Produse Software

windows 11 Pro licenta permanenta

Windows 11

Windows 11 include instrumente ușor de utilizat, care vă pot ajuta să vă optimizați spațiul pe ecran și să vă maximizați productivitatea.

PowerPoint, Microsoft Edge, Microsoft Teams – aplicatiile de care aveti nevoie functioneaza fara probleme cu noile instrumente pentru multitasking precum Aliniere aspecte, Desktopuri si o noua experienta de reandocare mai intuitiva.

Microsoft Office Professional 2021

Microsoft a limitat utilizarea pachetului Office 2021 Professional Plus cu Windows 10. Asadar, niciunul dintre programele incluse nu este compatibil cu editiile Windows mai vechi. Mai mult, această suită de programe reprezintă o licentă care apartine în întregime cumpărătorului. După achizitionare, utilizarea este posibilă pe o durată nedeterminată, fără încheierea unui abonament suplimentar. Pentru toate editiile Office 2021, Microsoft garantează o perioadă de asistentă de minimum cinci ani pentru toate tipurile de dispozitive.

Microsoft 365 Personal

Subscriptie 1 an, 1 PC/Mac, 1 Tableta, 1 Telefon, Windows, MacOS, iOS, Android. Aplicatii Office Premium, spatiu de stocare suplimentar in cloud, securitate avansata si multe altele, toate intr-un abonament convenabil.

Microsoft Office Home and Business 2019

Lucrurile esentiale pentru a rezolva totul. Office pentru firme mici 2019 este destinat familiilor si intreprinderilor mici care doresc e-mail si aplicatii Office clasice. Acesta include Word, Excel, PowerPoint si Outlook pentru Windows 10. O singura achizitie, instalata pe 1 PC sau Mac pentru a fi utilizata acasa sau la lucru.

Corel Draw Graphics Suite 2021

Bucurați-vă de o adevărată experiență pe mai multe platforme – Windows, Mac, iPad, web și alte dispozitive mobile. Cu o nouă interfață optimizată pentru atingere, CorelDraw.app extinde ceea ce este posibil pe dispozitive mobile și tablete, iar noua aplicație iPad simplifică și mai mult design-ul.

Adobe Photoshop 2021

Datorita instrumentelor inteligente si tutorialelor detaliate, veti implementa orice idee. Programul faciliteaza editarea, crearea, organizarea si partajarea fotografiilor si videoclipurilor. Va permite sa transformati amintirile preferate in suveniruri de durata.

Adobe Illustrator 2021

Creați opere de artă și ilustrații vectoriale plăcute.  Adobe Illustrator este software-ul de grafică vectorială standard din industrie, folosit de milioane de designeri și artiști pentru a crea totul, de la grafică superbă pentru web și mobil la logo-uri, pictograme, ilustrații de carte, ambalaje pentru produse și panouri publicitare.

Dorești o ofertă pentru acest produs?

Contactează-ne!

    PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
    URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA
    PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
    URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA