Scannere


Xerox Duplex Combo - Scanner A4

Scannerul XEROX DUPLEX COMBO, are cel mai mic pret, si cu toate acestea este dotat cu tehnologie de ultimă generație. Cu viteze de scanare de 25 de pagini pe minut (50 de imagini pe minut), acest mic scaner care economisește spațiu vă va economisi timp și bani.

Afla mai multe

Xerox DocuMate 6710 - Scanner A3

Tehnologie de îmbunătățire a imaginii: Visioneer OneTouch cu Acuity, simplex sau duplex: duplex (scanare față – verso), interfață: USB 3.0 de mare viteză, rezolutie optica: 600 dpi, capacitate ADF: 300 coli.

Afla mai multe

EPSON Perfection V600 Photo - Scanner A4

Scanaţi rapid şi eficient toate printurile, negativele şi diapozitivele. Echipat cu suporturi de film, acest scaner poate lucra cu aproape orice dimensiune şi format, inclusiv cu peliculele de film de 35 mm, cu diapozitivele montate şi cu peliculele de film panoramic de format mediu.

Afla mai multe

EPSON WorkForce DS-60000N - Scanner A3

Acest scaner oferă o scanare rapidă şi fără probleme datorită compartimentului de alimentare automată (ADF) cu o capacitate de 200 de coli A3, scanării duplex cu o singură trecere a colii şi detectării alimentării duble.

Afla mai multe

EPSON Expression 12000XL Pro - Scanner A3

Expression 12000XL Pro este un scaner A3 de înaltă rezoluţie conceput pentru a satisface cele mai exigente cerinţe din domeniul artelor grafice.

Afla mai multe

Design