Print large format

Print large format
Plotarea sau printarea de mari dimensiuni se realizează cu un utilaj tipografic specializat conectat la un computer. Pentru a obține produsul finit, în funcție de acesta, se folosesc și diferite echipamente de prelucrare ulterioara și de finisare.
Cu echipamentele prezentate se pot printa color, nuanțe de alb solid și efecte speciale metalice sau alb-negru formate începând cu A4 și terminând cu A0 și mai mari, pe diferite suporturi de imprimare: hârtie normală, hârtie colorata, hârtie fotografică, pânză, folie transparentă, vinil, poliplan, standard paper, draft paper, premium grade paper, autocolant indoor și outdoor, medii de printare cretate și necretate.
Prin procedeul de plotare se poate obține toată gama de printuri indoor și outdoor large format: postere, autocolante, reproduceri de artă pe canvas, bannere, mesh-uri, copertine, reclame de tip panou, city-light, back-light, totem, steaguri, roll-up-uri, stickere
De asemenea sunt imprimante proiectate pentru a produce o gamă largă de aplicaţii de calitate superioară pentru afişaje grafice, CAD şi GIS destinate design-ului, imprimării comerciale, centrelor de copiere, arhitecturii, construcţiilor, tehnologiei, retail-ului şi educaţiei.
Nu în ultimul rând prin plotarea cu sublimare se imprimă pe materiale textile. Sublimarea versatilă vă permite să accesaţi noi surse de venit cu valoare adăugată și să obţineţi profituri mai mari prin imprimarea şi personalizarea unei varietăţi mari de produse, cum ar fi îmbrăcămintea (de la „fast fashion” până la echipamente sportive performante), semnalistică din materiale moi, articolele pentru decoraţiuni interioare, articolele promoţionale şi decoraţiunile pentru gadget-uri.


Soluția se personalizează în funcție de bugetul alocat și natura rezultatului dorit: tip echipamente, branduri, modele, calitate, volume de lucru, etc Pentru informații suplimentare contactați-ne la 0745 996 004, 0773 823 822
Design