Ingento > Echipamente printare > Imprimante etichete > Imprimanta etichete color Epson ColorWorks CW-C6500Ae

Imprimanta etichete color Epson ColorWorks CW-C6500Ae

Epson ColorWorks C6500Ae imprimanta etichete color

Imprimanta de etichete, cu volume variabile

Epson ColorWorks C6500Ae este o imprimanta color de etichete de 8 inci (cu sistem de tăiere automată) care oferă etichete personalizate, flexibile, color și acceptă o gamă largă de dimensiuni de etichete.

Această imprimantă digitală de etichete, cu volume variabile, cu patru culori, deschide noi oportunități pentru companiile cu numeroase coduri SKU și fără prea mult timp.

ColorWorks CW-C6500Ae extinde gama Epson pentru a satisface necesitățile clienților cu volume de lucru mici și mijlocii din numeroase sectoare (alimente, substanțe chimice, băuturi, producție etc.)

Flexibilitate a mediilor de tipărire

CW-C6500Ae beneficiază de o multitudine de caracteristici noi, concepute pentru a oferi soluții practice și creative. Acceptă lățimi de medii de tipărire de la 25,4 mm până la 215.9 mm și oferă suport extins pentru mediile de tipărire, inclusiv pentru hârtie texturată. În termeni practici, imprimantele de etichete din această gamă ColorWorks pot imprima orice, de la etichete minuscule pentru recipiente de lichide sau pentru țigări electronice, până la etichete durabile, potrivite pentru recipientele cu substanțe chimice. De asemenea, senzorul mobil inovator permite imprimarea pe orice formă, fără a fi nevoie de o a doua tăiere.

Integrare simplă

Toate modelele din gamă sunt ușor de integrat. Compatibilitate directă cu SAP, ESC Label, drivere pentru Linux și Mac.

Epson ColorWorks C6500Ae imprimanta etichete color
Dimensiuni compacte și ușurință de utilizare

CW-C6500Ae a fost concepută pentru a fi extrem de ușor de utilizat. Toate operațiunile pot fi executate din partea frontală, economisindu-se, astfel, spațiu. Înlocuirea rolei este posibilă din față, din dreapta și din stânga. De asemenea, am conceput o serie de instrumente tehnice care să ajute la gestionarea, configurarea și întreținerea imprimantei, inclusiv: o interfață web și un sistem de gestionare a efectivului de imprimante, configurare, mentenanță și monitorizare de la distanță.

 

CARACTERISTICI
 • Flexibilitate a mediilor de tipărire: Suport extins pentru mediile de tipărire. Lățimi de etichete de la 25,4 mm până la 215.9 mm
 • Dimensiuni compacte: Design simplu și discret, operare de la panoul frontal
 • Tăiere automată: Pentru substanțe chimice, alimente și băuturi, horticultură și logistică - etichetare primară și secundară.
 • Gestionare de la distanță: Configurare, mentenanță și monitorizare de la distanță
 • Economisiți bani: Nu este necesar un stoc de etichete preimprimate. Imprimați complet color pe etichete goale
SPECIFICAȚII
 • Garanţie 12 Luni
 • Dimensiuni produs: 444‎ x 515 x 326 mm (Lăţime x Lungime x Înălţime
 • Greutate: 26 kg
 • Volum de livrat: Drivere şi programe utile (CD), Cartuşe de cerneală individuale, Aparat principal, Maintenance box, Hârtie în rolă, Manual de utilizare

Dorești o ofertă pentru acest produs?

Contactează-ne!

  PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
  URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA
  PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
  URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA