Inovație care creează valoare

Imprimare Digitală cu Folio

Imprimare digitală cu folio fără probleme, care duce personalizarea la următorul nivel. Creați lucrări personalizate cu folio impresionante, având flexibilitate și control.

Creare inovatoare de coperți

Tehnologie termică impecabilă de realizare a copertilor, care oferă rezultate unice, permițând în același timp flexibilitate. Creați coperți rigide personalizate în câteva secunde și oferiți servicii complete de imprimare care vă vor pune afacerea înaintea concurenței. Creșteți vânzările, precum și noi oportunități.

Lay-Flat adaugă valoare

Adăugați mai multă valoare în timp ce vă distingeți afacerea de concurență. Tehnologia noastră de conversie Lay-flat vă permite să faceți acest lucru cu ușurință și eficiență, fără a vă perturba fluxul de lucru.

Extindeți-vă serviciile și creșteți-vă veniturile

Creșteți profiturile cu soluțiile noastre de personalizare interne. Oferiți clienților dvs. la cerere, cărți cu coperți rigide personalizate, albume foto personalizate, cutii magnetice personalizate, panouri și semnalistică. Perfect pentru tipografii:

  • 0-5" Timp de încălzire
  • Ușor de utilizat
  • Ecofriendly

Maximizați-vă veniturile cu puterea PrintShop650!

Flat Bed Foil Printer

Faceți impresia potrivită cu documente personalizate sau dezvoltați-vă afacerea oferind clienților dvs. soluții unice. Imprimanta digitală folio de la Peleman, ușor de utilizat, vă permite să imprimați pe orice suprafață plană și netedă într-o varietate de culori. Perfect pentru caiete personalizate, coperți cartonate, agende, rapoarte, cărți de vizită și multe altele! Posibilități nesfârșite cu o singură mașină.

Legare și personalizare fără complicații

Soluția noastră multifuncțională de încredere este „micul ajutor silențios”. Dacă tipăriți intern sau utilizați o imprimantă, această mașină are un motto simplu – să ofere venituri! Oferiți clientului dumneavoastră produse tipărite la fața locului. De la cărți foto personalizate la prezentări, la semnalizare afișată, la decor de perete, puteți produce la fața locului în câteva secunde.

Avem grijă de tine, astfel încât să te poți concentra pe clientul tău.

Producție Foto

Productie Foto Unibind Peleman

Coperți Termice

Lucrari licenta Coperti Termice Unibind

Organizare

Mape documente Unibind

Cutii Magnetice

Tipărire Comercială

Agende Personalizate

Agende si Notebook Unibind

Cataloage

Cataloage Unibind

Meniuri

Meniuri Unibind

Reviste

Reviste Unibind Coperti termice flexibile

Rapoarte Anuale

Display

Dusplay unibind Peleman
Foto kiosk Peleman

Peleman Foto Kiosk

Promovează și inspiră produsele tale.

Facilitatea de a permite clienților să tipărească de pe smartphone-ul lor nu este nimic nou, dar ceea ce este diferit aici este că pot alege opțiunea de a lipi fotografiile într-un album foto, pe o ramă sau magnet foto imediat după imprimare.

Oferind produse interesante, la modă, puteți facilita clienților dvs. să creeze un produs complet sau un cadou de ultimă oră de luat. Sistemul autoadeziv ”Peel & Stick” de la Peleman vă permite să oferiți o idee originală de cadou care poate fi creată pe loc.

Descoperă colecția trendy în nuanțe pastel!

Frumos și la modă! Colecția Peleman Pastel este un adevărat succes pentru a crea amintiri. Caietele A4 și A5, împreună cu gama noastră de albume foto sunt ideale pentru cadouri pentru prieteni, familie, parteneri de afaceri, angajați, etc. Această colecție este perfect personalizabilă cu imprimanta folio sau imprimare UV.

Albume foto autoadezive culori Pastel Unibind

Echipamente Peleman pentru servicii optime

Peleman are numeroase soluții hardware de înaltă calitate, astfel încât să puteți oferi servicii optime.

Imprimantă foto

Foto kiosk Peleman

Aparate de îndosariat

Mașini de cașerat

Masina de caserat Hard Cover MAker 650

Aparate de folduit

Imprimantă folio

Unifoil printer Peleman

Prese termice sublimare

Descoperă V-Twister! Descoperă Tehnologia Lay-Flat!

Masina de biguit dotata cu tehnologia Peleman inovatoare, printr-un proces într-un singur pas formează doua pliuri pe fibrele de hârtie pentru fiecare coală, creând o balama flexibilă la cotorul cărții. Acest lucru face ca orice document  să fie deschis fără efort.

PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA
PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA