Ingento > Imobiliare si Arhitectura > Imobiliare & Arhitectura

Imobiliare și Arhitectură

Faceți visele clienților tangibile

Ca agent imobiliar, joci un rol esențial în viața cuiva. Când oamenii vin la tine pentru a cumpăra proprietăți imobiliare, au luat o decizie semnificativă în viață.

Prin urmare, este extrem de important să le demonstrezi clienților tăi încredere, empatie și prestigiu. De ce să nu faci pașii cumpărării unei case memorabile, oferindu-le cumpărătorilor sau vânzătorilor ceva tangibil la începutul călătoriei lor?

Înmânează-le clienților tăi cheia într-un mod autentic, cu o cutie bine concepută, care conține toate documentele necesare, în ordine, în propria identitate corporativă:

 • O cutie magnetică personalizată
 • Contracte de închiriere sau cumpărare
 • Calcule de costuri
 • Contractul de vânzare-cumpărare
 • Planurile casei

Peleman îți duce brandul la nivelul următor!

Cutie magnetica personalizata pentru Agentie imobiliaraA

Cutie magnetică personalizată

Cât de frumos ar fi să le oferi clienților tăi ceva care nu este doar unic, ci și de lungă durată? De exemplu, o cutie personalizată în care clienții tăi își pot stoca toate documentele legate de noua lor locuință.

Sau o „Cutie de felicitări” pentru a celebra ultima achiziție a clienților tăi? Surprinde-i cu o sticlă de șampanie și cheile pentru noua lor casă prezentate într-un ambalaj creativ.

Indosariere termica Coperti termice Peleman

Documente bine legate

Ca agent imobiliar, ai de-a face cu o mulțime de documente. Dacă doriți ca clienții potențiali să vă țină minte fără a fi nevoiți să-și caute e-mailurile și să vă asigurați că documentele, care contează cu adevărat, sunt legate profesional, astfel încât clienții dvs. să poată reveni cu ușurință la ele, vă punem la dispoziție o gamă largă de coperți termice care pot fi folosite.

Carte foto legare termica

Carte foto

Cartea foto este cea mai frumoasa carte de vizită. Poți crea cartea foto in format A3 Landscape, incluzând conținutul intern în identitatea brandului propriu. Datorită tehnologiei noastre de hârtie lay-flat VPaper, conținutul cărții foto este perfect plat, permițând frumoaselor fotografii cu imobilele să curgă pe două pagini. 

Prezentați-vă toate proiectele, clădirile și portofoliul dvs. într-un mod rafinat.

Panouri foto

Panouri foto

În calitate de agenție imobiliară ai adesea un anunț sau trebuie să faci vizionari deschise de case. Aveți o proprietate de top pe care doriți să o puneți în lumina reflectoarelor? Poate chiar și o notificare internă ca să arăți angajatul lunii? Avem o mulțime de soluții foto în gama noastră care vă pot ajuta.

Videobook

Dacă dorești să renunți la toate, VideoBook-ul nostru este soluția perfectă. Încarcă cu ușurință un videoclip pentru a arăta clienților potențiali toate proprietățile disponibile în agenția ta imobiliară. Disponibil în format A4 și A5.

Aparat termic de indosariat Peleman

Aparate termice de îndosariat

Avem o gamă largă de mașini de legare pentru a vă permite să faceți acest lucru in-house. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații. În combinație cu hârtia noastră VPaper Lay-Flat, obțineți întotdeauna cel mai bun rezultat, documente perfect deschise!

Catalog Peleman

Vrei sa vezi mai multe? Răsfoiește catalogul nostru pdf și fă cunoștiință cu toate produsele noastre.

Vrei să atingi și să simți produsele? Programează o vizită în showroom-ul nostru.

Dorești o ofertă pentru acest produs?

Contactează-ne!

  PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
  URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA
  PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
  URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA