Industria Funerară

Ingento > Industria Funerara > Industria Funerara

Industria Funerară

În industria funerară devine imediat clar cât de fragilă este viața. Mai mult ca oricând, o atingere personală sau o abordare umană este foarte importantă. Tu, ca antreprenor de pompe funebre, ești cel mai important partener în procesul de luat rămas bun. Și în timp de doliu, înainte, în timpul sau după o înmormântare, oamenilor le place să se țină de ceva tangibil. Ca o carte personalizată de rămas bun, o carte foto cu amintiri, o rama foto, un registru de înmormântare, fotografii și mesaje pe piatra funerară.

 

Un serviciu de la A la Z la care fiecare membru al familiei sau prietenii apropiați se poate referi din nou și din nou și îl poate prețui pentru totdeauna.

Memory Box

Cutiile magnetice cu amintiri personalizate de la Peleman oferă un sentiment tangibil familiei și prietenilor. Ca și casă de pompe funebre o puteți preda rudelor.

Cutie din Bambus

O cutie cu amintiri cu o atingere fină de bambus este soluția perfectă pentru a ține o persoană dragă aproape într-un mod demn.

Memory Books

Coperțile noastre rigide sau flexibile sunt ideale pentru cărți de condoleanțe, cărți de memorie, registre funerare, texte de serviciu și așa mai departe.

Rame Foto

Gama largă de rame foto de la Peleman poate fi pusă lângă registrul funerar, lângă urnă sau pe sicriu.

VideoBook pentru Servicii Funerare

Videobookul de la Peleman este o soluție perfectă pentru membrii familiei care nu au putut participa la serviciu. Sau pentru a prezenta fotografii și extrase sonore.

Plăcuțe Metalice

Placute metalice ideale pentru utilizare in aer liber. Pot fi folosite in industria funerara pentru pietre funerare, columbare și sicrie sau in companii si industria Horeca ca placute informative si semnalistica atat in interior cat si in exterior. 

Sacoșe Funerare

Puteți personaliza pungi de transport care se potrivesc perfect cutiilor magnetice cu amintiri.

Presă termică de transfer

Pentru a imprima o imagine pe plăcuțele metalice, Peleman oferă un dispozitiv de imprimare ușor de manevrat.

Aparate de îndosariat

Îndosarierea se poate face cu una dintre mașinile de legare potrivite.

Imprimanta panglica funerara Amydor 150

Ribbon Printer AMD150 - Imprimanta folio pentru panglici textile

Ribbon printer Amydor 150 este ideală pentru personalizarea panglicilor pentru coroane, aranjamente florale, etc.

Cu imprimanta folio pentru panglici Ribbon Printer Amydor 150 puteți personaliza orice tip de panglică doriți. Este compatbilită cu toate modelele de software de design, este ușor de folosit, imprimare instantanee,viteză rapidă. Costuri reduse de imprimare și randamente mari.

Rezultate impresionante

Panglici funerare textile personalizate cu folio

Vrei să descoperi toată gama de produse Funerare?

Aceasta este o selecție limitată din gama de produse Funerare de la Peleman. Vrei sa vezi mai multe? Răsfoiește catalogul nostru pdf și fă cunoștiință cu toate produsele noastre. Vrei să atingi și să simți produsele? Programează o vizită în showroom-ul nostru.

Dorești o ofertă pentru acest produs?

Contactează-ne!

    PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
    URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA
    PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
    URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA