Ingento > Horeca > Horeca
Oferă oaspeților tăi o experiență de neuitat!

EXPERIENȚA DEVINE STANDARD!

Indiferent dacă iau masa în oraș, comandă un aperitiv într-un cocktail bar la modă, se cazează într-un B&B fermecător sau merg într-o croazieră de lux, oaspeții au nevoie din ce în ce mai mult de o abordare personală. Ei vor să păstreze o amintire valoroasă despre asta. Acum mai mult ca niciodata. Prin urmare, experiența este
extrem de importantă.

Ca operator de catering, știi că această experiență este ascunsă în cele mai mici detalii. Aliniați așteptările oaspeților dvs., locația dvs., interiorul, meniul și atmosfera. Imaginea de ansamblu trebuie să fie corectă. Oaspeții trebuie să fie emoționați, astfel încât să se simtă conectați cu hotelul, restaurantul, barul sau locația evenimentului, pentru a exclude oferta concurenților.

Experiența este acel ceva de care oaspeții se îndrăgostesc, care persistă o perioadă lungă de timp. Ai nevoie de ajutor pentru a veni cu rețeta pentru experiența perfectă? Lăsați cuptorul să se preîncălzească și pregătiți desertul, pentru că iată…

INSPIRAȚIE PENTRU RESTAURANTUL TĂU!

Meniu și Lista de vinuri

O recepție bună oferă o experiență pe măsura așteptărilor clientului. Vă prezentăm gama noastră extinsă pentru meniuri. 

Sfat: putem să personalizăm produsele cu identitatea brandului tău.

Plus de strălucire pentru mese!

O masă frumos aranjată creează tonul serii și contribuie la o experiență semnificativă pentru oaspeții tăi. Prin urmare, nu uita de decorarea meselor tale. Faceți cunoștiință cu soluțiile noastre pentru ca decorațiunile pentru masă să vă scoată afacerea din tipare. Totul stă în detalii.

Nota vă rog!

Experiența pe care doriți să o prezentați clienților dvs. este cel mai bine continuată până la sfârșit. Așa că de ce să nu faceți și plata facturii una plăcută. Te-ai gândit vreodată la o cutie magnetică de bambus?

Ce nu ar trebui să lipsească în camera de hotel.

Informații pentru oaspeții tăi

Când este servit micul dejun? Aveţi room service? Ce atracții sunt în apropiere? Ce tratamente de wellness există? Cum pot suna la recepție? Colectați toate informațiile relevante într-un mod clar și elegant cu un dosar personalizat de bun venit situat în fiecare cameră.

Cutie magnetică de bun venit

Oferă oaspețiilor tăi o cutie primitoare de bun venit. Aceasta cutie magnetică este excelentă la rezervările pentru ocazii speciale, cum ar fi nunți sau aniversari.

Pentru Mini Bar

Fiecare oaspete deschide minibarul pentru a vedea ce este în el. Indicați clar ce sticle de alcool, gustări și băuturi răcoritoare sunt disponibile împreună cu prețurile acestora. Acest lucru va evita mahmureala și discuțiile ulterioare. Panourile acrilice vă oferă posibilitatea de a schimba în mod regulat conținutul datorită închiderii magnetice ușor de deschis.

Pentru birou

Furnizați un suport de piele intoarsă, cașmir sau piele vegană pe orice birou. Cu aspectul său elegant, se adaugă stilului camerei. În plus este un mouse pad ideal.

Placuta informativa metalica

Semnalistică

Gândiți-vă doar la un semn cu numărul camerei sau pentru a indica la ce etaj se află, unde este barul, wellness-ul sau ieșirea… Plăcuțele metalice pentru sublimare pot fi folosite atât la interior cât și la exterior.

Seminarii, petreceri si evenimente.

