Produse Software

Affinity Designer 2

Affinity Designer este un software premiat pentru grafică vectorială, stabilind un nou standard în industria designului. Disponibil pentru Windows, macOS și iPad, această aplicație extrem de fluidă și plină de funcții este alegerea a mii de ilustratori profesioniști, designeri web, dezvoltatori de jocuri și alți creativi care doresc să creeze artă conceptuală de înaltă calitate, proiecte de tipar, logo-uri, pictograme, design-uri de interfață utilizator, machete și multe altele.

Affinity Photo 2

Editorul foto la care ai visat. Fiind singurul editor foto complet integrat pe macOS, Windows și iPad, Affinity Photo este prima alegere a milioane de profesioniști în domeniul creativ și al fotografiei din întreaga lume. Cu o viteză incredibilă, putere și precizie, acest software premiat are tot ce ai nevoie pentru a edita și retușa imagini, a crea compoziții multi-strat, picturi raster frumoase și multe altele.

Este, de asemenea, echipat cu sute de instrumente care economisesc timp și cu o interfață complet reproiectată pentru a face experiența ta de editare mai fluidă ca niciodată.

windows 11 Pro licenta permanenta

Windows 11

Windows 11 include instrumente ușor de utilizat, care vă pot ajuta să vă optimizați spațiul pe ecran și să vă maximizați productivitatea.

PowerPoint, Microsoft Edge, Microsoft Teams – aplicatiile de care aveti nevoie functioneaza fara probleme cu noile instrumente pentru multitasking precum Aliniere aspecte, Desktopuri si o noua experienta de reandocare mai intuitiva.

Microsoft Office Professional 2021

Microsoft a limitat utilizarea pachetului Office 2021 Professional Plus cu Windows 10. Asadar, niciunul dintre programele incluse nu este compatibil cu editiile Windows mai vechi. Mai mult, această suită de programe reprezintă o licentă care apartine în întregime cumpărătorului. După achizitionare, utilizarea este posibilă pe o durată nedeterminată, fără încheierea unui abonament suplimentar. Pentru toate editiile Office 2021, Microsoft garantează o perioadă de asistentă de minimum cinci ani pentru toate tipurile de dispozitive.

Microsoft 365 Personal

Subscriptie 1 an, 1 PC/Mac, 1 Tableta, 1 Telefon, Windows, MacOS, iOS, Android. Aplicatii Office Premium, spatiu de stocare suplimentar in cloud, securitate avansata si multe altele, toate intr-un abonament convenabil.

Microsoft Office Home and Business 2019

Lucrurile esentiale pentru a rezolva totul. Office pentru firme mici 2019 este destinat familiilor si intreprinderilor mici care doresc e-mail si aplicatii Office clasice. Acesta include Word, Excel, PowerPoint si Outlook pentru Windows 10. O singura achizitie, instalata pe 1 PC sau Mac pentru a fi utilizata acasa sau la lucru.

Corel Draw Graphics Suite

Bucurați-vă de o adevărată experiență pe mai multe platforme – Windows, Mac, iPad, web și alte dispozitive mobile. Cu o nouă interfață optimizată pentru atingere, CorelDraw.app extinde ceea ce este posibil pe dispozitive mobile și tablete, iar noua aplicație iPad simplifică și mai mult design-ul.

Adobe Photoshop

Datorita instrumentelor inteligente si tutorialelor detaliate, veti implementa orice idee. Programul faciliteaza editarea, crearea, organizarea si partajarea fotografiilor si videoclipurilor. Va permite sa transformati amintirile preferate in suveniruri de durata.

Adobe Illustrator

Creați opere de artă și ilustrații vectoriale plăcute.  Adobe Illustrator este software-ul de grafică vectorială standard din industrie, folosit de milioane de designeri și artiști pentru a crea totul, de la grafică superbă pentru web și mobil la logo-uri, pictograme, ilustrații de carte, ambalaje pentru produse și panouri publicitare.

PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA
PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA