Ingento > Servicii > Finantare proiecte

Finanțare proiecte

Grenke leasing

Parteneriat GRENKE

GRENKE sprijina afacerea ta cu solutii inteligente si personalizate de finantare a echipamentelor, perfect adaptate nevoilor tale!

De peste 35 ani ofera servicii si produse de finantare pentru IMM-uri, întreprinderi mari și comercianti unici, avand filiale in 31 de tari de pe cinci continente.

Experienta noastra extensiva ne recomanda ca specialisti si parteneri de incredere pentru orice companie care doreste sa se dezvolte rapid si fara batai de cap. 

Iar beneficiile de care te vei bucura sunt multiple, incepand cu documentatia minimala necesara analizei si pana la gama extrem de generoasa de echipamente finantabile pe care o punem la dispozitia ta.

Cu GRENKE beneficiezi de oferte personalizate si conditii preferentiale pentru finantarea echipamentelor de care ai nevoie. Este simplu sa iti dezvolti afacerea cand colaborezi cu o echipa de profesionisti, pregatiti sa fie alaturi de tine cu servicii-suport pentru orice situatie.

BENEFICII ȘI AVANTAJE

 • Avans 0%
 • Răspuns în 24 de ore la cererea de finanțare
 • Facturi integral deductibile
 • Chirii constante ce simplifică bugetarea pe toată perioada contractuală
 • Oferte de finanțare personalizate în funcție de nevoile clientului
 • Documentație minimă transmisă pe e-mail
 • Consiliere și asistență dedicată la sediul clientului
 • Portale online create special pentru a simplifica gestionarea contractelor și a documentelor – pentru parteneri și clienți
Finantare proiecte parteneriat Grenke

Finantare proiecte prin fonduri nerambursabile de stat sau fonduri europene

Oferim consultanță tehnică și condiții financiare pentru îndeplinirea condițiilor necesare acestui gen de proiecte. La început vom percepe o taxă de consultanță în valoare de 1% din valoarea proiectului, urmând ca la finalizarea acestuia sa o scădem din factura finală sau să o returnăm. Această taxă nu se va returna în cazul nefinalizării proiectului din motive ce țin de finanțarea sau decizia beneficiarului.

Avem în portofoliu peste 20 de proiecte finalizate cu succes, localizate în toată țara. Gama de produse a acestor proiecte a fost acoperită 100% de către firma noastră : copy center, atelier personalizare, studio foto, minitipografie, etc.

Închirieri și plata în rate

În funcție de mărimea și valoarea proiectelor putem închiria sau oferi plata în rate. Toate acestea se fac prin contract pe un termen de maxim 3 ani, avans după caz, rate egale la care se adaugă un procent de risc, acoperite de bilete la ordin avalizate emise de administratorul beneficiar. Service-ul și consumabilele se vor asigura obligatoriu de catre firma noastră.

Hai să ne cunoaștem!
Pentru mai multe variante, soluții sau informații completează formularul de contact și în cel mai scurt timp ne vom alătura proiectelor tale!

  PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
  URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA
  PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
  URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA