Ingento > Echipamente Personalizare > Imprimante UV > Imprimanta UV flatbed large format Epson SC-V7000

Imprimanta UV Flatbed Large Format EPSON SC-V7000

Epson SC-V7000 Imprimanta Uv Large Format Flatbed

Imprimantă pentru formate mari cu LED și flatbed UV

SureColor SC-V7000 este prima imprimantă Epson flatbed UV LED pentru formate mari și permite producătorilor de semnalistică și afișaje să își extindă portofoliul de produse.

SC-V7000 oferă o calitate excepțională a imaginii și flexibilitatea de a imprima pe un gamă largă de medii. Oferă o gamă versatilă de aplicații, care permite companiilor să-și extindă oferta de produse și să ofere constant înaltă calitate rezultate.

Sporiți productivitatea și îmbunătățiți calitatea imprimării

SC-V7000 vă oferă o calitate excepțională a imaginii și flexibilitatea de imprimare pe o gamă largă de medii de tipărire. A fost dezvoltată pentru imprimarea unor anunțuri captivante pentru interior şi exterior, afişaje pentru vitrine, panouri publicitare, ambalaje, bunuri promoţionale şi produse de decor.

Modelul oferă o gamă versatilă de aplicaţii, care vă permite să vă extindeți oferta de produse şi să oferiți rezultate de calitate superioară. Această imprimantă este dotată cu configurația unică de cerneală UltraChrome UV de la Epson, care include roșu, gri, alb și varnish.

Epson SC-V7000 Imprimanta Uv Large Format Flatbed
Epson SC-V7000 Imprimanta Uv Large Format Flatbed

Realizaţi printuri de calitate superioară

Această imprimantă flatbed UV LED oferă culori vii și o calitate excepțională de imprimare, întrucât setul de cerneală UltraChrome UV cu 10 culori intensifică printurile pentru rezultate uimitoare. Cerneala albă oferă versatilitate pentru imprimarea pe o gamă mai largă de produse – fie aplicată ca un strat de bază pe medii de tipărire colorate, fie pentru crearea unor printuri versatile cu iluminare din spate. În mod similar, cerneala varnish oferă flexibilitate, deoarece poate fi aplicată peste întreaga imagine sau ca o culoare spot pentru accentuarea texturilor şi efectelor specifice

Extindeți-vă portofoliul de produse

Puteți imprima pe o gamă largă de substraturi cu o grosime de până la 80 mm, incluzând: rășină acrilică, policarbonaţi, PVC, sticlă, aluminiu, metal, poliester, panou din spumă poliuretanică, stiren, lemn şi piatră. Iar prin intermediul sistemului de aspirare în 4 zone, SC-V7000 oferă o flexibilitate reală a producţiei pentru ca dvs. să oferiți clienţilor produse şi servicii suplimentare.

 

Rămâneţi productivi

SC-V7000 permite companiilor să imprime la viteză mare cu o zonă maximă de imprimare de 2,5 metri pe 1,25 metri. Formatul capului de printare permite imprimarea simultană de mare viteză, cu cerneală albă şi varnish, fără a reduce productivitatea.

 

Inovație Epson pentru aplicabilitate

Imprimanta ajustează automat înălțimea capului de printare în funcție de grosimea mediilor de tipărire și include, de asemenea, un senzor de avarie pentru a evita posibilele avarii ale capului de printare.

Ionizatorul ajută la eliminarea și reducerea încărcăturii statice de pe mediile de tipărire, astfel încât picăturile de cerneală să nu ricoșeze, ci să fie evitate, asigurându-se astfel calitatea imprimării în permanență. Sistemul de circulare a cernelii albe susține o calitate optimă a cernelii, reduce reziduurile și costul total de exploatare.

 

Totul în armonie

Epson produce toate componentele pentru SC-V7000, inclusiv capetele de printare, cerneala și software-ul, pentru a atinge nivelurile de calitate consecvente pe care le solicitați. Epson Cloud Solution PORT este un sistem bazat pe cloud, cu ajutorul căruia veți putea monitoriza echipamentele din mai multe unități sau mai multe imprimante dintr-o singură unitate, din secția de producție sau de la distanță, și veți putea contribui la controlul producției.

Acest lucru permite o planificarea eficientă a producției, un timp de funcționare optimizat și o asistență îmbunătățită. Epson Production Monitor face parte din suita de aplicații Epson Cloud Solution PORT și vă permite să urmăriți evoluția procesului de producție în timp real. În cazul în care apare o problemă, aceasta poate fi corectată în mod eficient, cu întreruperi minime în procesul de imprimare.

 

CARACTERISTICI
 • Calitate de imprimare excepțională: Set de cerneală UltraChrome cu 10 culori
 • Imprimare de mare viteză: Imprimare simultană chiar și atunci când se utilizează alb, culoare și lacul
 • Dimensiunea maximă de imprimare: 2,5 m × 1,25 m
 • O gamă largă de medii de tipărire: Pentru a extinde potențialul ofertei de produse
 • Soluția Epson completă: Inclusiv capete de printare, cerneală, echipamente firmware şi software
SPECIFICAȚII
 • Metodă de imprimare: Jet de cerneală (cap de imprimare Epson Micro Piezo™)
 • Tehnologie cerneală: Ultrachrome® UV
 • Culori: Negru, Cyan, Cyan deschis, Galben, Magenta, Magenta deschis, Roşu, Grey, Alb
 • Capacitate rezervor cerneală: 1.000 ml
 • Mărime minimă a picăturilor 3,5 pl
 • Rezoluţie imprimare 720 x 1.440 DPI
 • Tensiune de alimentare AC 200 V - 240 V, 50 Hz - 60 Hz
 • Dimensiuni produs 4.635‎ x 2.768 x 1.730 mm (Lăţime x Lungime x Înălţime)
 • Greutate 1.370 kg
 • Volum de livrat Ink set, User guide
 • Sistem întreţinere: Sistem de circulare a cernelii albe
 • Software inclus: Epson Edge Print
 • Conexiuni USB 3.0 Type B

Dorești o ofertă pentru acest produs?

Contactează-ne!

  PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
  URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA
  PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
  URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA