Service echipamente de birou

Fiecare companie are nevoie de managementul resurselor IT pentru eficientizarea costurilor. Avem o deschidere deosebită către analiza temeinică a flotei IT din compania dumneavoastră pentru a elimina din ecuaţia randamentului acele echipamente care consumă mai mult decat produc şi poziţionarea resurselor existente pentru a indeplinii cerinţele unui mediu dinamic şi eficient.

Pentru indeplinirea misiunii:

  • o discutie preliminară unei analize ne aduce mai aproape inţelegerea necesităţilor clientului şi sta la baza unei relaţii bazată pe sinergie şi eficienţă;
  • întrevederea preliminară va determina strategia de abordat şi modul de lucru;
  • în cazul în care întrevederea naşte posibilitatea unei colaborări reciproc fructuoase vă invităm la semnarea unui acord de colaborare pe perioada şi termenii ce vor fi conveniţi.

Exemple de relaţii între parteneri:

  • Furnizare de echipamente IT si de printare NOI si SH , consumabile,piese şi soluţii
  • Service echipamente de birou la cerere
  • (NWM - Non warranty maintenance) Mentenanţă echipamente IT si de printing care nu intra sub incidenţa garanţiei: In acest tip de acord INGENTO CONSULTING vă elimină cheltuielile de vizitare periodică şi manoperă în virtutea unui cost fix trimestrial. Costul pieselor va fi acoperit de client aceastea putând fi furnizate de noi sau achizitionate de la terţe părţi cu condiţia respectării trasabilitaţii provenienţei.
  • - (VBS - Volume based service ) Serviciu bazat pe volum: Tipul de acord implica eliminarea costurilor variabile asociate activităţilor de imprimare. Consumabilele, piesele şi manopra sunt asigurate de firma noastră în urma unui preţ fix per mia de pagini
  • - Printing externalizat INHOUSE sau OUTHOUSE

INHOUSE: se asigura echipamente si consumabile la sediul clientului care poate beneficia de servcii de print/copy/scan/fax/centre cost/solutii de securizare a informatiei in forma de cost pe pagina, fara achizitie sau inchiriere de echipamene sau software specializat.
OUTHOUSE: serviciile se asigura la sediul nostru si pot include pe langa serviciile de print, copy si scan , servicii de laminare, capsare, perforare, indosariere si multiplicare electronica.

  • - Servicii de Managementul flotei, Print si IT Audit, Centre de cost
Design