Ingento > Servicii > Consultanta si servicii IT

Consultanță și servicii IT

În perspectivele schimbătoare ale pieţei IT moderne, firma noastră vă vine în ajutor îndeplinindu-vă necesităţile tehnologice prin folosirea celor mai noi mijloace şi a celor mai bune echipamente disponibile în piaţă.

Soluţiile noastre se pot preta mai multor niveluri de standarde de calitate, la latitudinea clientului, pentru a se integra cu analizele dumneavoastră cost-beneficiu şi alocare a resurselor.

Putem oricând purta o întrevedere pentru stabilirea necesităţilor dumneavoastră şi stabilirea unor condiţii de lucru. Această întrevedere este imperios necesară şi se face fără nicio obligaţie din partea clientului, financiară sau contractuală.

Soluţiile noastre pot scala de la cele mai simple sisteme până la sisteme integrate industriale sau financiare, atât orizontal cât şi vertical – adică atât prin optimizarea unor soluţii existente pe sisteme low-cost, cât şi prin reproiectarea soluţiilor pentru aducerea acestora la standarde moderne de fiabilitate.

Portofoliul nostru include lucrări de:
 • Consultanță pentru proiecte finanțate cu fonduri nerambursabile de la stat sau europene
 • Realizarea unei infrastructuri tehnologice necesare bunei utilizări a resurselor clientului
 • Asistenţă în achiziţia mijloacelor informatice necesare pentru cultivarea iniţiativelor din compania dumneavoastră
 • Managementul documentelor şi crearea de fluxuri specializate pe nevoile clientului
 • Externalizarea serviciului IT din compania dumneavoastră
 • Optimizarea flotei de echipamente de birou pentru minimizarea costurilor şi maximizarea randamentului cu timpi morţi minimi
 • Soluţionarea problemei de raportare la nivel de departament, utilizator sau proiect pentru descentralizarea pe centre de cost a resurselor companiei
Hai să ne cunoaștem!
Pentru mai multe variante, soluții sau informații completează formularul de contact și în cel mai scurt timp ne vom alătura proiectelor tale!

  PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
  URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA
  PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
  URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA