Ingento > Servicii > Finantare proiecte

Finanțare proiecte

Grenke leasing

Parteneriat GRENKE

GRENKE sprijină afacerea ta cu soluții inteligente și personalizate de finanțare a echipamentelor, perfect adaptate nevoilor tale!

De peste 35 ani oferă servicii și produse de finanțare pentru IMM-uri, întreprinderi mari și comercianți unici, având filiale în 31 de țări de pe cinci continente.

Experiența noastră extensivă ne recomandă ca specialiști și parteneri de încredere pentru orice companie care dorește să se dezvolte rapid și fără bătăi de cap. 

Iar beneficiile de care te vei bucura sunt multiple, începând cu documentația minimală necesară analizei și până la gama extrem de generoasă de echipamente finanțabile pe care o punem la dispoziția ta.

Cu GRENKE beneficiezi de oferte personalizate și condiții preferențiale pentru finanțarea echipamentelor de care ai nevoie. Este simplu să iți dezvolti afacerea când colaborezi cu o echipă de profesioniști, pregătiți să fie alături de tine cu servicii-suport pentru orice situație.

BENEFICII ȘI AVANTAJE

 • Avans 0%
 • Răspuns în 24 de ore la cererea de finanțare
 • Facturi integral deductibile
 • Chirii constante ce simplifică bugetarea pe toată perioada contractuală
 • Oferte de finanțare personalizate în funcție de nevoile clientului
 • Documentație minimă transmisă pe e-mail
 • Consiliere și asistență dedicată la sediul clientului
 • Portale online create special pentru a simplifica gestionarea contractelor și a documentelor – pentru parteneri și clienți
Finantare proiecte parteneriat Grenke

Finantare proiecte prin fonduri nerambursabile de stat sau fonduri europene

Oferim consultanță tehnică și condiții financiare pentru îndeplinirea condițiilor necesare acestui gen de proiecte. La început vom percepe o taxă de consultanță în valoare de 1% din valoarea proiectului, urmând ca la finalizarea acestuia sa o scădem din factura finală sau să o returnăm. Această taxă nu se va returna în cazul nefinalizării proiectului din motive ce țin de finanțarea sau decizia beneficiarului.

Avem în portofoliu peste 50 de proiecte finalizate cu succes, localizate în toată țara. Gama de produse a acestor proiecte a fost acoperită 100% de către firma noastră : copy center, atelier personalizare, studio foto, minitipografie, etc.

Închirieri și plata în rate

În funcție de mărimea și valoarea proiectelor putem închiria sau oferi plata în rate. Toate acestea se fac prin contract pe un termen de maxim 3 ani, avans după caz, rate egale la care se adaugă un procent de risc, acoperite de bilete la ordin avalizate emise de administratorul beneficiar. Service-ul și consumabilele se vor asigura obligatoriu de către firma noastră.

Hai să ne cunoaștem!
Pentru mai multe variante, soluții sau informații completează formularul de contact și în cel mai scurt timp ne vom alătura proiectelor tale!

  PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
  URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA
  PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
  URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA