Ingento > Echipamente printare > Imprimante foto

Imprimante foto

Imprimante foto EPSON pentru imprimarea fotografiilor la calitate exceptionala si cost minim. Soluţii pentru fotografii profesionale şi lucrări fine art. Tipăriți cea mai largă gamă de fotografii de calitate superioară, de la format mic la format mare, pe o gamă largă de pânze, hârtie fotografică și medii de tipărire fine art. Capetele de printare precise de la Epson furnizează cea mai mare claritate, cele mai subtile tonuri și texturi. Cernelurile Epson de tip pigment special dezvoltate vă permit să obțineți imagini care rămân vibrante pentru mulți ani.

Epson L805 Imprimanta foto ecotank

Epson L805

Imprimanta foto cu sistem integrat de recipiente de cerneală pentru imprimare foto rapidă şi fiabilă pe dimensiuni ale hârtiei până la A4.

Epson L18050 Imprimantă foto A3+

Epson L18050

Epson L18050 rapidă și dotată cu numeroase funcții, cu 6 culori oferă un volum mare de imprimare ușoară la un cost minim.

Imprimanta foto profesionala Epson SC-P700

Epson SC-P700

Precizia şi calitatea printurilor sunt îmbunătăţite prin cele mai intense nuanţe de negru şi printr-o gamă largă de nuanţe de albastru.

Epson SC-P900

Epson SC-P900

Imprimanta foto de calitate superioară (până la A2+) este concepută pentru fotografii şi artiştii profesionişti pentru care designul contează.

Epson L850 imprimanta foto A4

Epson L850

Imprimare foto fiabilă şi de calitate superioară împreună cu funcţii mai avansate, precum scanerul, ecranul LCD şi printarea de CD-uri/DVD-uri.

Epson L3150 Imprimanta foto

Epson L3150

Imprimați până la 8.100 de pagini alb-negru și 6.500 de pagini color, Wi-Fi Direct și imprimare de pe dispozitive mobile.

Imprimanta foto A4 Epson L8160

Epson L8160

Imprimați fotografii excepționale cu dimensiuni până la A4 prin intermediul acestui multifuncțional wireless cu 6 culori destinată celor pasionați de domeniile creative.

Epson L810 Imprimanta foto Ecotank

Epson L810

Epson L810 oferă imprimare de fotografii fără PC la costuri scăzute şi de calitate, este prima imprimantă foto ITS A4 de la Epson cu 6 culori echipată cu ecran LCD.

PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA
PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA