Home » Finantare proiecte

Finanțare proiecte

Înțelegem importanța capitalului de lucru și a resurselor financiare adecvate pentru dezvoltarea și creșterea afacerilor dumneavoastră. Tocmai de aceea încercăm să vă oferim mai multe opțiuni de finanțare care vă pot ajuta să vă îndepliniți obiectivele financiare. Acestea sunt:

Parteneriat TBI BANK

Suntem încântați să vă anunțăm un parteneriat strategic deosebit între compania noastră și TBI Bank. Acest parteneriat reprezintă o nouă etapă în dezvoltarea noastră și ne permite să oferim soluții de finanțare inovatoare și adaptate nevoilor clienților noștri.

Cu ajutorul TBI Bank, suntem hotărâți să vă ajutăm în realizarea proiectelor și în atingerea obiectivelor financiare într-un mod mai simplu și eficient. Parteneriatul nostru cu TBI Bank deschide noi oportunități pentru afacerea ta. Înțelegem că fiecare proiect sau obiectiv financiar poate necesita resurse suplimentare, iar accesul la finanțare rapidă și convenabilă poate face diferența în atingerea succesului. Prin intermediul TBI Bank, putem oferi soluții de finanțare personalizate, adaptate la nevoile individuale ale afacerii tale.

General-Online-Banner_1200x300

Cum putem accesa soluțiile de finanțare prin intermediul TBI Bank?

Pentru a accesa soluțiile de finanțare oferite de TBI Bank, trebuie să urmăm un proces simplu și ușor. Puteți contacta echipa noastră dedicată pentru a primi informații detaliate despre opțiunile disponibile și pentru a primi asistență în depunerea cererii de finanțare. Procesul de evaluare și aprobare se va desfășura rapid și eficient, astfel încât să primiți finanțarea de care aveți nevoie în cel mai scurt timp posibil.

Înainte de trimiterea cererii către TBI Bank, trebuie să ne asigurăm că sunt întrunite următoarele criterii:

 • Compania este înființată de minim 1 an
 • Cifra minimă de afaceri de anul trecut este 50.000 EUR
 • Valoarea bunurilor nu depășește 10% din cifra de afaceri de anul trecut

Parteneriat GRENKE

GRENKE sprijină afacerea ta cu soluții inteligente și personalizate de finanțare a echipamentelor, perfect adaptate nevoilor tale!

De peste 35 ani oferă servicii și produse de finanțare pentru IMM-uri, întreprinderi mari și comercianți unici, având filiale în 31 de țări de pe cinci continente.

Experiența noastră extensivă ne recomandă ca specialiști și parteneri de încredere pentru orice companie care dorește să se dezvolte rapid și fără bătăi de cap. Iar beneficiile de care te vei bucura sunt multiple, începând cu documentația minimală necesară analizei și până la gama extrem de generoasă de echipamente finanțabile pe care o punem la dispoziția ta.

Cu GRENKE beneficiezi de oferte personalizate și condiții preferențiale pentru finanțarea echipamentelor de care ai nevoie. Este simplu să iți dezvolti afacerea când colaborezi cu o echipă de profesioniști, pregătiți să fie alături de tine cu servicii-suport pentru orice situație.

Grenke leasing

BENEFICII ȘI AVANTAJE

 • Avans 0%
 • Răspuns în 24 de ore la cererea de finanțare
 • Facturi integral deductibile
 • Chirii constante ce simplifică bugetarea pe toată perioada contractuală
 • Oferte de finanțare personalizate în funcție de nevoile clientului
 • Documentație minimă transmisă pe e-mail
 • Consiliere și asistență dedicată la sediul clientului
 • Portale online create special pentru a simplifica gestionarea contractelor și a documentelor – pentru parteneri și clienți

Finanțare proiecte prin fonduri nerambursabile de stat sau fonduri europene

Oferim consultanță tehnică și condiții financiare pentru îndeplinirea condițiilor necesare acestui gen de proiecte. La început vom percepe o taxă de consultanță în valoare de 1% din valoarea proiectului, urmând ca la finalizarea acestuia sa o scădem din factura finală sau să o returnăm. Această taxă nu se va returna în cazul nefinalizării proiectului din motive ce țin de finanțarea sau decizia beneficiarului.

Avem în portofoliu peste 50 de proiecte finalizate cu succes, localizate în toată țara. Gama de produse a acestor proiecte a fost acoperită 100% de către firma noastră : copy center, atelier personalizare, studio foto, minitipografie, etc.

Finantare proiecte parteneriat Grenke

Închirieri echipamente

Pentru cei care vor să elimine o investiție majoră, încărcarea în mijloace fixe și amortizarea în contabilitate, oferim servicii de închiriere echipamente de printare/scanare/plottare. Costurile depind de cerințele clientului privind numărul, tipul, opționalele echipamentului, dar ele scad automat cu mărirea duratei contractului.

La acestea adaugăm un sistem de servicii de service, optimizare și reducerea costurilor în regim de cost pe pagină (cele mai mici de pe piață) care include manopera, suportul tehnic, consumabilele și piesele necesare bunei funcționări a echipamentelor de printare.

Inchiriere multifunctionale si imprimante A4 A3
Hai să ne cunoaștem!
Pentru mai multe variante, soluții sau informații completează formularul de contact și în cel mai scurt timp ne vom alătura proiectelor tale!

  PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
  URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA
  PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
  URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA