Ingento > Produse IT > Displayuri Interactive > Display Interactiv Elementary IQ Touch cu diagonala de 75″

Display Interactiv Elementary IQ Touch cu diagonala de 75" | 190 cm

Display interactiv din gama Elementary IQ Touch este proiectatc cu scopul de a eficientiza orele de curs si invatamantul online. Cu 20 de puncte touch interactive si software integrat de screen mirroring pentru partajarea continutului, display-urile interactive Elementary IQ Touch cu diagonala de 75″ faciliteaza educatia interactiva, incurajeaza colaborarea intre profesori si elevi si sprijina scoala online. Tot ce au nevoie profesorii pentru a desfasura ore de curs online este deja intergat in display-urile interactive Elementary IQ Touch cu diagonala de 75″.

Display interactiv Elementary IQ Touch cu diagonala de 75″ dotat cu rezolutie uimitoare 4K UHD, ce permite afisarea imaginilor, continutului video sau al prezentarilor, la calitate excelenta, facilitand astfel desfasurarea scolii online la cele mai inalte standarde de calitate.

Potrivite pentru invatamantul online

Special adaptate pentru mediul educational din Romania, display-urile interactive Elementary IQ Touch se integreaza nativ cu solutiile de invatamant online prin ZoomGoogle Meet, Hangouts, StarLeaf, Microsoft Teams si orice alta aplicatie de invatamant online sau videoconferinta sprijinind modul de predare interactiv si scoala online. Astfel, tot ceea ce profesorul lucreaza pe display poate fi vazut fara niciun alt accesoriu de elevi in timp real. Mai mult, prin functia de a permite control, elevilor li se poate permite sa interactioneze in timp real cu continutul lectiei curente. 

Display interactiv OQ Touch

Colaborare intre profesori si elevi

Display interactiv Elementary IQ Touch cu diagonala de 75″ dispune de 20 de puncte touch interactive ce permit utilizarea display-ului simultan de catre mai multi utilizatori. Cu touch fin si sensbil la atingere, atat profesorii cat si elevii pot face adnotari, pot scrie sau desena pe display, facand orele de curs interactive, bazate pe colaborare activa.

Educatie interactiva

Cu o rama usoara si subtire, sistem de operare integrat Android 8.0 cu unelte incluse, display-urile interactive Elementary IQ Touch cu diagonala de 75″ permit interactionarea cu usurinta intre profesori si elevi, sustinand invatamantul online.

Touch inteligent

Display-urile interactive Elementary IQ Touch cu diagonala de 75″ beneficiaza de functia touch recognition ce poate diferentia degetul si palma, reactionand in consecinta, ca instrument de scris pentru deget si ca radiera pentru palma.

Partajare ecran si continut

Datorita software-ului integrat Eshare, profesorii pot partaja ecranul wireless, fara a fi necesare cabluri, putand asfel realiza prezentari sau partaja cu elevii diferite informatii si materiale didactice necesare desfasurarii orei de curs online.

Display interactiv OQ Touch
CARACTERISTICI
 • Rezolutie 4K UHD
 • Sistem de operare Android 8.0
 • Optional, modulul OPS cu sistem de operare Windows 10 preinstalat (optional licenta)
 • 20 de puncte touch interactive
 • Software integrat de Screen Mirroring
 • Functie de adnotare on-screen
 • Interfate plug-n-play pentru prezentari
 • Integrare nativa cu solutiile de invatamant online
 • Functie touch recognition
 • Software integrat Eshare
SPECIFICAȚII
 • Diagonala 75'' | 190 cm
 • Rezolutie: 3840 x 2160
 • Tehnologie: IR
 • Luminozitate 350 cd/m²
 • Contrast 1200:1
 • Numar culori. 1.06 Billion (10 bits)
 • Unghi de vizualizare 178 vertical/orizontal
 • Puncte touch: 20
 • Sistem de operare: Android 8.0; Optional, modulul OPS cu sistem de operare Windows 10 preinstalat (optional licenta)
 • Difuzoare integrate: 2 X 10W
 • Standard VESA: 400x600 mm
 • Greutate bruta: 76 kg / Greutate neta: 62 kg
 • Greutate neta: 70kg / Greutate bruta; 118kg
 • Garantie: 2 ani
OPȚIONALE
Suport fix de perete pentru display interactiv
Suport fix de perete