Ca loc pentru întâlniri, seminarii și conferințe, oferiți mai mult decât o masă cu un proiector pe un perete alb. Organizațiile adoră formulele creative care intensifică concentrarea, stimulează inspirația și măresc experiența. Peleman răspunde acestor tendințe printr-o gamă largă de produse tangibile care oferă o experiență deosebită pentru clienți pentru a susține mesajele prezentate. O mapă personalizată, un caiet la îndemână, un caiet personal de întâlniri, o cutie de bun venit personalizată, un modul video sau chiar un suport pentru certificate.

Pentru propria prezentare

Prezentarea este totul dacă doriți să vă promovați afacerea. Avem o gamă largă de soluții de prezentare a documentelor pentru a oferi cotații, liste de participanți la conferință și oferte într-un mod calitativ.

Faceți impresie cu o prezentare video

Videoclipul câștigă popularitate în sălile de banchet, restaurante și hoteluri. Permițându-vă să vă puneți afacerea în centrul atenției, modulele noastre video sunt un adevărat câștigător.

Petreceri și evenimente

Surprinde-ți oaspeții sau clienții cu un cadou sau gadgeturi, complete în stilul tău brandului tău. Punem pariu că nu vor uita asta!

Inspirație pentru întâlniri și seminarii

Ca loc pentru întâlniri, seminarii și conferințe, oferiți mai mult decât o masă cu un proiector pe un perete alb. Este întotdeauna bine să ascuți concentrarea, să stimulezi inspirația și să crești experiența. Suntem bucuroși să vă ajutăm cu caiete personalizabile, portofolii, caiete mecanice, suporturi pentru certificate și suporturi de birou.

FII UN GHID PENTRU OASPEȚII TĂI.

Furnizați informații importante despre împrejurimi acolo unde este necesar. Povestește-le despre minunatele tale facilități de spa și wellness. Peleman ar dori să vă ghideze printr-o gamă largă de lucruri mărunte, uneori, care oferă oaspeților încredere că v-ați gândit la fiecare detaliu. Cum ar fi un panou acrilic care arată o hartă sau un meniu, o imagine cu numele unei săli de ședințe sau un afișaj din carton.

Display-uri

Aceste display-uri din carton pentru birou sunt inovatoare în simplitatea lor. Personalizați un mesaj, o semnalizare, meniu sau listă de prețuri în identitatea hotelului, restaurantului sau locației evenimentului dvs. Lipiți imprimarea A4 sau A5 pe partea din față a panoului Peel & Stick. Format portrait sau Landscape? Alegerea este a ta.

Panouri foto bambus autoadezive

Peleman introduce o linie durabilă de panouri foto din bambus care oferă o notă modernă oricărui interior. Panourile noastre servesc perfect ca instrument de semnalizare. Dacă aveți informații de lungă durată, sistemul nostru autoadeziv este ideal: plasați mesajele personalizate direct pe suprafața de bambus.

Panou foto din bambus cu acrilic și prindere magnetică

Acest panou din bambus se potrivește atât cu un interior contemporan, cât și cu cel clasic. În plus, lemnul de bambus, la fel ca și acrilul de înaltă calitate, este ușor de întreținut. Cu o cârpă uscată sau umedă puteți îndepărta petele în cel mai scurt timp.

Display-uri acrilice

Anunțurile, activitățile, meniurile etc. sunt în continuă schimbare. Panourile noastre acrilice sunt soluția perfectă, deoarece se deschid cu ușurință, permițându-vă să modificați conținutul într-o clipă.

Semnalistică

Placute metalice pentru sublimare ideale pentru utilizare in aer liber. Pot fi folosite ca placute informative si semnalistica atat in interior cat si in exterior.  Tehnica de personalizare este prin sublimare. Oferă o
semnalistică fără zgârieturi și rezistentă la UV.

Vrei să descoperi toată gama de produse Horeca?

Aceasta este o selecție limitată din gama de produse Horeca de la Peleman. Vrei sa vezi mai multe? Răsfoiește catalogul nostru pdf și fă cunoștiință cu toate produsele noastre. Vrei să atingi și să simți produsele? Programează o vizită în showroom-ul nostru.

Dorești o ofertă pentru acest produs?

Contactează-ne!

    PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
    URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA
    PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
    URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA