru o gestionare eficientă şi fără efort a documentelor. 

Afla mai multe

EPSON Expression 12000XL Pro - Scaner A3

Expression 12000XL Pro este un scaner A3 de înaltă rezoluţie conceput pentru a satisface cele mai exigente cerinţe din domeniul artelor grafice.

Afla mai multe

EPSON WorkForce ES-60W - Scaner mobil wireless

Oriunde ați fi, scanați documentele cu ușurință în format PDF cu posibilități de căutare în text, grație celui mai mic scaner mobil Epson, care dispune de conectivitate Wi-Fi și de alimentare cu acumulator.

Afla mai multe

EPSON WorkForce DS-80W - Scaner business mobil cu WIFI

Acest scanner A4 mobil este ideal pentru scanarea și procesarea documentelor în regim portabil sau în medii de lucru cu spațiu limitat și aglomerate. DS-80W este ușor de utilizat, de configurat și de transportat datorită designului său compact și poate fi utilizat fără o sursă de alimentare, ceea ce vă permite să beneficiați de mai multă mobilitate.

Afla mai multe

EPSON WorkForce DS-770 - Scaner business de ultima generatie

Cu un sistem performant de gestionare a mediilor de tipărire şi o serie de caracteristici inovatoare care asigură un nivel înalt de procesare a datelor, WorkForce DS-770 este dotat în aşa fel încât să poată fi integrat eficient şi simplu în fluxurile de lucru din cadrul companiilor.

Afla mai multe

EPSON WorkForce DS-780N - Scaner business cu placa de retea integrata

WorkForce DS-780N este cel mai inteligent scaner business Epson de până acum, un model interactiv care dispune de alimentare de coli, ecran tactil, placă de reţea integrată, cu scopul de a facilita partajarea de documente, dar şi cu o serie de caracteristici inovatoare, pentru a asigura securitate maximă, control şi versatilitate la gestionarea documentelor.

Afla mai multe
Design