Chief Large Fusion Wall Mount este un suport fix de perete pentru display-uri dezvoltat in baza feedback-ului primit de la tehnicienii specializati in instalari, ce include functii speciale precum Centerless shift, Centris tilt, ControlZone leveling adjustment si ClickConnect Latching. Principalele beneficii ale suportului Chief Large Fusion Wall Mount sunt stabilitatea, instalarea rapida, cable management facil si securitatea.

Suport mobil pentru display interactiv
Suport mobil

GBC Cart TTV12-46T este un suport mobil pentru display-uri potrivit pentru sali de curs, ce poate fi ajustat pe inaltime si este dotat cu raft pentru accesorii, de asemenea ajustabil pe inaltime. GBC Cart TTV12-46TW este fabricat din aluminiu usor, al carui design permite folosirea in siguranta pentru display-uri de mari dimensiuni, permite si ajustarea pozitiei de vizualizare landscape/portrait si este dotat cu maner D-ring incorporat si 4 roti cu sistem de blocare.

Suport mobil pliabil pentru display interactiv
Suport pliabil

Chief Large Mobile Cart este un suport mobil pliabil pentru display-uri, cu ajustare telescopica pe inaltime, cable management integrat si tehnologie Centris ce permite ajustarea unghiului de vizualizare cu usurinta. Suportul mobil Chief Large Mobile Cart permite montarea display-ului portrait sau landscape si este dotat cu 4 roti si 2 sisteme de siguranta.

Suport mobil ajustabil

Chief XL Electric Cart este un suport mobil pentru display-uri, cu ajustare electrica pe inaltime, spatiu de depozitare integrat, asamblare in doi pasi si ControlZone pentru reglaje fine post-instalare. In plus, suportul Chief XL Electric Cart beneficiaza de senzor Anti-coliziune, cable management integrat, si este dotat cu Control pad si Remote Control Kit PACREM ce include telecomanda si dongle Bluetooth.

IQ Touch - Modul OPS i5

IQ Touch – Modul OPS i5 transforma display-ul intr-un computer prin simpla inserare a modulului in slotul OPS. Astfel, se poate folosi direct pe display Windows 10, fara a fi necesara conectarea externa, prin cabluri, a unui laptop. Modulul IQ Touch – Modul OPS i5 este dotat cu procesor Intel ®core HM17X i5 notebook a 6-a generatie, 4 GB RAM, placa video integrated graphics HD Graphics, SSD de 128 GB, modul wireless 802.11AC/B/G/N, poturi USB 3.0 si HDMI si sistem de operare Windows 10 preinstalat (optional licenta).

Camera xTouch UHD

Camera xTouch UHD 200, este o camera digitala cu rezolutie Ultra HD de 3264×2448 px, 30 fps si unghi de vizualizare de 77°, dotata microfon si incite acustice integrate, ce dispunde interfata USB 3.0 Plug&Play si lentie optice cu functie autofocus.

Compatibila cu majoritatea sistemelor de operare Windows XP /Win7 /Win8 /Win10 /LINUX /Android TV /Mac OS, Camera xTouch FHD 06B reprezinta una dintre solutiile potrivite pentru desfasurarea orelor de curs in cadrul scolii online.

Camera xTouch 4K

Camera xTouch 4K 400, este o camera digitala ePTZ cu rezolutie 4K de 3840×2160 px, 30 fps si sensor CMOS, dotata microfon integrat, ce dispunde interfata USB 3.0 Plug&Play si lentie optice A+ high definition.

Compatibila cu majoritatea sistemelor de operare Windows XP /Win7 /Win8 /Win10 /LINUX /Android TV /Mac OS, Camera xTouch 4K 400 reprezinta una dintre solutiile potrivite pentru desfasurarea orelor de curs in cadrul scolii online.

Dorești o ofertă pentru acest produs?

Contactează-ne!

  PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
  URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA
  PRIMEȘTE ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI OFERTE
  URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA