Ingento > Sectorul Financiar > Sectorul Financiar
Documente care contează

Sectorul Financiar

Situațiile financiare. Ipoteci. Poliță de asigurare. Clienții se referă adesea la produsele financiare ca fiind plictisitoare, neclare și un rău necesar. Dar de ce i-ai lăsa pe clienții tăi să se mulțumească cu un contract plin de cifre, cuvinte dificile și litere fine într-un plic maro fără suflet, când le poți oferi o experiență generală unică, aproape magică, realizată cu grijă până la cel mai mic detaliu?

Unele momente sunt neprețuite. Peleman nu numai că le face profitabile, ci mai presus de toate tangibile și de neuitat.

Clienții care vin la tine iau adesea decizii mari – poate că sunt un cuplu tânăr care vrea să cumpere o casă și au venit să împrumute bani. Așadar, de ce să nu faceți din aceasta o ocazie fericită pentru ei? Trimiteți-i acasă cu un contract de ipotecă bine legat, legat într-un folder personalizat. Sau surprindeți acționarii cu un raport anual sub forma unui videobook.

Peleman te ajută să spui multe cu câteva cuvinte

Coperți termice personalizate

Impresionați-vă cele mai importante grupuri țintă prin legarea documentelor cu o copertă termică rigidă de lux personalizată. Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni, culori și materiale.

Coperti termice flexibile Soft Cover

Coperți termice flexibile cu fereastră

Această copertă flexibilă de înaltă calitate este ușor de personalizat cu logo-ul dumneavoastră sau cu numele persoanei căreia îi este destinat documentul. Prin urmare, este o modalitate ideală de a oferi contracte cu clasă. Coperțile termice flexibile sunt disponibile cu/fără fereastră decupată și în diferite culori.

Cutii magnetice

Întâmpinarea unui nou client sau angajat. Atragerea investitorilor. Impresionați-vă acționarii. Indiferent de ocazie, aceste cutii magnetice rezistente combină informații utile, cum ar fi contacte importante, contracte și întrebări frecvente, cu gadgeturi practice.

Panouri informative elegante

Afișați-vă informațiile importante în mod clar și ordonat în aceste panouri acrilice foarte practice. Închiderea magnetică menține imprimarea A4 sau A5 în poziție și o face ușor de înlocuit.

Videobook

Imaginile spun mult mai mult decât cuvintele. Inclusiv în sectorul dvs. Așadar, de ce să nu oferiți părților interesate un Video Book care conține raportul anual sub forma unui infografic animat? Sau bun venit noilor clienți cu un mesaj video personal? Totul este posibil.

Mapa certificate Deluxe Peleman

Suport certificate

Ai un document special? Dacă da, de ce să nu îl prezinți în acest suport de certificat cu propriul logo sau cu un text și imagine la alegere? Pentru un finisaj de lux, suportul de certificate din piele naturală este o opțiune.

Aparate termice de îndosariat

Ai de legat contracte sau situații financiare? O poți face singur cu gama noastră largă de aparate termice de îndosariat și accesorii.

Ai nevoie de mai multă inspirație?

Căutați soluții all-in care să genereze mai multă atenție, interes, clienți potențiali și, prin urmare, afaceri? Dacă da, contactați-ne. Ușurarea volumului de muncă este ceea ce ne face fericiți.

Dorești o ofertă pentru acest produs?

Contactează-ne!

    PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
    URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA
    PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
    URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA