FOTO KIOSK

Amintiri tangibile!
Ingento > Produse Retail > Foto Kiosk Peleman

Foto Kiosk - PELEMAN

Amintiri tangibile cu Foto Kiosk-ul de la Peleman!

Crearea unor amintiri atemporale este punctul central. Cu foto kiosk-ul Peleman, puteți crea un spațiu unic în magazinul dvs. care se învârte în jurul creării de suveniruri atemporale.

Ceea ce este unic în acest sens este că, clientul dvs. poate face întregul proces de imprimare și lipire instantanee de fotografii de unul singur. Prin urmare poate crea un produs finit original sau un cadou în cel mai scurt timp.

Foto Kiosk disponibil in 2 variante: cu imprimanta integrată sau fără imprimantă.

Foto Kiosk

Facilitatea de a permite clienților să tipărească de pe smartphone-ul lor nu este nimic nou, dar ceea ce este diferit aici este că pot alege opțiunea de a lipi fotografiile într-un album foto, pe un display sau ramă foto sau magnet foto imediat după imprimare.

Experiență totală!

Foto kiosk Peleman

Oferind produse interesante, la modă, puteți facilita clienților dvs. să creeze un produs complet sau un cadou de ultimă oră de luat. Sistemul autoadeziv ”Peel & Stick” de la Peleman elimină nevoia de lipici sau bandă lipicioasă și vă permite să oferiți o idee originală de cadou care poate fi creată pe loc.

Cum funcționează?
1.

Scanați codul

2.

Selectați fotografii de pe un smartphone

3.

Imprimați pe loc

Colecția Human Colours

Peleman lansează o colecție unică din Kashmir, care include o agendă, un notebook și un album foto. Colecția cuprinde nouă culori proaspete și este inspirată de ideea că toată lumea de pe Pământ este unică și își creează propriile amintiri.

Dar ce face această colecție atât de specială? Atât agenda creativă, cât și notebook-ul creativ fac posibilă păstrarea propriilor fotografii. Amintirile care contează ar trebui transformate într-un suvenir care va dura.

Ești retailer și dorești să iți diversifici gama de produse care să atragă un nou target de clienți, sau pur și simplu dorești să iți fidelizezi clienții cu produse de top?
Contactează-ne!
Avem pentru tine preturi de reseller speciale!

    PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
    URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA
    PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
    URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA